Да ме прощават модерните хора, ама това си е пълна глупост.Кво, да не е паднала ядрена бомба ,че така да си отглеждаме краставиците и то точна в България.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свръхмодерно производство на краставици!!!
Collapse
X
-
Bobi75
колко от инвеститорите тук имат собствена зеленчукова градинка?
Коментар
-
Експерте, не съм против новите технологии, със зеленчуци от градинката неможем да изхраним даже нашето изчезващо БГ население. Такива ряпо-тикви потребява цяла Европа.
Но:
1. Възмущавам се от качеството /вкусово/ на продуктите
2. И аз имам повод за радост - може заплатите им да са пъти по-високи от нашите, но не могат като мен да берат от градинката. То това май- се нарича качество на живот. Е и ние имаме нещо от доброто качество.
Коментар
-
За най-голямо съжаление, тези технологии стигнаха и до нас. Преди години опитах такива испански зенчуци. просто отвратително. Вкусът е между тиква и ряпа а на вид примамлива краставица с етикет за екологична чистота. За вас приятели не знам, но аз ще си гледам корнишони на село и така ще си правя салатка за участие във виртуалната кръчма. /Доматите са още по отвратителни./
Коментар
-
на мен ми хареса това за мъглуването
на нас ни е смешно, ама въпросът за краставиците е много сложен.
натуралната краставица, расла на естествено слънце, поливана с чиста вода и нетретирана с химия, като я разрежеш и мирише направо на секс трябва май да се отдадем на самозадоволяване - т.е. да правим собствено домашно зеленчукопроизводство.
между другото винаги съм се питал защо на пазара като сурови краставици за салата се купуват по-малко корнишоните пред онези по-големите и гладки краставици. може би защото корнишоните са по-малки, или пък по-грапави?!.....ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristo PopovТе са толкова "свръхмодерни" тея краставици, че направо ще ги вържа към лаптопа. Само не разбрах дали имат WiFi или с USB кабел става.Не става само с COBOS, трябва и акъл!
Коментар
Коментар