Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Анкетата
Очаквания за основните български акции 3Q 2013
ще бъде затворена днес и пускам вторатата част
Пазарен ветропоказател 3Q 2013Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
"Булгартабак холдинг" оглави класацията "К50 на публичните дружества в България", изготвяна от "Капитал Daily". На второ място е дългогодишният доскоро лидер - фармацевтичната "Софарма". Това е седмата поред класация, която е наследник на "Дневник 100". През тази година обаче дружествата са обединени в общ ранк и са само 50. В предходните издания те бяха разделени на малки и големи според капитализацията и едва след това класирани. "Преценихме, че класирането на 100 компании, дори и разделени по капитализации, е твърде много за слаб пазар, какъвто е българският през последните години. Запазваме си правото при възстановяването му отново да върнем стария формат на К50", коментират авторите на класацията. Специалното издание К50 ще излезе на 9 май заедно с "Капитал Daily".
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЦъ аз говоря за Капитал 50 - класация на публичните компании! Миналата година излезе на 27 април!!!
No 2 - БРС
No 3 - СФАРМ
No 4 - SFTRD
Да живее фарма-индустрията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеСамо да не стане някакво объркване - на мен са ми писали за 100-те най-големи български компании - пишат, че класацията, ще бъде публикувана в специално издание на в-к Капитал в края на юни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеАма много си чевръст Ще има - до 8.05.2013 събират инфото - аз вече подадох - така че ще има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеда да - ама няма !
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеИНФРА ХОЛДИНГ АД
Не е препоръка.Custodite sortem vestram
Коментар
Коментар