Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
По работните смени си ти,драги ми Смехурко, ние пием кафе
Виждам лв./мвтч ти е черна кутия, щом опулено се чудиш защо се случват невъзможностите ти, дето разни фантазьори предсказаха
Купи и някой по-нов учебник, или барем надай ухо едни 500млн. в какво ще се инвестират тъкмо къмто ЕЕС,
че в момента си баш като професора кълнящ се, че никога няма да има видеотелефон с размерите на ръчен часовник, като рецитира верни формулки защо е невъзможен такъв КИНЕСКОП. ХахахахОх
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
Е сигурно е запомнил, че ток е насочено движение на заряди.
Но дали знае кое по-бързо се предава, напрежението U или тока I?
И дали токът е сила или мощност?
И какво е общото в горните два въпроса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Зазчо свърши ли смяната на фотоволтаика?За какви лв.на мегаватчас говориш бе тва да не е като да се наспиш на фотоволтаика.Като дойде режима такъв лв на киловатчас ще видиш че ще виеш на умрело.
Виждам лв./мвтч ти е черна кутия, щом опулено се чудиш защо се случват невъзможностите ти, дето разни фантазьори предсказаха
Купи и някой по-нов учебник, или барем надай ухо едни 500млн. в какво ще се инвестират тъкмо къмто ЕЕС,
че в момента си баш като професора кълнящ се, че никога няма да има видеотелефон с размерите на ръчен часовник, като рецитира верни формулки защо е невъзможен такъв КИНЕСКОП. ХахахахОх
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
Е сигурно е запомнил, че ток е насочено движение на заряди.
Коментар
-
Зазчо сладур мамин къде си тръгнал бе ти не знаеш какво е ток.Айде вземай си камиончето от пясъка и иди при мама да ти измие ръцете
Коментар
-
Дарагойчик,
в твоите мнения също има остър дефицит на лв./мвтч. Та, молим по същество, темата е за себестойност на атомната технология относно произведен ток мвтч/гвтч/твтчLast edited by power grid; 03.01.2021, 21:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ако не можеш да четеш, не търси вина у другите, ами се връщай обратно в училище, сладур. Макар че, едва ли вече ще научиш нещо, толкова можеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеДарагойчик,
в твоите мнения също има остър дефицит на лв./мвтч. Та, молим по същество, темата е за себестойност на атомната технология относно произведен ток мвтч/гвтч/твтчLast edited by Pyramid; 03.01.2021, 18:19.
Коментар
-
Той ще ти изведе. Бъди сигурен. Като в за нещо, при което, е на хранилка -ще изведе. Работата е другаде: Колкото и да е голямо леке, той има наблюдения и (някакви)специализирани познания, до които, ти и допир си нямал. Затуй, като ти пише, че ЕЕС не може да се опира на ВЕИ (поне у нас и сега), е редно да се ослушаш: Инсталираните мощности ВЕИ, НЕ СА директно безусловно разполагаеми в над 70% от времето. Оттам, сигурността на захранването на икономика от индустриален тип, като нашата, НЕ МОЖЕ да се опира на спорадични подухвания и преместване на облаците. Отделно, твоите "минимални" цени, са проблясък, а не постоянно греене. Затуй, препоръката ми е, давай по-полека, съобразявай се с реалностите и -кой знае? - може и да спечелиш. Останалото, са незрели изхвърляния.
в твоите мнения също има остър дефицит на лв./мвтч. Та, молим по същество, темата е за себестойност на атомната технология относно произведен ток мвтч/гвтч/твтч
Коментар
-
Повере, сладурчо зубрашки от миналия век,
ще доживея ли едно твое мнение в което да има лв./мвтч. М?
(от 210 страници едно нямаш такова)
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеИзмамник ти едно изречение не можеш да съставиш къде си тръгнал.Ако си мислиш че ти чета тъпотиите в голяма заблуда си
Коментар
-
Зазчо сладур мамин къде си тръгнал бе ти не знаеш какво е ток.Айде вземай си камиончето от пясъка и иди при мама да ти измие ръцете
ще доживея ли едно твое мнение в което да има лв./мвтч. М?
(от 210 страници едно нямаш такова)Last edited by satz; 03.01.2021, 17:21.
Коментар
-
Сега, Мунчо, ти „самолет” нямаш, че „да ти се катеря”. Твърде насериознио си се взел, с толкова малко багаж. (Което, е свойствено за природно ограничените хора: Всяко минимално усилие да разширят познанията и мирогледа си, те превъзнасят, щото зор, дейба.)
За „посмешището” - смеят се кухите лейки. Нормален човек, току вземе, та провери. Та, да се върнем към фактите: Вече всички знаят, че ТИ нищичко не си създал (и, забележи, ГОРДЕЕШ СЕ С ТОВА). Отделно, ние нямаме доказателства за твоите „Познания”. Само брътвежи, нищо веществено и проверимо. А подстанцията...ходил съм. Доде бях в техникума и на няколко пъти след това. Ходил съм. Ама голяма скука бе. Нормалните хора, учим по ТУ (днес, им казват „университети”) и из книгите. Затуй, не си губя времето, като теб, по цял ден, да, се блещя в една зала по едни уреди. Не казват много.
Накратко, твърде много ти миришат краката, че „да се сравнявам” с теб.
Коментар
-
Не мога да разбера що ми се катериш по самолета.Може ли някой да напише нещо тука и да не коментираш.Всяка тема осираш.не разбра ли че с измамници никой не иска да се занимава.Виж в Горна Оряховица може да изглеждаш голяма работа но в тоя форум си посмешище.Иди в подстанцията в Горна Оряховица до нея има диспечерски център на Електроразпределение Север.Ако те пуснат може да научиш нещо..
За „посмешището” - смеят се кухите лейки. Нормален човек, току вземе, та провери. Та, да се върнем към фактите: Вече всички знаят, че ТИ нищичко не си създал (и, забележи, ГОРДЕЕШ СЕ С ТОВА). Отделно, ние нямаме доказателства за твоите „Познания”. Само брътвежи, нищо веществено и проверимо. А подстанцията...ходил съм. Доде бях в техникума и на няколко пъти след това. Ходил съм. Ама голяма скука бе. Нормалните хора, учим по ТУ (днес, им казват „университети”) и из книгите. Затуй, не си губя времето, като теб, по цял ден, да, се блещя в една зала по едни уреди. Не казват много.
Накратко, твърде много ти миришат краката, че „да се сравнявам” с теб.
Коментар
Коментар