Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНикой не знае какво ще стане. Ако не искаш компанията ти да стане по голяма от Ейпъл, недей със сигурност.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Никой не знае какво ще стане. Ако не искаш компанията ти да стане по голяма от Ейпъл, недей със сигурност.Last edited by supertrader; 18.07.2021, 21:34.D.Y.F-091066
Коментар
-
Имхотеп, ами ние ще го направим пък ти ела да се правиш на инвеститор, ще хванем още познати да стане опашка и като се разчуе ще дойдат още инвеститори между които по истински. Иначе производители опълченци им викам аз, ще се намерят. Ти виждал ли си цех, малка фирма в която собственика да изпълнява всички функции иначе цехчето е голямо, може да произвежда всеки ден по един контейнер стока има място за машини, ако му се направи и един ремонт на сградите да се обновят може да го снимаш и като гледат в ютуб ще викат - хубава фабрика. В България в момента може да се купят машини които са универсални от преди десетилетия българско производство, на ниски цени в сравнение с качеството са безплатни. Същите машини които сега се произвеждат но са цифровизирани струват много пари и имат детски болести, например шпиндела не лагерува толкова плътно и има някакви шумовеD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗа колонките, точно така е ако си ги правиме, в България да се произвеждат ами чудесна идея е.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеv_tin, значи хардуера на колонката ако се внася от Германия и там струва 25 хиляди, тук ще е 26..вече останалото ако е труд ще е с два пъти по ниска цена сигурно. Но пак са доста пари, като тръгнат да ги плащат от бюджета, а той пък се пълни с данъци.
Предчувствам, че ще ме питаш как ще зареждат хората зимата и през нощта- най вероятно по гръцки- един генератор на дезел ще бръмчи и така ще става зареждането. А да, погледни клипчето от фейсбука там има отговор на въпроса за светлото бъдеще
Коментар
-
Pyramid, ами аз имам един познат произвежда едни машини, като почна да ги прави такива нямаше май в Цял Свят. От него знам как се снабдява с материали, по складовете ги има ама не за регулярно производство и цените са всякакви и предимно малко по високи, не го бърка това колкото търсенето. То като си губиш времето не можеш да произвеждаш, енергията ти отива в търсене. Проблем е като правиш малка бройка и не можеш да излезеш от този кръг. Някой който стартово прави прилична бройка вече е съвсем друго. И сме гледали продавачи от други държави са продали хиляди бройки от тези машини, а те не са много евтини 5-10к. Така е защото им е лесно, дето беше приказката доста от работата я вършат с кликане на мишката, а тук пада търсене с крака се ходи. Те машината може и от него да са я копи - пейстнали, може защото се появават много по късно от него и машината им не е по добра а обратното. А голям късмет, харчи много ток тази машина с ниско напрежение и трябва захранване импулсно, някакви опълченци като него той ги открил в България произвеждат захранвания с над един киловат мощност. Това пък трудно ще го откриеш другаде, но въреки този късмет..D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеv_tin, значи хардуера на колонката ако се внася от Германия и там струва 25 хиляди, тук ще е 26..вече останалото ако е труд ще е с два пъти по ниска цена сигурно. Но пак са доста пари, като тръгнат да ги плащат от бюджета, а той пък се пълни с данъци.
Коментар
-
Да го кажа направо, нали преди години се появяваха някакви хора които и тук пишеха и статии излизаха че се работи с рециклирано..мисля че беше поради желанието то да е по евтино, но се доверявам че с такова се работи. По принцип казват че се извлича едва 3 прозента от енергия с един цикъл на употреба, 97 процента да остават, това нещо не е за депониране някъде да отлежава.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТака си мисля, защото нали се чуваше че реактори работят само с рециклирано, щом работят с рециклирано по пътя на логиката значи рециклират винаги, ползва се ..рециклират и после пак така. Как се прави нямам представа, но явно може.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid, доколкото съм разбрал руснаците рециклират горивото докато го свършат буквално, ако е така те са прекалено напред в това нещо.
Коментар
Коментар