Миналата година на 27 април излезе бившето Дневник 100, а сега Капитал 50 - тази година дали ще има?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Има разместване в очакванията за най-подценени акции на БФБ за второто тримесечие, като очакванията са станали по умерени
Класация на българските акции 2Q 2013
От следните десет компании се очаква дивидент от над половината от участвалите в анкетата
Адванс Терафонд АДСИЦ 86,00%
Софарма АД 67,40%
М+С хидравлик АД 60,50%
Агро финанс АДСИЦ 59,30%
Софарма Трейдинг АД 59,30%
Булленд инвестмънтс АДСИЦ 57,00%
Стара планина Холд АД 54,70%
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ 54,70%
Албена АД 53,50%
Монбат АД 47,70%
Последна тримесечна анкета - Доверие в мажоритарите 2Q 2013
има нужда от още попълвания и ще остане активна до края на седмицата - затварям я в неделяМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Последна тримесечна анкета - Доверие в мажоритарите 2Q 2013
Предишната има нужда от още малко попълвания.
Очаквания за основните български акции 2Q 2013
БлагодаряМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеМениджерите на компаниите започнаха отново да влизат форума и да разговарят с инвеститорите.
Пускам нова анкета Основи на Доверието, която трябва да им покаже кои са правилните и неправилни техни практики.
Вторият въпрос е от нов шаблон, който не съм използвал до сега. Работи по следния начин - избира се отговорът който трябва да бъде на първо място и се избира едно от падащото меню пред всеки отговор. След това се избира отговор, който трябва да бъде класиран на второ място и отново се избира две от падащото меню пред отговора. Идеята е всеки потребител да направи собствена подредба. При първи отговор ги подрежда от 1 до N, но после могат да се пренареждат
Реално въпросите се дублират, като идеята беше че ако примерно потребителят каже че всички тези са важни еднакво във втория въпрос да се класират вече еднозначно...
попълних!
Коментар
-
Мениджерите на компаниите започнаха отново да влизат форума и да разговарят с инвеститорите.
Пускам нова анкета Основи на Доверието, която трябва да им покаже кои са правилните и неправилни техни практики.
Вторият въпрос е от нов шаблон, който не съм използвал до сега. Работи по следния начин - избира се отговорът който трябва да бъде на първо място и се избира едно от падащото меню пред всеки отговор. След това се избира отговор, който трябва да бъде класиран на второ място и отново се избира две от падащото меню пред отговора. Идеята е всеки потребител да направи собствена подредба. При първи отговор ги подрежда от 1 до N, но после могат да се пренареждат
Реално въпросите се дублират, като идеята беше че ако примерно потребителят каже че всички тези са важни еднакво във втория въпрос да се класират вече еднозначно...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Бобан, покупката в точно нужния момент е рядко срещано умение, чисто статистически, умните пари не остават винаги умни също така.
Който не помни историята и не се учи от нея, е обречен да я повтаря
Така че Доверието мери дългосрочните спомени, докато това което ти сравняваш е кратскосрочна волатилност...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар