Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
Имхотеп, всеки може да ги направи, но разходите за колонките са непосилни за японците с техните японски бюджети и могат и да си напечатат йени колкото искат. Та къде ще се сложим ние да се мерим със самураите ? Обаче пък 35 хиляди евро е надута цена за една колонка наистина, ако се произвеждат в България цената ще е много по ниска със сигурност. Тук не се произвежда защото е първоначално един голям баир и който се наеме ще прекара пътя за другите, и те вече лесно ще вървят по него. Това е истина. Същото е както ако се застроява някаква земя която е пуста, първия прекарва ток и водопровод много трудно, другите вече се закачат и става много по лесно. Проблема е че тази работа не е за всеки и първия трябва да направи нещо по голямо, за да си заслужава, а той ще бъде всъщност най големия печеливш. Ами така работят нещата и това със застрояването съм го виждал, собственици на земя ходят в църкви да се молят да дойде един такъв, защото цените на парцелите им после летят.
Започнат ли се някакви производства или производство на големичка фирма да се появи, след нея вървят доставчиците и се появява от пиле мляко. Като няма такова нещо, никой не обикаля тази територия и тогава трудно се организират нещата.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
А аз какво съм написал- продават само свежо гориво, отработеното си го чукай на главата. Е, най вероятно ще се договоря с руснаците да им го вземат срещу някой лев допълнително
Иначе, Трейдърко пропуска че, ако нямаш технология за нещо но, искаш да го имаш, или купуваш, или си развиваш. Знайно е, японците са буквално технологични гении и ще се справят, ако се наемат. Още повече че, имат доста повече пари от Мада Раша.
Коментар
-
Аз казвам да направи колонката- да извади 35000 евро и да я направи, аз ще ходя да зареждам там от неговите волтаици, за да му помогна да си избие по бързо инвестицията. какво лошо има в това??
Ама както и преди сме забелязвали никой от умниците не иска да реализира офгрид кочина, да не говорим да се откаже от гадния руски атомен ток
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеv_tin, нищо не могат да направят Тошиба, или имаш технология за рециклиране на горивото или нямаш. Като я нямат значи не могат да го рециклират и ще се трупа в хранилища.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Да, единия съветник на Шкембе войвода, капитан на кораб, полиглот, а другия Измамник с четири виши.
А и двамата комонета. Измамника даже в УС на комонистическата партия,
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеv_tin, нищо не могат да направят Тошиба, или имаш технология за рециклиране на горивото или нямаш. Като я нямат значи не могат да го рециклират и ще се трупа в хранилища.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...но, не чак колкото Импотеция.
А и двамата комонета. Измамника даже в УС на комонистическата партия,
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Ма сте все такива баси, некой да направи, некой да ви даде... некадърници,
Ама както и преди сме забелязвали никой от умниците не иска да реализира офгрид кочина, да не говорим да се откаже от гадния руски атомен ток
Коментар
-
Ма сте все такива баси, некой да направи, некой да ви даде... некадърници,
Коментар
-
Една колонка за ток в германия струва около 35000 евро- ти имаш ли парите да направиш една обществена пред вас, аз ще дойда да зареждам там
- 1 like
Коментар
-
Една колонка за ток в германия струва около 35000 евро- ти имаш ли парите да направиш една обществена пред вас, аз ще дойда да зареждам там
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Правата вяра е на Фоня и Зацко. Всички останали, сме неверници. Мдам.
Коментар
Коментар