IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
    Някой помни ли, че в началото зарибяваха баламурниците с приказката, че Мел Гибсън ще снима филм за парка? Какво стана, къде е филмът?
    Добре, че не са ги подлъгали с Бъд Спенсър

Коментар

• Някой помни ли, че в началото зарибяваха баламурниците с приказката, че Мел Гибсън ще снима филм за парка? Какво стана, къде е филмът?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
        Ако съдим по това, което съм чувал, и това, което Хитмана написа - ще му е доста трудно да се измъкне от пипалата на сектата.
        Там е тя, белята.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Даже моят приятел, Митко, Mr Profit, се умълча. Дали не е прогледнал? Скъп ми е, не искам да се нагълта с вода.
          Ако съдим по това, което съм чувал, и това, което Хитмана написа - ще му е доста трудно да се измъкне от пипалата на сектата.

Коментар

• Къде е тотката, чакам да се разберем как ще правим облога за 5000 лева.... Нещо да не сви сармите след като не се видяха 160 къщи... и още повече мирише, че няма и да има 43 милиона?

Коментар

Много кефи как няколко драскачи в някакъв форум му правят толкова голям душевен дискомфорт, че отделя специално време да ги храни и да ги "оборва" в такива образователни клипчета Това само по себе си е голяма червена точка - да перефразирам неговите думи: сериозните хора творят, а не се занимават с глупости Отделно - може и да ми се струва, но поне на няколко пъти гледаше в телефона - все едно чете предварително записан скрипт на речта в клипа И като цяло структурата на речта му тук беше на много ниско ниво, запъваше се на много места и търсеше подходящите думи - изглеждаше притеснен
              Знае, че краят на Историческия Парк е близо ...
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Клипчето на Ивелин от днес е безапелационен бисер Коментира хората във форума и в частност Монопола Не е истина каква жертвичка се изкарва това Гранде орле...
                Даже моят приятел, Митко, Mr Profit, се умълча. Дали не е прогледнал? Скъп ми е, не искам да се нагълта с вода.

Коментар

• Много кефи как няколко драскачи в някакъв форум му правят толкова голям душевен дискомфорт, че отделя специално време да ги храни и да ги "оборва" в такива образователни клипчета Това само по себе си е голяма червена точка - да перефразирам неговите думи: сериозните хора творят, а не се занимават с глупости Отделно - може и да ми се струва, но поне на няколко пъти гледаше в телефона - все едно чете предварително записан скрипт на речта в клипа И като цяло структурата на речта му тук беше на много ниско ниво, запъваше се на много места и търсеше подходящите думи - изглеждаше притеснен

Коментар

Клипчето на Ивелин от днес е безапелационен бисер Коментира хората във форума и в частност Монопола Не е истина каква жертвичка се изкарва това Гранде орле...
                    Той знае, че ние знаем и затова сме му криви... фактът, колко серии пуска за това, че някой му пречел говори само за едно нещо :

ПИРАМИДАТА или е активна и им пречим да търсят канарчета, които да плащат 300 кинта за акция със счетоводна стойност минус лева ИЛИ настоящите канарчета ( в това число среден и нисък клас тогедъри) са започнали да се усещат как са ги наиграли като са им продали акциите от парка с хиляди % печалба за кръжеца от първоначалната завера.

ПП обърнете внимане, че Измамника Мазен няма честта да се обяви тук и да отговори на въпроси както примерно го прави сочения за лош пример (от измамника мазен) Юлиан от Биодит. По много други позиции писането поне от страна на ДВИ си беше практика. Михайлов няма честта да се включи в дискусията защото тук не може да мине с 'вие сте еничари' и 'никакви патриоти не сте'

Last edited by bertram; 22.03.2021, 21:48.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Абе направо не знам, ако ме нямаше Измамника Мазен с какво щеше да се оправдава

Много интересно е, че в регистрите на община Ветрино файла с разрешенията за строеж не се отваря, случаеност, може би
                      Заповедите обаче са налични и реално виждам послената заповед за промяна, според която цялото РЗП на мега, ултра, гига проекта е 2800 квадрата При това при застроена площ от 2300 кв.м., демек няма даже етажност, която да оскъпява нещо.

И намерих инфо за намерения за строителство на цели 12 нови къщи в съседния имот. Не са 160, ама пак е нещо

Сега чакам Сорос да прати по Прокопиев 50-100 лева, че да мога да платя рекламата на феисбук страница и да го събратям тоя пусти парк най-накрая, че моят зъл и завистлив нрав не ми позволява да се радвам на успеха на измамниците

Коментар

• Клипчето на Ивелин от днес е безапелационен бисер Коментира хората във форума и в частност Монопола Не е истина каква жертвичка се изкарва това Гранде орле...

Коментар

• Липсващите мненя са тук:
                          https://forum.investor.bg/forum/%D0%...88%D0%BD%D0%B8
                          रादोस्त

Коментар

• Хора, оставете тая тема безмълвна, правим им реклама на тия измамници.
                            Оставете темата и да не ви пука за монолозите на Авънхоу, на които ще станем свидетели за няколко месеца. Те сами ще станат смешни, не че и сега не са, но ги оставете да вегетират.

Коментар

• Първоначално изпратено от investor4e

Пълен ненормалник: https://www.facebook.com/angeltodoro...9673034314919/
                              Така е, ама как иначе да лови шарани освен, ако са непросветени?
                              Last edited by Pyramid; 22.03.2021, 16:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение

Така е. Аз го слушам за да се забавлявам, но винаги става трудно след 1 минута. Не мога да повярвам как някои хора повярват на такъв дървен философ. Но също така ми е интересно да видя как измамниците мислят, и как те искат другите да мислят.
                                Едномерно, как.

Коментар

Working...
                                X