Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зелена, интелигентна,IRR >> 30%
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПази, Боже, сляпо да прогледа.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Какви доказателства си дал за всичките тези двайсикусур страници, че не виждам и едно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами вие тук те като Сталинската ЧК, твърдите, доказателствата пренебрегвате, и те тъй.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Защо реши, че те мразя? Напротив, правя ти реклама на тръбичката, защото повдигаме темата. Виж, някои като бате Пешо просто съзряха измамата, махнаха с ръка и вече не се занимават с теб. А ние сме търпеливи и КРЕЩИМ докажи Тошо с уреди и физически формули, Тодар нищо не доказва...даже си се кръстил Пирамида, може би си си представял тръбичката кото продукт на МЛ маркетинг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЛордов, ти какво точно ДОКАЗА до момента освен, че си краен негативист и мразиш мен, примерно?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЗа компетентността:
За всичките тези страници с оня другия съдружник-измамник не написахте нито едно доказателство че тръбичката ви работи по начина по който твърдите. Не оборихте твърденията че всъщност може да възстанови не повече от 1.8%.
Само приказки.
А с приказки само не става.
Това не е разбор на преразказ на тема горнооряховски измамници.
В която и да било техника всичко се доказва с математика, а не с хуйчец.
Всъщност цялото видео можеше да замените с хуйчец и да си спестите срама от афишираната неграмотност.
Last edited by X_Y; 25.05.2020, 14:51.
Коментар
-
За компетентността:
За всичките тези страници с оня другия съдружник-измамник не написахте нито едно доказателство че тръбичката ви работи по начина по който твърдите. Не оборихте твърденията че всъщност може да възстанови не повече от 1.8%.
Само приказки.
А с приказки само не става.
Това не е разбор на преразказ на тема горнооряховски измамници.
В която и да било техника всичко се доказва с математика, а не с хуйчец.
Всъщност цялото видео можеше да замените с хуйчец и да си спестите срама от афишираната неграмотност.
Коментар
-
Твърдението, че съм „просел пари”, „остро”, като изричащите го. КОЛКО ПЪТИ СМЕ НАПИСАЛИ „Ама молим ви се, дайте ни едни пари (да си ги харчим) ?
-Нито веднъж. НИЕ Предлагаме инвестиция. Ако някой реши, има свободата да действа.
А вие с Импитехът, всякак, пречите. Завист, злоба, малодушие... Да не би някой да направи нещо.
Не ви завиждам, нищожества.
Коментар
-
Да поговорим и за компетентността - истинската и привидната: Ако, за някои, тя се крие в натрупването на много данни, накачулване с уреди и покриване с/зад графики то, за мен, тя е в способността да се опознават и решават проблеми. И не в търсенето на язви в емоционални изразни средства. Съответно, мъдростта, която Матеев НЕ прояви, е във втренчването: Втренчват се в един ”хуйчец”, заместващ 3 страници текст за изговаряне, които, нямах време да издумвам в клипа (ограничение до 2ГБ в DOX) и в няколко „си ебало майката” -всяко, по още 3 страници) - вместо, да чуят на живо синтезирано, доста повече от Принципите, за които, го питам в темата за,ядрения ток. В това синтезираното, са техни пари и пазари, а едно глупаво втренчване и превземки относно „лошите думички”, ги лишава именно от тях. За „будалите”, може и да преиграх. Ама мъдри ли са? Ами не.
Нещата са други:
Лоши думички няма. Има лоши хора, лоши мисли, лоши решения и лоши действия. Матеевите ”умни” директори, облъчени от глупост, практикуват последните 3(три) неща. Виж, относно търговските му похвати, които, разкрих по-напред в темата, аз си дадох сметка преди години но, без да бъда незаслужено обиден, оплют и атакуван с кални удари под кръста с „информация” -менте ѝ публикации на лични данни, лоялен към някого, когото мислех за читав, аз си траях.
Много ли сгреших?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Той Матеев много отдавна и категорично отказа да инвестира. Разбрах, приех, не съм оспорвал. Всеки си има правото. Издивях, когато, без да знае и разбира, взе да сипе обиди. Да се подиграва. Не позволявам. Да се знае. Затова, му и сипах, както сам си посла. Да не мислиш, че ми се дърли с някого? Особено с него? Много го ценях. Ама всяко нещо си има граници, той ги премина, и основание да мрънка, няма никакво. Приписаха ми какво ли не, с тези две фашкии, дето зеят периодично и аз какво, да им правя евала? Подавах им ръка, взеха да я хапят. Щото съм ги бил „псувал”, щото, „с това, съм показал „некомпетентност”... Дивотии на куб: Оценка се дава на база чуто и видяно по същество, а някакви мними „умни директори”... Аз едон такъв ;умен” видях в София, при Ал.Керезов. Ако бях на него, да съм подал иставка по морални причини но, свикнал нашия, да закопава парите на шефа си в Земята, как да го спреш? Дасе замисли, да започне да задава въпроси, да научи нещо ново? Не. Той „знае”. Аха. Питай какво точно и доколко Матеев и „умните” му знаят по темата. НУЛА.А там, са продукти, пазари, ПРОСТОР за бизнеса им... Ама кой съм аз, що не съм накачулил камара с играчки. ЩОТО, ТЕ СА НУЖНИ ДРУГАДЕ.Там, дето са рехнитебмилиони, които презряха и не пожелаха.
Както и да е, не ми се занимава повече с детинщини. Уморих се. Засега, лека нощ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеСпоред Матеев, Пирамиде... нямаш шанс - или фалираш... или пак фалираш.... А той не фалира. : )
Може би изпозлва друга стратегия - взема лиценз за нещо... изкупува чужда продукция, продава я под неговия лиценз. Има фирма със сина си.... Отрича се от него, той правел нещо, а другия забравя участието си в същата фирма. За качеството вика "ми де да го знам какво изкупува...".
Брех, че интересно...
От друга страна.... Пирамидата твърди, че има нещо различно в неговия проект, нещо "хитроумно", да го наречем... Има ли го или го няма... това е друг въпрос. Итересното е защо Матеев ден и нощ ровичка в тази тема. Нали не се интересува, да си пише в другите теми... Мисля, един учтив отказ по отношение на Пирамидените предложения, в стил "Г-н Пирамида, много Ви благодаря за интересното бизнес преложение, но не се интересуваме. Успех и всичко най-добро в живота". И така... Но защо така обаче сън не го хваща и се драка с Пирамидата, не знам... може би любопитства да научи тайната в Пирамидения проект и да реши дали си заслужава или не... От друга пък страна.. Спомням си Матеев, изписа огромни фермани за ПМО-то на форекса. Щял да просвещава масите, филантроп така да се каже(въпреки, че след Васил Априлов не помня по тези вилаети таквази личност да се е раждала, по-скоро други легенди се носят)... Но не казва неговата си тайна... Щял да я остава в наследство на същия този син, който не бил го чувал отдавна, но да си лежал и печелел пари от "въздуха".
Интересна личност е Матеевската личност. Твърде габровска, ми се чини....
Както и да е, не ми се занимава повече с детинщини. Уморих се. Засега, лека нощ.
Коментар
-
Според Матеев, Пирамиде... нямаш шанс - или фалираш... или пак фалираш.... А той не фалира. : )
Може би изпозлва друга стратегия - взема лиценз за нещо... изкупува чужда продукция, продава я под неговия лиценз. Има фирма със сина си.... Отрича се от него, той правел нещо, а другия забравя участието си в същата фирма. За качеството вика "ми де да го знам какво изкупува...".
Брех, че интересно...
От друга страна.... Пирамидата твърди, че има нещо различно в неговия проект, нещо "хитроумно", да го наречем... Има ли го или го няма... това е друг въпрос. Итересното е защо Матеев ден и нощ ровичка в тази тема. Нали не се интересува, да си пише в другите теми... Мисля, един учтив отказ по отношение на Пирамидените предложения, в стил "Г-н Пирамида, много Ви благодаря за интересното бизнес преложение, но не се интересуваме. Успех и всичко най-добро в живота". И така... Но защо така обаче сън не го хваща и се драка с Пирамидата, не знам... може би любопитства да научи тайната в Пирамидения проект и да реши дали си заслужава или не... От друга пък страна.. Спомням си Матеев, изписа огромни фермани за ПМО-то на форекса. Щял да просвещава масите, филантроп така да се каже(въпреки, че след Васил Априлов не помня по тези вилаети таквази личност да се е раждала, по-скоро други легенди се носят)... Но не казва неговата си тайна... Щял да я остава в наследство на същия този син, който не бил го чувал отдавна, но да си лежал и печелел пари от "въздуха".
Интересна личност е Матеевската личност. Твърде габровска, ми се чини....
Коментар
Коментар