Първоначално изпратено от monopola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеПичове, моля ви не се връзвайте на тия идиоти-измамници - тотеннезнамсикакво, пламенчехляка, оня с опелчето и въобще тия тролове. Целта им е да пада нивото на дискусията, да затрупват съществените мнения, да става селски клюкарник и по този начин да олеква всичко написано от нас.
Да се еб@т тия гнусни мърши, оставете ги да си дуднат сами. И без това безработица и проблеми ги чакат.
П.С. Виждам, че има нов потребител със заявка да е сериозен в разобличаването на измамниците, дано не е поредния двоен агент
Прав си за сваляне на нивото, но те толкова си и могат на чисто когнитивно ниво. По-лесно е да лъжеш и мажеш, от колкото да отговориш къде са безотчетните пари, колко къщи са направени, дали не се отичат фондове и за Болгар Ню Кепитъл. А черешката на тортата е становище на РИОСВ, където е ясно заявен наплив до 200к туриста на година.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеПичове, моля ви не се връзвайте на тия идиоти-измамници - тотеннезнамсикакво, пламенчехляка, оня с опелчето и въобще тия тролове. Целта им е да пада нивото на дискусията, да затрупват съществените мнения, да става селски клюкарник и по този начин да олеква всичко написано от нас.
Да се еб@т тия гнусни мърши, оставете ги да си дуднат сами. И без това безработица и проблеми ги чакат.
П.С. Виждам, че има нов потребител със заявка да е сериозен в разобличаването на измамниците, дано не е поредния двоен агентединственият н@еан накрая ще си ти обаче.
Last edited by totenkopf; 14.03.2021, 19:34.
Коментар
-
Пичове, моля ви не се връзвайте на тия идиоти-измамници - тотеннезнамсикакво, пламенчехляка, оня с опелчето и въобще тия тролове. Целта им е да пада нивото на дискусията, да затрупват съществените мнения, да става селски клюкарник и по този начин да олеква всичко написано от нас.
П.С. Виждам, че има нов потребител със заявка да е сериозен в разобличаването на измамниците, дано не е поредния двоен агент
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Май виждаш нещата само в черно и бяло (или сте с нас, или сте против нас) - лично на мен това ми дава огромно количество информация за това какъв си, и повярвай ми - не е в твоя ползаДругия вариант е да си мега ограничен - като финансов отчет на ИП. Не се пъни да ми отговаряш, че вече почваш да не си ми интересен. Дай профила на друг дра(и)скач.
Коментар
-
Само идеи, пожелания и заяждания се размятат тук... ама никакви числа, или коментари на официално известни такива.
Или, ако има числа, те се предхождат от съчетанието "ще има", което е бъдеще неопределено време.
А най-авангардната идея за въздигане на инвестициите и евентуален дивидент е потенциални приходи от абсолютно несвързани фактически и документално активи и дейности покрай парка, които неясно как ще се свържат с финансовите резултати на дружеството.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
ами не знам, но по неспособен и по неможещ мрънкач от тебе не може да се намери.. ако останалите 1 милион злобни хорица байганьовци като тебе направят това с камъка, България ще стане Швейцария на Балканите.. и айде дай друг пример.. или не можеш да намериш такъв? Личи си, че да доставяш нещастие на хората и да плюеш ти докарва вътрешен оргазъм... най-злобните хора винаги са такива неуспели в живота комплексари като тебе, които гледат да си го изкарат на успелите хора като нас..Другия вариант е да си мега ограничен - като финансов отчет на ИП. Не се пъни да ми отговаряш, че вече почваш да не си ми интересен. Дай профила на друг дра(и)скач.
Last edited by Jorkata; 14.03.2021, 18:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Еее, мацко - що така се нервиш, ще завъдиш някоя язва така...А ако за теб това е единственото положително нещо в БГ за последните 32 години... късай всички дипломи, нанизвай камък (ма не от автентичните, а обикновен - да не хабим материала) на врата и отивай да се мяташ в езерото с патетата
Не забравяй преди това да дадеш акаунта на някой друг - надявам се по-способен и можещ
Коментар
-
като не искаш си затваряй плювалника и остави на мира хората да го довършат докрай!.. защото това е единствено положителното нещо, което е построено в България за последните 32 години... ако се сещаш друго, сподели..А ако за теб това е единственото положително нещо в БГ за последните 32 години... късай всички дипломи, нанизвай камък (ма не от автентичните, а обикновен - да не хабим материала) на врата и отивай да се мяташ в езерото с патетата
Не забравяй преди това да дадеш акаунта на някой друг - надявам се по-способен и можещ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мога ама не искамИ защо всички орлета/патета все питате колко е инвестирал някой?
Сменете малко репертоара, че си срамите тренерите/гуруто
Коментар
-
колко лева си инвестирал, че да мрънкаш и претенциозваш?! вместо да мрънкаш като женичка-дърта свекърва, ела и помогни с твоите всестранни и огромни знания по строителство, счетоводство, финанси и бизнес...И защо всички орлета/патета все питате колко е инвестирал някой?
Сменете малко репертоара, че си срамите тренерите/гуруто
- 2 Харесвания
Коментар
-
колко лева си инвестирал, че да мрънкаш и претенциозваш?! вместо да мрънкаш като женичка-дърта свекърва, ела и помогни с твоите всестранни и огромни знания по строителство, счетоводство, финанси и бизнес...
Тук румънците ли ще дойдат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Тия цяло село са изяли, 'басимаата.Last edited by totenkopf; 14.03.2021, 18:13.
Коментар
-
Ами вие паркаджиите ме разглезихте с величието на проекта и монументалността на цялото начинание - не мислиш ли, че е редно да имам претенции, когато липсват 58 милиона и 160 къщи?
Коментар
-
Ами вие паркаджиите ме разглезихте с величието на проекта и монументалността на цялото начинание - не мислиш ли, че е редно да имам претенции, когато липсват 58 милиона и 160 къщи?
Коментар
Коментар