Този парк е класическо промиване на мозъци. Ивелин действа по методологията на облъчване на лесно манипулируеми мозъци с някакви елементарни видеа в Ютюб. Много ми напомня схемата Севйауей или както се казваше на падрето и плехуна които също облъчваха хората. Щом са започнали да се наричат с такива имена Авалайн мавалайн работата не отива на добре. Интересно ми е какви са тези разчети от 500 000 туриста ежегодно. Това граничи в сферата на фантастиката. Колко българи могат да си позволят 30 лева билет за една бутафория? Колко % от българите живеят на прага на бедността и ще бият път до Варна и околята и ще дават по 30 лева единичен билет? Ами чужденците? Те идват да се напият евтино понеже БГ е дестинация за алкохолен туризъм. Мисля че няма и 50 000 годишно които идват за нещо друго освен евтин алкохол жени или бизнес.
Хората дето са си купили акции или са баламурници дето вярват сляпо на празни приказки за бързи печалби или са някакви облъчени сектанти които просто искат да живеят в някаква общност по техни си разбираня и правила с единствен бог Авалайн и семейството му.
Хората дето са си купили акции или са баламурници дето вярват сляпо на празни приказки за бързи печалби или са някакви облъчени сектанти които просто искат да живеят в някаква общност по техни си разбираня и правила с единствен бог Авалайн и семейството му.
Коментар