Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
защото застраховките покриват част разходите по парка, все пак ивелинката има 20 милиона лични вложения част от които са заемни и приходите от застраховките покриват вноските по заемите.
Май, май, а?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
-
Джендър Михайлов, да инструктира сектантите си да са по-далновидни в лъжите си. Елементарна справка до Google Earth/Maps, ясно показва, че няма и десет нови строежи на къщи в селото, а да не говорим за стотиците.
Това са снимки от сателита, снимани от тази година:
google.bg/maps/@43.2749803,27.5177087,1150m/data=!3m1!1e3
В кадастъра не виждат стотици нови къщи, в разрешенията за строеж в селото/общината не се вижда стотици нови къщи, от чисто любопитство ще дадете ли идентификаторите на няколко къщи, които се котират за половин или един милиона евро.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 1 like
Коментар
-
Покрай парка се навързаха хиляди несвойствени и неприсъщи дейности, които уж носели приход за патриотичното начинание.
Е каква беше тая патриотична идея, дето се събраха десетки милиони за нея, пък тя се крепи на някакви патерици от неясно откъде идващи пари?
Тва с къщите изби рибата
Все едно комшията да си продава къщата, аз да я пиша приход за мен, и да се фукам в махалата. Бре, не бях се сетил, мога да опитамНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
защото застраховките покриват част разходите по парка, все пак ивелинката има 20 милиона лични вложения част от които са заемни и приходите от застраховките покриват вноските по заемите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеХубаво е да отидете да му го кажете на Айвълайн. Няма какво да се страхувате от джендър. А как работят финансовите не секти?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Тотев, я кажи авто парка на Евелината, приход или разход идва,
като са толко доходни застраховките що не се занимава с тях или измамите викаш мое са доста по-доходни?Last edited by totenkopf; 14.03.2021, 12:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Това ви е проблема на вас, завиждате, че тук хората се включват, а при вас не. Погледнете се в огледалото и ще разберете защо. Не ви е виновен Айвълайн, той просто го може.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеОт няколко седмици не съм влизал, ама то голямо шоу е станало - Ивелин Михайлов пише от женски профил, някъв с 20 годишен опел, жена му го издържа, ама бил финансов консултант при Михайлов и някакво алтер его на Михайлов, който бърка печалба с приходи.
Реших да направя бакалски сметки и то излиза, че средно за 2020 година Парка трябва да е бил посещаван от 2500 души на ден. Този уникален резултат е постиган в най-голямата пандемия и тотален блокаж на глобалното населението за последните десетилетия.
Имам директна препоръка към джендър Михайлов - нека повече твоите служител-сектантни да пишат в тази тема, защото сте перфектен case study за това как работи една финансова секта в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
И каква е връзката на къщите с парка? Как ще влязат парите в ОПР и оттам в баланса?
Заеми? Фиктивни продажби и договори за външни услуги?
Нали се сещаш, че не могат да кацнат едни пари, хеле пък много милиони, в ОПР-то на парка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение43те милиона са от продажба на къщи в селото. Разходът е средно 3000 лв на седмица.
като са толко доходни застраховките що не се занимава с тях или измамите викаш мое са доста по-доходни?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Чакай да го цитирам, за да не се усетиш пак каква глупост си написал и по-натам да се опиташ да го врътнеш.
Да речем, че ти повярвам - нека са 43 милиона от продажби на къщи. Средно 250К на къща - това прави 174 къщи. Къщите ги няма - това е видно и от космоса. Дай да видим в кадастъра и плановете къде са тези строежи. При 250-300 къщи в селото, от които трябва да има 170+ орлови гнезда - тва село трябва да прилича на строителна площадка, а е очеизбождащо, че няма нищо такова. Сега кое как е? Или очите, гугъл мапс и сие лъжат, или вие Аз съм готов да заложа, че сте вие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
То като оня, дето го повтаря. Аз мога да покажа работеща "тръбичка" (която, е доста по-сложна от опрофаненото си прозвище, дадено от идиоти) а няколко десетки милиона, на едни хора, са безвъзвратно "усвоени". Иронията е че, ако бяха дошли при нас с Павел, вече щяха да получават редовни дивиденти, а тук, колкото и да чакат, общият резултат за пишман "акционерите", е фактическа, тежка и сериозна, МАСОВА загуба...
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение43те милиона са от продажба на къщи в селото. Разходът е средно 3000 лв на седмица.
Да речем, че ти повярвам - нека са 43 милиона от продажби на къщи. Средно 250К на къща - това прави 174 къщи. Къщите ги няма - това е видно и от космоса. Дай да видим в кадастъра и плановете къде са тези строежи. При 250-300 къщи в селото, от които трябва да има 170+ орлови гнезда - тва село трябва да прилича на строителна площадка, а е очеизбождащо, че няма нищо такова. Сега кое как е? Или очите, гугъл мапс и сие лъжат, или вие Аз съм готов да заложа, че сте вие
- 4 Харесвания
Коментар
-
От няколко седмици не съм влизал, ама то голямо шоу е станало - Ивелин Михайлов пише от женски профил, някъв с 20 годишен опел, жена му го издържа, ама бил финансов консултант при Михайлов и някакво алтер его на Михайлов, който бърка печалба с приходи.
Реших да направя бакалски сметки и то излиза, че средно за 2020 година Парка трябва да е бил посещаван от 2500 души на ден. Този уникален резултат е постиган в най-голямата пандемия и тотален блокаж на глобалното населението за последните десетилетия.
Имам директна препоръка към джендър Михайлов - нека повече твоите служител-сектантни да пишат в тази тема, защото сте перфектен case study за това как работи една финансова секта в България.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар