IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скъп ли е наистина ядрения ток

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

С глупости се занимава този, който плаща много над 120лв./Мвтч Дадено е и в темата инфо и за 140лв./Мвтч
    когато Чукча само писател, то вече ще е и плащател

Плащай си скъпия ток и дитиримбирай евтиния атом и печалбите на АЕЦ-а
    Продължаваш да ръсиш глупости без покритие ..на свободната енергийна борса цените в момента се движат около 190-200 лв/МвтЧ , само в почивните дни е малко по-евтин ....... пък ти пишеш дитиримби за цени от 120 лева ......това може да стане само ако имаш стар договор с фиксирана цена !

https://ibex.bg/%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d...d0%b5%d0%b4-2/

п.п.
    А при сегашната цена около 200 лева/Мвтч Белене ще е страшно рентабилен проект........доколкото си спомням той беше рентабилен и при цени около 130 лева/Мвтч ама късогледите грантаджий провалиха проекта....
    Last edited by markov; 20.07.2021, 13:44.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      satz, бе аз те питах че там да се свържа, че тук е по 12 евроцента долу горе. Защо ни занимаваш с глупости тогава. Аз помислих си намерил ток по 6 цента и си ползваш такъв в къщи.
      С глупости се занимава този, който плаща много над 120лв./Мвтч Дадено е и в темата инфо и за 140лв./Мвтч
      когато Чукча само писател, то вече ще е и плащател

Плащай си скъпия ток и дитиримбирай евтиния атом и печалбите на АЕЦ-а

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

"Да му доставям." Я!?! Че то, наше момче било търговец с тоци бре!
        Ша доставя грънци .....не мисля че жена му на динамото може да произведе повече от тока необходим му за лаптопа да драши тук небивалици...

Коментар

Там където, дряновеца отказа да му доставям на 150лв./Мвтч
          Доказали сте, че не цените информация - оттук нататък си заслужавате постригването! Ето дряновския като неще 150, сега плаща 200. Ко е просто
          Лясковски аз все още си доставям на 110 лв/МВ . щото съм имал благоразумието да подпиша договор с фиксирана цена за дълъг период. Аз имам още половин годинка на фиксирана цена.......

Това което показвам тук са писма до мой клиенти с които поголовно им дигат цените .......и Енерго-Про и Чез и Токи и Синергон вече праснаха повишения и то в много големи размери ......

Проблема е че сега ако тръгнеш да подписваш договор или ти отпадне фиксираната компонента ще ти искат минимум 185-200 лева/ Мвтч в зависимост от доставчика. Такъв е пазара към момента а уж е лято. За зимата не ми се мисли какво ще стане с цената за бизнеса ......

Пък твърдението ти за нов договор на свободния пазар с цента 150 лева / Мвтч смятам че е лъжа.....
          Last edited by markov; 19.07.2021, 18:26.

Коментар

satz, бе аз те питах че там да се свържа, че тук е по 12 евроцента долу горе. Защо ни занимаваш с глупости тогава. Аз помислих си намерил ток по 6 цента и си ползваш такъв в къщи.
            Е, нали уж не сме в детската градина.

Коментар

• satz, бе аз те питах че там да се свържа, че тук е по 12 евроцента долу горе. Защо ни занимаваш с глупости тогава. Аз помислих си намерил ток по 6 цента и си ползваш такъв в къщи.
              D.Y.F-091066

Коментар

Доказали сте, че не цените информация - оттук нататък си заслужавате постригването! Ето дряновския като неще 150, сега плаща 200. Ко е просто

те ви още един факт - само Тесла се кани да произвежда 300Gвтч батерии в Европа до 2030 мисля беше - търсете си го.
                "Да му доставям." Я!?! Че то, наше момче било търговец с тоци бре!

Коментар

satz, къде е този ток по 6.2 евроцента за киловат, това цена за потребителите в мрежата ли е.

те ви още един факт - само Тесла се кани да произвежда 300Gвтч батерии в Европа до 2030 мисля беше - търсете си го.

Коментар

satz, къде е този ток по 6.2 евроцента за киловат, това цена за потребителите в мрежата ли е.
                    Зацко, вместо да покаже нещо като фактура, ни разправя приказки за хвърчащи розови слонове.
                    ...Е, и за няколко динозавъра в гардероба

Коментар

• satz, къде е този ток по 6.2 евроцента за киловат, това цена за потребителите в мрежата ли е.
                      D.Y.F-091066

Коментар

пп
                        съвсем скоро обедния ток ще стане най-евтин, но в България няма да е скоро,ще има яко спекулации и доене на мат'ряла.

Те в тая тема, разни атомни както се оказа невежи, се присмиваха на глупаците подписващи за 140лв./Мвтч, а сега смеещите се плащат почти 200 и те така те. На дряновеца тока например, е 60% по-скъп от средния който аз плащам (на 100% вече не плащам атомен ток), до 3-4 години живот и здраве и аз като Матеев ще съм с почти безплатен ток. (изплатено ВЕИ е хиляди пъти по-евтино от изплатен атом)
                        Лясковски , ще , ще , ще ......от теб слушаме само неизпълнени обещания за бъдещето.

Щеше да има отрицателни цени на тока.
                        Щеше евтиния ток от ВЕИ-та да ни залее че да се чудим какво да го правим.
                        Щеше тока произвеждан от демократична газ да бъде много еФтин .....

Нито един път не позна бе , какъв експерт си направо се чудя .....

п.п
                        Сега четем за поредната глупост , да сме си купували тесли и да ги държим в гаражите че да ги ползваме за акумулатор. Който го е измислил е направо "гениално остър"
                        Last edited by markov; 19.07.2021, 11:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156

зазчо вярва в светлото комунистическо бъдеще дето всичко ще е безплатно !?!?!
                          Поне не вярва в дядо мраз или поне не се е хвалил тука че вярва
                          Боте, най-скъпия ток който плащам в момента е 62€.Мвтч. Теб те имам за по-умен, ще се сетиш ли какъв е този ток (не е и въглищен)

Колко е най-евтиния който плащам, няма да пиша, че пак ще се почне онова на шопа за жирафа.
                          По-евтин е от себестойността козлодуйска, пък темата е за цената атомна.... Факти пич(невъзможни преди 15години), пък ти си вярвай че атома е евтин.

Коментар

• Имхотеп, има инвеститори от първа линия с много пари в брой които в момента залежават. Просто като пример Ейпъл, но не са само те сигурно са много. Иначе в България колонки за зареждане на ел.коли едва ли, най много контакти за бавно зареждане защото бързото скапва батериите а българите са си скрънзи от най големите и много си пазят техните неща. Не знам дали си забелязал, но от внесените стари коли изхвърлени от "богатите" тук правят чудеса, някои изглеждат по на месеци, всичко се ремонтира. Та да си мислиш че не могат да правят автомобили при положение че могат да ги ремонтират така, малко ми е чудно. В момента стоката която би се продавала най много е работа, това се търси по Света или ако можеш да произвеждаш - как да се правят нови неща и това нещо да го продаваш - ти си царят и би трябвало да си най добре дори. Но мисълта ми бе основно, че инвеститори с много пари правят големи фатални грешки като ябълката. Нали ги караха насила да се приберат в Америка и те лъжеха най нагло, че там няма болчета за смартфони и как в Китай като искат да поръчат инструменти, матрици стадиона се пълни със специалисти един от друг по големи. Сега сигурно си мечтаят за по добри условия да си произвеждат и в Америка ако може всичко. Не са виновни китайците, те просто се развиват все повече и по добре. Това са чиста проба грешки и не се поправят, те така си остават понеже момента в който са се случили е в миналото. Как ще е ясно бъдещето при положение че миналото не може да се манипулира.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Напротив супертрейдър, всички знаем какво ще стане.
                              Аха. Земята е плоска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ма сте все такива баси, некой да направи, некой да ви даде... некадърници,
                                Па дават им православен ток по 200 кинта за мвтч - кеф ми е как циврят,това едновременно с дитирамби за атомни печалби хихихи.

Коментар

Working...
                                X