IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скъп ли е наистина ядрения ток

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още нещо: Какви са цените на реактивната енергия от ВЕИ? Тук само питам.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Ти полудя ли нещо, дори на картинката ти пише цената точно в Мвтч
      те ти още една за месеца, помоли някое детанце да ти преброи , колко е пъти някой е плащал за да му вземат тока

Туй за което питаш е синичкото, сложна графика е това, не е за всеки петокласник ХАХАХАХА.

[ATTACH=CONFIG]n3794079[/ATTACH]
      И още нещо, накрая на месеца, плащаш обобщеното и осреднено нещо, което, е над абсцисата.

Коментар

те ти още една за месеца, помоли някое детанце да ти преброи , колко е пъти някой е плащал за да му вземат тока

Туй за което питаш е синичкото, сложна графика е това, не е за всеки петокласник ХАХАХАХА.

[ATTACH=CONFIG]n3794079[/ATTACH]
        Което пусна преди, си има обозначенията. Ама ти дерзай, купувай само на отрицателни.

Коментар

Тъпаците така мислят.
          Сигурно, съм тъпак и аз: Подаваш ми енергия, след електромера, я пускам буквално в земята но, ти ми плащаш. Добре де, ако не съм лаком, що ми е да я продавам? Стига ми тая награда, по €100/MWh, подарявам я, воалА. И цял град ме обича...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Голям смях. И Пешо ще го потвърди: НЕ СЕ ПРОДАВА мощност, а ЕНЕРГИЯ. Т.е., де юре, графиката е за едно нищо. Буквално.

Click image for larger version

Name:	tupPyramid3.jpg
Views:	1
Size:	81.9 КБ
ID:	3794079

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              С ток на отрицателни цени може направо да си пълниш джобовете, съхранява се директно в пари в брой..вземаш тока и парите са ти в джоба и дори не се налага да го продаваш.
              Тъпаците така мислят.

Коментар

Моля кажете драги образован пирамиде, какво четете на картинката по-долу?
                Да започнем с лесното,
                коя е датата, разпознавате ли число по-малко от нула?
                [ATTACH=CONFIG]n3794073[/ATTACH]
                Голям смях. И Пешо ще го потвърди: НЕ СЕ ПРОДАВА мощност, а ЕНЕРГИЯ. Т.е., де юре, графиката е за едно нищо. Буквално.

Коментар

• С ток на отрицателни цени може направо да си пълниш джобовете, съхранява се директно в пари в брой..вземаш тока и парите са ти в джоба и дори не се налага да го продаваш.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Моля кажете драги образован пирамиде, какво четете на картинката по-долу?
                    Да започнем с лесното,
                    коя е датата, разпознавате ли число по-малко от нула?
                    Click image for larger version

Name:	TupPyramid.jpg
Views:	1
Size:	38.3 КБ
ID:	3794073

Коментар

Вие сте, докъдето и шопа с жирафа
                      И кой ти каза? Факю?
                      - На батя "достоверния" той!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Тъййй. Да а не разбрахме, с отрицателните цени докъдява сме?
                        Вие сте, докъдето и шопа с жирафа

Коментар

Чакаме да се сетят, сгъстения въздух да го пуснат през турбина, наш ко КПД има турбината А? (всъщност така и повече пари ще изкарат от състената им безкрайност )
                          ПАРИ от въздуха брат, няма туй онуй
                          Тъййй. Да а не разбрахме, с отрицателните цени докъдява сме?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

А бе факю как ти за всички знаеш всичко, а никой не знае за теб нищо?? Никой не го интересуваш нито ти, нито мнението ти. Едва си изкарал петър берон, ама хексперт по всички теми. Вземи се запри малко а?? Ади бегай да спасяваш говедарите от талибаните че са обещали всеки да мине първо през карабината, а после под ножа
                            Валентине Факю е завършил ПУИ Асен Киселинчев Долни Дъбник.Вземи се ограмати и ти най накрая,Училището е елитно.След това е изпратен от долнодъбнишките цигани да проси и врачува навънка...Не подценявай Долни Дъбник.Имат къщи палати карат мерцедеси и кайени...

Коментар

Чакаме да се сетят, сгъстения въздух да го пуснат през турбина, наш ко КПД има турбината А? (всъщност така и повече пари ще изкарат от състената им безкрайност )
                              ПАРИ от въздуха брат, няма туй онуй
                              Аз се чудя как не са се сетили за отрицателните цени...Такава яка далавера...Плащат ти да им вземеш тока и после го шиткаш за 100 кинта на България...Направо Козлодуй Фърга пешкира и го караме на евтин безплатен ток...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ами няма и за в бъдеще да даде. Аз му сметнах с помощта на матеев че ако иска офгрид кочина да приготви 60000 бг лева. Той ме обвини че съм заложил най скъпите компоненти. И това му беше отговора. Но всъщност той така си отговаря- ако го питаш колко е часът, обикновено отговорът е тръгнал съм за хляб- тоест нищо общо с въпроса. Подозирам че някой му говори и той пише във форума, проблемът ще бъде ако освен да му говори и зазчо завърже разговор с него. За /гал/Фоню е същата работа
                                Говорят му звездите.Чудя се как не е станал милиардер от тия отрицателни цени

Коментар

Working...
                                X