Първоначално изпратено от hitman47
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Кажи как ИП продължава да набира капитал? Аз отговорът го знам. Продължават да пробутват фалшивите акции на баламурници. Парите естествено отиват в лични сметки на свързани хора. Всичко е добре измислена схема. Маджо може да завижда ня шарлатанската измама с финансирането и фалшивите кредитори.
- 1 like
Коментар
-
В рубриката „Достойни за уважение“ гостува Ивелин Михайлов, организатор на инициативата за издигане на паметник на хан Алцек в Италия.
Ивелин Михайлов разказа, че всичко започнало в края на 2015 г. от един българин, който се прибирал от САЩ и решил да мине по пътя на богомилите в Европа, за да изследва къде са оставили следите си и с какво българите са допринесли за световната цивилизация. Минавайки през Южна Италия, той се озовал в малкото градче Челе ди Булгерия, намиращо се в подножието на планината България, с население около 2500 души. Градчето се намира близо до мястото, на което е загинал Спартак – място с голяма концентрация на българи и траки. Там, по времето на Римската империя, е живял и допринесъл за мира в Италия прабългарският хан Алцек – брат на хан Аспарух. В Челе ди Булгерия и до днес има следа от българската култура и език.
В италианското градче пътуващият българин се запознал с кмета и местния историк, които му споделили, че искат да изградят паметник на хан Алцек. “Ние можем да си го направим, имаме пари, но не знаем как е изглеждал“, казал кметът и обяснил, че търсят българи, които да им помогнат с възстановяването на вида на хан Алцек. Прибирайки се в България, нашият сънародник решил да се свърже с други дейни българи, които да подкрепят инициативата. Тогава се срещнал с Ивелин Михайлов и Фондация „Въздигане“. От там отговорили на молбата му така: „Това е наш роднина, не можем да се унижаваме хора в Италия да правят нещо, което е задача на българите“. Така започнало не просто възстановяването на лика на хан Алцек, но и цялостното изграждане на паметника.
„Българите са оказали съществено влияние за формирането на културата в Италия. Защото в един труден момент те са донесли мир, ред и стабилност“, разказа Ивелин. Той сподели, че за 5 месеца паметникът бил изработен, като в инициативата се включили и българи, които не са в организацията, но искали да помогнат. Триметровият паметник на хан Алцек е направен от скулптора Дишко Дишков, а възстановчиците, които са направили въоръжението и доспехите, са Милен Петров и Александър Въчков. Паметникът е поставен през 2016 г. на централно място в Челе ди Булгерия, като площадът също е кръстен на хан Алцек. Там всяка година се организира фестивал, който събира и българи, и италианци. „Този паметник дава голяма гордост на българите в чужбина. Защото те осъзнават, че не са миячи на чинии, те са хора, които са допринесли за тази цивилизация“, каза Ивелин Михайлов.
Водещият Слави Трифонов разказа, че преди години е организирал инициатива за издигане на паметник на хан Аспарух в София, но бюрокрацията и спорове между историци попречили на идеята да се осъществи. „Ние не можем да направим в София, в столицата на България, паметник на хан Аспарух. А там – в Италия, в едно градче с 2500 души, са направили паметник“, изрази възмущението си Слави Трифонов и попита защо в България нещата се случват по трудния начин.
Ивелин Михайлов отговори, че в България също е участвал в поставянето на паметник – този на генерал Никола Иванов, който е превзел Одрин и е освободил Свиленград. Според него и в България нещата се случват, но за това са нужни желаещи хора. „Искам всичко възможно да се направи в София да има паметник на основателя на българската държава – хан Аспарух! Ето, аз съм желаещ, искам да го направим!“, обърна се към него Слави Трифонов. „До три години ще го направим“, обеща за финал Ивелин Михайлов.Last edited by totenkopf; 02.05.2021, 21:44.
Коментар
-
за тези смешници от вас, които смятат, че Слави Трифонов ще вкара Михайлов в затвора да изгледат това - Слави покани Ивелин в своята рубрика, която се казва „Достойни за уважение“
Според новия управител на България, Михайлов е човек, достоен за уважение, а вие сте достойни за заплюване на улицата.
Освен това в края на годината Трифонов и Михайлов ще открият новия паметник на хан Аспарух в центъра на София, който Михайлов в момента изгражда с парите на Трифонов.
Успех със затворите.. най-много някой от вас накрая да влезе в тях за набеждаванеLast edited by totenkopf; 02.05.2021, 21:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеО, тотка се разлюти и почна да гори паспорти.
А вие всички нагли лъжци и схемаджии, извършващи финансови престъпления, служейки си с патриотизъм на уста, сте за затвор и конфискация на придобито чрез престъпна дейност /измами/ имущество. Все ще ви дойде реда. Правилото , че за всяка свиня настъпва коледа, рано или късно, много добре работи в последно време
Интересни времена предстоят, да видим без протекциите на герб докъде ще я докарате...
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
защото съм отговорил 1000000 пъти и има скрийншотове и копипейстове на всичките ми отговори. И защото чалгари като вас не заслужават достъп до информация. Най-добре емигрирайте и си изгорете българските паспорти. България ще стане много по-хубаво място без вас.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
О, тотка се разлюти и почна да гори паспорти.
А вие всички нагли лъжци и схемаджии, извършващи финансови престъпления, служейки си с патриотизъм на уста, сте за затвор и конфискация на придобито чрез престъпна дейност /измами/ имущество. Все ще ви дойде реда. Правилото , че за всяка свиня настъпва коледа, рано или късно, много добре работи в последно време
Интересни времена предстоят, да видим без протекциите на герб докъде ще я докарате...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеВсички сме чалгаджии, родоотстъпници и небългари, то е ясно, вечна тугедърска мантра.
Защо не отговориш на зададения въпрос, мили тугедърецо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
да събереш художници от 5 континента да прославят България не е култура, така ли? Такова нещо и преди 44та не са постигали.. Нормално.. за хора като тебе култура е да мятат салфетки в плаза на цигански кючеци, а азис да ти пее нежно на ушенцеи като си инвеститор иди и си покажи акциите в някой офис и си питай, а не ми реви по форумите..
Това не променя факта, че всяка дума, която изпълзи и изкапе от клюнчето ти, е опашата и нагла лъжа
Чакаме ГФОто за 2020та - там ще лъснат всички лъжи и измами, които натвори в темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Викаш само пари са ми в главата - да не би вие, мили тугедърски патенца, да правите парка безплатно, за болгарского рода, и да не искате пари от "клиентите" си? Стегни се - очаквах малко повече от теб (сега и аз лъжа точно като теб - твоето било заразно!).
Сега сериозно: Тотке - не се прави на шибнат по главата с автентичен мокър парцал от Трежъри. Каза, че ИП продължава да набира нов капитал, а не казваш как това е възможно (всички знаем, че е защото лъжеш, но това е друга тема). Това за новият капитал просто ти го пишем на сметката като поредната лъжа. И за разлика от моята сигурност, че ти си тугедърски трошичко, ти няма как да си сигурен аз дали съм инвеститор или не, още повече, че ми правихте теманета (можеше и друго да си поискам даже) надълго и обширно, когато ми предлагахте инвестицията в парка като инвестицията на столетието - тоест отчаяно желаехте парите ми. И това лично дойде от един от големците ви, а не от обикновенно проскубано тугедърско пате като теб
За последното си прав, но аз не ви слагам в графа "българска култура". И преди пак да ми зададеш някой от тъпите си въпроси (ала Ивелин) - цялата ви шайка сте в графа "измамници и схемаджии".и като си инвеститор иди и си покажи акциите в някой офис и си питай, а не ми реви по форумите..
Last edited by totenkopf; 02.05.2021, 09:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf
ей, папагалчети за пръв път ли влизаш в тая тема
само пари са ви в главите и са ви изяли душите..
Като станеш инвеститор ще ти кажа. Външни лица нямат правен интерес да знаят и не им е работа да си пъхат носовете в чужди работи от които не разбират.
А, българската култура цена няма!).
Сега сериозно: Тотке - не се прави на шибнат по главата с автентичен мокър парцал от Трежъри. Каза, че ИП продължава да набира нов капитал, а не казваш как това е възможно (всички знаем, че е защото лъжеш, но това е друга тема). Това за новият капитал просто ти го пишем на сметката като поредната лъжа. И за разлика от моята сигурност, че ти си тугедърски трошичко, ти няма как да си сигурен аз дали съм инвеститор или не, още повече, че ми правихте теманета (можеше и друго да си поискам даже) надълго и обширно, когато ми предлагахте инвестицията в парка като инвестицията на столетието - тоест отчаяно желаехте парите ми. И това лично дойде от един от големците ви, а не от обикновенно проскубано тугедърско пате като теб
За последното си прав, но аз не ви слагам в графа "българска култура". И преди пак да ми зададеш някой от тъпите си въпроси (ала Ивелин) - цялата ви шайка сте в графа "измамници и схемаджии".Last edited by Jorkata; 02.05.2021, 08:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениеII МЕЖДУНАРОДНА ИЗЛОЖБА-КОНКУРС ЗА ДЕТСКА ИСТОРИЧЕСКА ЖИВОПИС НА ТЕМА „БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА И НЕЙНОТО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ ПО СВЕТА“ 2021
Можете да гласувате за избраната от вас творба, като я харесате в албума. Онлайн и присъствените гласове ще бъдат еднакво взети под внимание. Екипът на Исторически парк пожелава успех на децата!
Исторически парк развива родолюбието у българските деца! А вие гнусни тролове, какво направихте за децата на България?
https://www.facebook.com/HistoricalP...90096087810505
Учим ги да не крадат чужди пари с финансови врътки, да не заобикалят закона и да не мамят държавата и останалите граждани. Също и че корупцията е лошо нещо, и противоречи на родолюбието.
Също така и да не лъжат. Да лъжеш не е много родолюбиво, а на лъжата, рано или късно, краката и наистина се оказват къси.
Last edited by Meandmyself; 01.05.2021, 21:07.
- 1 like
Коментар
-
II МЕЖДУНАРОДНА ИЗЛОЖБА-КОНКУРС ЗА ДЕТСКА ИСТОРИЧЕСКА ЖИВОПИС НА ТЕМА „БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА И НЕЙНОТО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ ПО СВЕТА“ 2021
Можете да гласувате за избраната от вас творба, като я харесате в албума. Онлайн и присъствените гласове ще бъдат еднакво взети под внимание. Екипът на Исторически парк пожелава успех на децата!
Исторически парк развива родолюбието у българските деца! А вие гнусни тролове, какво направихте за децата на България?
https://www.facebook.com/HistoricalP...90096087810505
Коментар
Коментар