Първоначално изпратено от Jorkata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
значи не е създал най-големия Исторически парк в света?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нещата става още по-интересни, какво четем в официален документ:
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да гепи, да. Да създаде нещо- опазил Бог.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Това ви е проблема на вас, завиждате, че тук хората се включват, а при вас не. Погледнете се в огледалото и ще разберете защо. Не ви е виновен Айвълайн, той просто го може.
Коментар
-
Охо, things keep getting better
При ГФО-то за 2019 на Исторически Имоти АД виждаме, че:
https://portal.registryagency.bg/CR/...4-V-IXoyx1XE3A
реалният собственик на капитала е Христо Дамянов от Болгар Ню Кепитъл, а за него виждаме тук:
https://www.bolgarcapital.com/
Разбирам, че monopola ще подготвя цялостен кейс, та да види и тази линия - безотчетните милиони на акционерите в Историческия Парк, които по думите на тотката са реинвестирани в митични къщи в селото, да не се трансферират до съвсем друг проект.Last edited by needtoknowmore; 14.03.2021, 17:11.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 1 like
Коментар
-
Опа какво показва справката в регистъра:
Няколко проекта с капитал за Бог да прости. Къде са митичните стотици къщи, които струват всяка по 6 цифрена сума да се направят?
Джендър Михайлов, вземи си обучи сектантите, че много плоски лъжи ни пускат.Last edited by needtoknowmore; 14.03.2021, 16:54.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 1 like
Коментар
-
ти сериозно ли си мислиш, че е почнат едновременен строеж на 100 и кусур къщи?! Изобщо има ли фирма в България, която може да осигури такъв брой работници?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеРазрешителното за строеж и визата за проектиране мисля, че са публични документи, нали? Няма нищо нагло и нередно в това да се поискат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеАре са - ново двайсе Тоте - нали щяхме да видим къщите бе? Що не ги виждаме? Ако искаш - може и аз да отговоря - не се напъвай, че може и да не ти дадат надника
Коментар
-
ти служител на строителен контрол ли си, че ми поставяш тука изисквания и един куп документи.. айде първо се идентифицирай моля в качеството на какъв ми изискваш документацията? Достъп до банкови сметки да ти дам искаш ли?
Виждам, че ясно си когнитивно претоварен от инфото, но когато се води дискусия и някой прави гръмки тези/твърдения, то той трябва да докаже че е прав, а не ответната страна, така че:
Отново ти трябва да докажеш този приход от 43 милиона лева от продажба на къщи - ти си на ход.Last edited by needtoknowmore; 14.03.2021, 16:33.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
Я си насочи погледа към долния десен ъгъл и виж коя година се показва.
Изброй ми 1 дузина идентификатори на УПИ-та на къщи за половин/милион евро или покажи разрешения за строеж от общинския сайт.
Plameniva_d Джендър Михайлов, поработи със сектантнтите си, че показват ниски нива на когнитивни способности.
Коментар
Коментар