IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скъп ли е наистина ядрения ток

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Чакаме да се сетят, сгъстения въздух да го пуснат през турбина, наш ко КПД има турбината А? (всъщност така и повече пари ще изкарат от състената им безкрайност )
    ПАРИ от въздуха брат, няма туй онуй
    Аз се чудя как не са се сетили за отрицателните цени...Такава яка далавера...Плащат ти да им вземеш тока и после го шиткаш за 100 кинта на България...Направо Козлодуй Фърга пешкира и го караме на евтин безплатен ток...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ами няма и за в бъдеще да даде. Аз му сметнах с помощта на матеев че ако иска офгрид кочина да приготви 60000 бг лева. Той ме обвини че съм заложил най скъпите компоненти. И това му беше отговора. Но всъщност той така си отговаря- ако го питаш колко е часът, обикновено отговорът е тръгнал съм за хляб- тоест нищо общо с въпроса. Подозирам че някой му говори и той пише във форума, проблемът ще бъде ако освен да му говори и зазчо завърже разговор с него. За /гал/Фоню е същата работа
      Говорят му звездите.Чудя се как не е станал милиардер от тия отрицателни цени

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Не мога.

Например перката вместо да прави ток от вятъра да върти едни компресори и да прави сгъстен въздух, после да го продават.

Чакаме да се сетят, сгъстения въздух да го пуснат през турбина, наш ко КПД има турбината А? (всъщност така и повече пари ще изкарат от състената им безкрайност )
        ПАРИ от въздуха брат, няма туй онуй

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Ти не си чел вчера, беше голямо шоу. Според satz, като се яви тока от соларите и разните му там друг тип централи почват да продават тока си на отрицателни цени. Питах го от какъв зор, не могат ли да си спрат просто централите, но отговор така и не даде.
          Ами няма и за в бъдеще да даде. Аз му сметнах с помощта на матеев че ако иска офгрид кочина да приготви 60000 бг лева. Той ме обвини че съм заложил най скъпите компоненти. И това му беше отговора. Но всъщност той така си отговаря- ако го питаш колко е часът, обикновено отговорът е тръгнал съм за хляб- тоест нищо общо с въпроса. Подозирам че някой му говори и той пише във форума, проблемът ще бъде ако освен да му говори и зазчо завърже разговор с него. За /гал/Фоню е същата работа

Коментар

• Ти не си чел вчера, беше голямо шоу. Според satz, като се яви тока от соларите и разните му там друг тип централи почват да продават тока си на отрицателни цени. Питах го от какъв зор, не могат ли да си спрат просто централите, но отговор така и не даде.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              v_tin, сигурно в момента опитва да раздели видимия от невидимия спектър на слънчевото лъчене. Язък изтърват отрицателните цени, пък другите вече напълниха по няколко джоба с ток на отрицателна цена.
              Sega ще чакаме от матейко да пусне фъндък от соларите на отрицателни цени

Коментар

• v_tin, сигурно в момента опитва да раздели видимия от невидимия спектър на слънчевото лъчене. Язък изтърват отрицателните цени, пък другите вече напълниха по няколко джоба с ток на отрицателна цена.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Онези днес няма ли да се появят , че цяла Бг ги чака за отрицателните цени на тока- каква радост ще настане тогава само, не ми се мисли
                  Last edited by aleks262; 17.08.2021, 14:13.

Коментар

Не изм...
                    Нито Матеев, нито който и да било друг е завършил такива специалности щото просто не съществуват.Ако беше изкарал поне първи-втори курс, щеше да знаеш.

А бе факю как ти за всички знаеш всичко, а никой не знае за теб нищо?? Никой не го интересуваш нито ти, нито мнението ти. Едва си изкарал петър берон, ама хексперт по всички теми. Вземи се запри малко а?? Ади бегай да спасяваш говедарите от талибаните че са обещали всеки да мине първо през карабината, а после под ножа

Коментар

Не изм...
                      Нито Матеев, нито който и да било друг е завършил такива специалности щото просто не съществуват.Ако беше изкарал поне първи-втори курс, щеше да знаеш.

Да? Я пак?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ами същите "несъществуващи"специалности, ги е завършил и Матеев, нали. После, той сигурно има достъп и може са провери в изпитни протоколи и т.н. в любимия си ТЕТ, дали ме има, какво съм учил, с какви оценки съм завършил и т.н. Няма проблеми, нека проверява, който иска. Дрисни, като твоята "информация" и "знание", сме ги виждали, така че, никого и с нищо не изумяваш, притесняваш и т.н. Лай си, псе.
                        Не изм...

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп

На виж колко интересно, супертрейдъра е завършил ДВГ доколкото си спомням, и лее акъл само за електроника и електротехника. Другия из... (Всички знаят какъв ) нищо не е учил и лее акъл за всичко. Първо излъга че е завършил 'силова електротехника', а после 'промишлена електроника'.
                          Общото между тези специалности е че не съществуват.
                          Но както и да е. Понеже е завършил горните 'специалности', се занимава с тръбички, подгряване на подметки, сондиране, сгъстен въздух... Най-близо до това което е 'завършил' е батерия с общ електролит.
                          Тандема е непобедим!

Ха-ха-хаааааа!

Ами същите "несъществуващи"специалности, ги е завършил и Матеев, нали. После, той сигурно има достъп и може са провери в изпитни протоколи и т.н. в любимия си ТЕТ, дали ме има, какво съм учил, с какви оценки съм завършил и т.н. Няма проблеми, нека проверява, който иска. Дрисни, като твоята "информация" и "знание", сме ги виждали, така че, никого и с нищо не изумяваш, притесняваш и т.н. Лай си, псе.

Коментар

• Преди време, засягахме в темата Болонския експеримент и творението на Андреа Росси. И споменахме - предвид твърдението, че не била ядрена реакцията, случая, в Мексико, при който газова компания проспала подготовката на полевия си персонал и цяла сграда и няколко улици, са изорани от газов взрив за част от секундата, загиват много хора. Не се сетили, нашите, да си калиброват газоанализаторите на открит въздух и-воалА, БУМ! Оказва се, често, всички хледат натам, дето и преди, и пропускат дребни детайли на повърхността, като напр.едни - фоновото неутронно лъчение, други -необходимостта на напрегнатост на полето, за да се породи йонен ток и т.н. Някога, е било вярно, че телата не могат да летят. Било вярно, също така, че, няма как да се обадиш от тук, а да те чуят отвъд Атлантика и т.н.
                            Приятелят ми, който ми помага с корпуса на прототипа, имал проблеми. Затова, се позабавихме.

Коментар

Абе нали ти дадох да четеш, чете ли?
                              Ето част:

The electrolyte in each cell is isolated by a substrate and rubber rings, leading to switching off ionic transport in the electrolyte and averting the short circuit issue of the battery. ...

То че сте необразовани ясно, но това вашето на дебилизъм отива,
                              А ти, дали си чувал за т.нар. метални изолатори? А за фарадеев кафез? А виждал ли си, как работят по далекопроводите ВН, без да ги изключват? Принципът е същият.

Коментар

• Как мислиш, разбира се че го прочетох. Нищо не означава обаче, това е един начин. Въобще не е това и има много моменти които са нови по отношение на батериите, например батерия която да не иска да се запали в пожар не знам да има да се предлага...а може да се направят.
                                Last edited by supertrader; 17.08.2021, 01:40.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X