IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свръхмодерно производство на краставици!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Не с голите охлюви а със някакви малки мушици който опоскаха половината му листа вече......е така е био земеделието, ниски добиви
    За съжаление ще трябва да ръсиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от стог Разгледай мнение
      С тази технология се сблъсках преди 6 години. Тогава произвеждах хумус - естествен тор от калифорнийски червеи и исках да го продавам на оранжерии. И като видях как отглеждат краставиците... оттогава краставици не ям, особено от този ТУНДРОВ сорт, който масово се отглежда в изкуствени условия.
      Затова като купя някоя стока ,първо гледам производител!!!Ако ми хареса повтарям,ако ли не,не повтарям!!!

Коментар

• От към бизнес гледна точка това е интересно, евентуално да държиш акции на такава фирма. Но пишат за израелска технология и се сетих за нещо. Отвреме-навреме си купуваме плодове и зеленчуци, които са от Израел. Мога да кажа, че им има нещо. Някак си пробваме и после не искам повече да вкуся от тях. Не мога да го обясня, но това е факт за мен. Организма си казва думата и не е притеглен към тях.
        А няма по-добро от собственото производство. И тъй като сме вече в ерата на информацията, програмирането, вече не звучи като магия или ерес да дадеш програма на зеленчука да порасне с най-точният състав който е необходим за тебе. А това няма как да стане ако консумираш фабрично произведени анонимни зеленчуци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Да не би да имаш проблеми с голите охлюви?
          Не с голите охлюви а със някакви малки мушици който опоскаха половината му листа вече......е така е био земеделието, ниски добиви
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• краставици

С тази технология се сблъсках преди 6 години. Тогава произвеждах хумус - естествен тор от калифорнийски червеи и исках да го продавам на оранжерии. И като видях как отглеждат краставиците... оттогава краставици не ям, особено от този ТУНДРОВ сорт, който масово се отглежда в изкуствени условия.

Коментар

• Хора,не яжте боклуци!!!

Коментар

• Новите технологии да вземат да си ги сложат на едно място някъде отзад под кръста.Такива краставици и домати не стават за ядене.Това е нещо като сирене без мляко.Опитвал съм през май когато моите не са станали и имам чувството че ям пластмаса.И не може да ги нарежеш трябва ти назъбен нож и като плюснат едни течности в чинията като сопол.Гнусна работа.Европейците да си гледат работата и акъл тук не искам от тях.Кога отгледат домати като моите да ми се обадят.За да са сладки и хубави доматите трябват температури над 30 градуса а там няма.Така че дори и задниците да си скъсат няма да стане.Господ е определил къде какво да се произвежда.На нас е дал храните. Но ние не искаме ние искаме в офис у София

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Е па аз ....... преди 2 лета купих къща с градинка, и градината я разделихме с жената .....в нейната половина си сади цветя , аз в моята половина в свободното време си копам доматки, краставици, патлажан, ягодки, малини, люти чушлета, зеле ......
                  За сега само зелето нещо ми се опъва ама ще му хвана и на него цаката...
                  Да не би да имаш проблеми с голите охлюви?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75 Разгледай мнение
                    колко от инвеститорите тук имат собствена зеленчукова градинка?
                    Е па аз ....... преди 2 лета купих къща с градинка, и градината я разделихме с жената .....в нейната половина си сади цветя , аз в моята половина в свободното време си копам доматки, краставици, патлажан, ягодки, малини, люти чушлета, зеле ......
                    За сега само зелето нещо ми се опъва ама ще му хвана и на него цаката...
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Краставици!

Коментар

• Първоначално изпратено от Director Разгледай мнение
                        Инвестираха 6,5 млн. лв. в свръхмодерно производство на краставици25.10.2006 11:39
                        Основната дейност на фирма “Натурела плод” АД – Попово е оранжерийно производство на краставици. Отскоро това става по новата хидропонна технология, т.е. безпочвено отглеждане на тези зеленчуци. Технологията е израелска, а оборудването – холандско и френско. .
                        "Новата хидропонна технология" сигурно е поне на 200 години, ако не и повече, ама нейсе
                        Малко за хидропониката - Секция направи си сам - http://hobbykafe.com/flowers/malko-za-hidroponikata/
                        Императора сигурно е прав. В Испания поне копаят дупка в чакъла на пустинята и я запълват с пръст която сменят на няколко години.
                        Първоначално изпратено от driller Разгледай мнение
                        Да ме прощават модерните хора, ама това си е пълна глупост.Кво, да не е паднала ядрена бомба ,че така да си отглеждаме краставиците и то точна в България.
                        +++ Заглавието е просто върха
                        Last edited by Jay Gould; 24.07.2011, 19:26.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Алфа, много ти разбира главата. Хидропониката е най-естествената технология.
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Количество за сметка на качество! Яжте си ги тия "МОДЕРНИ" краставици.

Коментар

• Препоръчайте ми фирма която строи оранжерии. Имам колеги които ще правят хидропоника.
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Ние сме учили на градинарство цяла Европа а сега да ядем "свърхмодерни" краставици. Всички любители на шопската салата да обявим бойкот на "свръхмодерните".

Коментар

Working...
                                X