IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свръхмодерно производство на краставици!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да ме прощават модерните хора, ама това си е пълна глупост.Кво, да не е паднала ядрена бомба ,че така да си отглеждаме краставиците и то точна в България.

Коментар

• Крастивиците произведени по тази технология са толкова гнусни, че на идея си нямате.А доматите са още по скапани. Абе от такива домати и краставици шопска салата не става.

Коментар

• Аз си нямам, но бих искал да. И по-скоро малко лозенце, щото съм лозар. :-)
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• колко от инвеститорите тук имат собствена зеленчукова градинка?

Коментар

• Да-да - не можем. Ний да не сме Бангладеш или Хонгконг? За другото ти прав - сега да се подиграваме на западняците че си дават големите заплати за пластмасововкусни краставичоци... :-)

Коментар

• Експерте, не съм против новите технологии, със зеленчуци от градинката неможем да изхраним даже нашето изчезващо БГ население. Такива ряпо-тикви потребява цяла Европа.
              Но:
              1. Възмущавам се от качеството /вкусово/ на продуктите
              2. И аз имам повод за радост - може заплатите им да са пъти по-високи от нашите, но не могат като мен да берат от градинката. То това май- се нарича качество на живот. Е и ние имаме нещо от доброто качество.

Коментар

• Според мене в най-добрият случай тия фалшиви краставици няма да имат никакъв вкус, а в най-лошият - ще имат гнъсен такъв. Друго си е да са расли на ужанният чернозем. Който е будала, ще им ги плюска, аз няма да им ги.

Коментар

• За бога братя, не купувайте повече краставици, които лично не сте си откъснали от градината! Нека да изгоним тези "модерни" производители, преди да са съсипали и без това изчезващото ни селско стопанство!

Коментар

• За най-голямо съжаление, тези технологии стигнаха и до нас. Преди години опитах такива испански зенчуци. просто отвратително. Вкусът е между тиква и ряпа а на вид примамлива краставица с етикет за екологична чистота. За вас приятели не знам, но аз ще си гледам корнишони на село и така ще си правя салатка за участие във виртуалната кръчма. /Доматите са още по отвратителни./

Коментар

• на мен ми хареса това за мъглуването

на нас ни е смешно, ама въпросът за краставиците е много сложен.

натуралната краставица, расла на естествено слънце, поливана с чиста вода и нетретирана с химия, като я разрежеш и мирише направо на секс трябва май да се отдадем на самозадоволяване - т.е. да правим собствено домашно зеленчукопроизводство.

между другото винаги съм се питал защо на пазара като сурови краставици за салата се купуват по-малко корнишоните пред онези по-големите и гладки краставици. може би защото корнишоните са по-малки, или пък по-грапави?!.....
                      ще видим

Коментар

• Да не ги ударят краставиците само разни вируси и хакери от мрежата!

Ще им изпържат семките с някой троянец
                        Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristo Popov
                          Те са толкова "свръхмодерни" тея краставици, че направо ще ги вържа към лаптопа. Само не разбрах дали имат WiFi или с USB кабел става.
                          Като се вържеш с USB-то, направо почваш да излъчваш WiFi вълни през носа и ушите
                          Не става само с COBOS, трябва и акъл!

Коментар

• Те са толкова "свръхмодерни" тея краставици, че направо ще ги вържа към лаптопа. Само не разбрах дали имат WiFi или с USB кабел става.
                            This communication is confidential. Bulgarian Post Bank is not responsible for, nor endorses, any op

Коментар

• Инвестора направо изби рибата с тая новина )

Коментар

• Винаги когато чуя новини относно аграрното бъдеще на България се питам: X краставици = Ф117 ?!?
                                Както пееше Т. Колев в онази песен, "кога ще ги стигнем американците"

Коментар

Working...
                                X