Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Излязъл си от реалността:
1.Технологията НЕ Е ЕДНАКВО ДОСТЪПНА ЗА ВСИЧКИ по финансови причини.
2.Сбъркана е цялата парадигма: Сега, неколцината ФЕЦ-притежатели, се надават и залагат на това, да произвеждат и продават ЕНЕРГИЯ. Обяснявах го преди, още във форума на Матеев: По принцип, работи но, де факто, тези хора, са инвестирали в чуждата ФЕЦ-индустрия.
Имам и още но, вие първо ТОВА осъзнайте, преди да продължим нататък.
Току що изпраска поредната глупост .......За да ти е по евтин тока да си го правиш сам. .
По тази изкривена логика за да му е по евтин хляба си го прави сам, даже може и житото да си сее някъде в парка пред панелката.
Може и една кочина да си скове там , че да си рани прасенце ...щото сигурно и салама така ша му излезе по еФтино ......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПишем ти бавно:
технологиите вече позволяват сам да си го направиш, ко те мързи го купуваш.
Обаче когато си с фундамент, че атома е най-евтин, то губиш време за борба с когнидисонанси и в крайна сметка плащаш по 200лв./Мвтч и възхваляваш печалбата атомнокозлодуйска
пък преди това си обяснявал, колко са тъпи тия де не се занимават с нищо, а са подписали на 140лв./Мвтч и са им подарили ФЕЦ-а
От тая тенденция стратегически губи Русия, та оглеждай се за рублажии
1.Технологията НЕ Е ЕДНАКВО ДОСТЪПНА ЗА ВСИЧКИ по финансови причини.
2.Сбъркана е цялата парадигма: Сега, неколцината ФЕЦ-притежатели, се надават и залагат на това, да произвеждат и продават ЕНЕРГИЯ. Обяснявах го преди, още във форума на Матеев: По принцип, работи но, де факто, тези хора, са инвестирали в чуждата ФЕЦ-индустрия.
Имам и още но, вие първо ТОВА осъзнайте, преди да продължим нататък.
Коментар
-
Заций, глупости би било, АКО ВСИЧКИ имаха възможност да договарят И ИМАШЕ ДОСТАТЪЧНО НА ПО-ПРИЕМЛИВИТЕ ЦЕНИ. ...
технологиите вече позволяват сам да си го направиш, ко те мързи го купуваш.
Обаче когато си с фундамент, че атома е най-евтин, то губиш време за борба с когнидисонанси и в крайна сметка плащаш по 200лв./Мвтч и възхваляваш печалбата атомнокозлодуйска
пък преди това си обяснявал, колко са тъпи тия де не се занимават с нищо, а са подписали на 140лв./Мвтч и са им подарили ФЕЦ-а
От тая тенденция стратегически губи Русия, та оглеждай се за рублажии
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение4i40, като станат въглеродните емисии по скъпи и спрат някои централи и цената на тока се вдигне, ще нарастне броя на тези които се топлят с боклуци и реално въглеродните емисии ще се повишат. Точно на това се чудя, не знам на мен ли така ми се струва но това отопление на твърдо гориво става все по популярно и въздуха съответно по мръсен. Може само на мен така да ми се струва, но чудеса не виждам да се задават, в смисъл някой нещо добро да направи. Тези такси уж за добро, уж.
Коментар
-
4i40, като станат въглеродните емисии по скъпи и спрат някои централи и цената на тока се вдигне, ще нарастне броя на тези които се топлят с боклуци и реално въглеродните емисии ще се повишат. Точно на това се чудя, не знам на мен ли така ми се струва но това отопление на твърдо гориво става все по популярно и въздуха съответно по мръсен. Може само на мен така да ми се струва, но чудеса не виждам да се задават, в смисъл някой нещо добро да направи. Тези такси уж за добро, уж.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ако цената на възлеродните емисии стане двойна и тройна, както пишат за след 2024г, ще стане още по - необходима....Last edited by markov; 20.07.2021, 14:01.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
С глупости се занимава този, който плаща много над 120лв./Мвтч Дадено е и в темата инфо и за 140лв./Мвтч
когато Чукча само писател, то вече ще е и плащател
Плащай си скъпия ток и дитиримбирай евтиния атом и печалбите на АЕЦ-аLast edited by Pyramid; 20.07.2021, 12:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
...............
п.п.
А при цена 200 лева/Мвтч Белене ще е страшно рентабилен проект.
- 1 like
Коментар
-
С глупости се занимава този, който плаща много над 120лв./Мвтч Дадено е и в темата инфо и за 140лв./Мвтч
Плащай си скъпия ток и дитиримбирай евтиния атом и печалбите на АЕЦ-а
Коментар
-
https://ibex.bg/%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d...d0%b5%d0%b4-2/
п.п.
А при сегашната цена около 200 лева/Мвтч Белене ще е страшно рентабилен проект........доколкото си спомням той беше рентабилен и при цени около 130 лева/Мвтч ама късогледите грантаджий провалиха проекта....Last edited by markov; 20.07.2021, 13:44.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеsatz, бе аз те питах че там да се свържа, че тук е по 12 евроцента долу горе. Защо ни занимаваш с глупости тогава. Аз помислих си намерил ток по 6 цента и си ползваш такъв в къщи.
Коментар
-
"Да му доставям." Я!?! Че то, наше момче било търговец с тоци бре!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Там където, дряновеца отказа да му доставям на 150лв./Мвтч
Доказали сте, че не цените информация - оттук нататък си заслужавате постригването! Ето дряновския като неще 150, сега плаща 200. Ко е просто
Това което показвам тук са писма до мой клиенти с които поголовно им дигат цените .......и Енерго-Про и Чез и Токи и Синергон вече праснаха повишения и то в много големи размери ......
Проблема е че сега ако тръгнеш да подписваш договор или ти отпадне фиксираната компонента ще ти искат минимум 185-200 лева/ Мвтч в зависимост от доставчика. Такъв е пазара към момента а уж е лято. За зимата не ми се мисли какво ще стане с цената за бизнеса ......
Пък твърдението ти за нов договор на свободния пазар с цента 150 лева / Мвтч смятам че е лъжа.....Last edited by markov; 19.07.2021, 18:26.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар