Първоначално изпратено от Jorkata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
като не искаш си затваряй плювалника и остави на мира хората да го довършат докрай!.. защото това е единствено положителното нещо, което е построено в България за последните 32 години... ако се сещаш друго, сподели..А ако за теб това е единственото положително нещо в БГ за последните 32 години... късай всички дипломи, нанизвай камък (ма не от автентичните, а обикновен - да не хабим материала) на врата и отивай да се мяташ в езерото с патетата
Не забравяй преди това да дадеш акаунта на някой друг - надявам се по-способен и можещ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Мога ама не искамИ защо всички орлета/патета все питате колко е инвестирал някой?
Сменете малко репертоара, че си срамите тренерите/гуруто
Коментар
-
колко лева си инвестирал, че да мрънкаш и претенциозваш?! вместо да мрънкаш като женичка-дърта свекърва, ела и помогни с твоите всестранни и огромни знания по строителство, счетоводство, финанси и бизнес...И защо всички орлета/патета все питате колко е инвестирал някой?
Сменете малко репертоара, че си срамите тренерите/гуруто
- 2 Харесвания
Коментар
-
колко лева си инвестирал, че да мрънкаш и претенциозваш?! вместо да мрънкаш като женичка-дърта свекърва, ела и помогни с твоите всестранни и огромни знания по строителство, счетоводство, финанси и бизнес...
Тук румънците ли ще дойдат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Тия цяло село са изяли, 'басимаата.Last edited by totenkopf; 14.03.2021, 18:13.
Коментар
-
Ами вие паркаджиите ме разглезихте с величието на проекта и монументалността на цялото начинание - не мислиш ли, че е редно да имам претенции, когато липсват 58 милиона и 160 къщи?
Коментар
-
Ами вие паркаджиите ме разглезихте с величието на проекта и монументалността на цялото начинание - не мислиш ли, че е редно да имам претенции, когато липсват 58 милиона и 160 къщи?
Коментар
-
aми аз единственият с претенции, който виждам си ти..
- 1 like
Коментар
-
... а може би щото нямат такива претенци като вас, а?А в клиповете не предоставят нищо освен мечти и глупости, така че айде-айде
Я верно дай профила на някой-по-способен
Коментар
-
ами много просто.. следя им клиповете в канала, където си предоставят цялата инфорация..това, че бизнес принципът е еднакъв не значи, че и материалите са еднакви
а френският има 2-2.5 милиона посетители годишно при вход от 45 евро и всякакви сценки и тн са по 50-100 евро отгоре.. ама там никой не го плюе, че е бутафория, включително и вие и никой не реве, че му било скъпо.. защо ли? дали не би да не е от гнусния български манталитет да плюе и сере по всичко родно и да се опитва да го унищожи и да се прекланя пред всичко чуждо.. хммм
А в клиповете не предоставят нищо освен мечти и глупости, така че айде-айде
Я верно дай профила на някой-по-способен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
Какви са сега тези 600 долара, с Парка ли са свързани.
Коментар
-
Не работиш за тугедър и не получаваш пари - откъде тогава знаеш детайли, примерно като тия 43 милиона печалба на парка, корекция - приход, корекция - не е сигурно кво е; или за къщите - кое, как, колко и т.н.?Може да работиш за обещания и мечти, нали шефчето продава такива
И щом признаваш, че ИП и френския парк са на еднакъв принцип - отече ви цялата автентичност. А и аз никога не съм казвал, че френския не е бутафория, котьо
Абе я верно дай профила на някой колега, който е по в час с нещата и е внимавал повече на семинарите и курсовете... вече достатъчно се изложи и се опасявам да не ти резнат комисионните или нещо друго, или да ти продадат развалена мечтатова, че бизнес принципът е еднакъв не значи, че и материалите са еднакви
а френският има 2-2.5 милиона посетители годишно при вход от 45 евро и всякакви сценки и тн са по 50-100 евро отгоре.. ама там никой не го плюе, че е бутафория, включително и вие и никой не реве, че му било скъпо.. защо ли? дали не би да не е от гнусния български манталитет да плюе и сере по всичко родно и да се опитва да го унищожи и да се прекланя пред всичко чуждо.. хммм
Коментар
-
те твоите приятели са прекараха като ти дадоха 600 долара на вятъра и после не видяха нищо от тяхПРЕДВАРИТЕЛНО И ДО КРАЯ.
Евала.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениеникога не съм получавал пари от тогедър.. как може да работиш за нещо от което не получаваш пари?! пропускаш, защото си затапен.. ами ип е на същият принцип - построява се основата и после се достроява.. само че тук основата беше построена за 1 година, а не за 7, защото проектът се развива със светкавична бързина - посочи ми обект от такъв мащаб в България, който се строи по-бързо? във френския, камък използван ли е? Защо възхвалявате френския, който е строен от гипсокартон, а плюете българския, който е строен от камък, че е бутафория?Може да работиш за обещания и мечти, нали шефчето продава такива
И щом признаваш, че ИП и френския парк са на еднакъв принцип - отече ви цялата автентичност. А и аз никога не съм казвал, че френския не е бутафория, котьо
Абе я верно дай профила на някой колега, който е по в час с нещата и е внимавал повече на семинарите и курсовете... вече достатъчно се изложи и се опасявам да не ти резнат комисионните или нещо друго, или да ти продадат развалена мечта
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар