Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свръхмодерно производство на краставици!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от стог Разгледай мнениеС тази технология се сблъсках преди 6 години. Тогава произвеждах хумус - естествен тор от калифорнийски червеи и исках да го продавам на оранжерии. И като видях как отглеждат краставиците... оттогава краставици не ям, особено от този ТУНДРОВ сорт, който масово се отглежда в изкуствени условия.
Коментар
-
От към бизнес гледна точка това е интересно, евентуално да държиш акции на такава фирма. Но пишат за израелска технология и се сетих за нещо. Отвреме-навреме си купуваме плодове и зеленчуци, които са от Израел. Мога да кажа, че им има нещо. Някак си пробваме и после не искам повече да вкуся от тях. Не мога да го обясня, но това е факт за мен. Организма си казва думата и не е притеглен към тях.
А няма по-добро от собственото производство. И тъй като сме вече в ерата на информацията, програмирането, вече не звучи като магия или ерес да дадеш програма на зеленчука да порасне с най-точният състав който е необходим за тебе. А това няма как да стане ако консумираш фабрично произведени анонимни зеленчуци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДа не би да имаш проблеми с голите охлюви?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
краставици
С тази технология се сблъсках преди 6 години. Тогава произвеждах хумус - естествен тор от калифорнийски червеи и исках да го продавам на оранжерии. И като видях как отглеждат краставиците... оттогава краставици не ям, особено от този ТУНДРОВ сорт, който масово се отглежда в изкуствени условия.
Коментар
-
Новите технологии да вземат да си ги сложат на едно място някъде отзад под кръста.Такива краставици и домати не стават за ядене.Това е нещо като сирене без мляко.Опитвал съм през май когато моите не са станали и имам чувството че ям пластмаса.И не може да ги нарежеш трябва ти назъбен нож и като плюснат едни течности в чинията като сопол.Гнусна работа.Европейците да си гледат работата и акъл тук не искам от тях.Кога отгледат домати като моите да ми се обадят.За да са сладки и хубави доматите трябват температури над 30 градуса а там няма.Така че дори и задниците да си скъсат няма да стане.Господ е определил къде какво да се произвежда.На нас е дал храните. Но ние не искаме ние искаме в офис у София
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ па аз ....... преди 2 лета купих къща с градинка, и градината я разделихме с жената .....в нейната половина си сади цветя , аз в моята половина в свободното време си копам доматки, краставици, патлажан, ягодки, малини, люти чушлета, зеле ......
За сега само зелето нещо ми се опъва ама ще му хвана и на него цаката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75 Разгледай мнениеколко от инвеститорите тук имат собствена зеленчукова градинка?
За сега само зелето нещо ми се опъва ама ще му хвана и на него цаката...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Director Разгледай мнениеИнвестираха 6,5 млн. лв. в свръхмодерно производство на краставици25.10.2006 11:39
Основната дейност на фирма “Натурела плод” АД – Попово е оранжерийно производство на краставици. Отскоро това става по новата хидропонна технология, т.е. безпочвено отглеждане на тези зеленчуци. Технологията е израелска, а оборудването – холандско и френско. .
Малко за хидропониката - Секция направи си сам - http://hobbykafe.com/flowers/malko-za-hidroponikata/
Императора сигурно е прав. В Испания поне копаят дупка в чакъла на пустинята и я запълват с пръст която сменят на няколко години.
Първоначално изпратено от driller Разгледай мнениеДа ме прощават модерните хора, ама това си е пълна глупост.Кво, да не е паднала ядрена бомба ,че така да си отглеждаме краставиците и то точна в България.Last edited by Jay Gould; 24.07.2011, 19:26.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар