Албена не може да стъпи на малкия пръст на Исторически парк!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Може ли Албена да се закупи за толкова пари?
вашата пазарна капитализация е абсолютна измама
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ивелине,
според теб нормално ли е да лъжете хората и да оценявате парка на триста милиона лева капитализация (на толкова тогедърците намират балъци да ви плащат акциите)
а в същото време работеща и световно известна АЛБЕНА АД да има пазарна (истинска пазарна) капитализация в 130-140 милиона лева
?
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Личи си колко финансово грамотен си. При наличието на базови познания за работа с компютър - ще откриеш, че има 3 доста стабилни БЪЛГАРСКИ п2п платформи. Освен това инвестицията в имоти е достъпна за цяла България, та имотите не са само някакви измислени къщи в едно село. В големите градове можеш да докараш 20-30% печалба за около 18-24 месеца.
Изобщо не искам да коментирам манипулативната и саката идея човек да инвестира само на местно ниво, което е глупаво финансово решение.
Коментар
-
Личи си колко финансово грамотен си. При наличието на базови познания за работа с компютър - ще откриеш, че има 3 доста стабилни БЪЛГАРСКИ п2п платформи. Освен това инвестицията в имоти е достъпна за цяла България, та имотите не са само някакви измислени къщи в едно село. В големите градове можеш да докараш 20-30% печалба за около 18-24 месеца.
Изобщо не искам да коментирам манипулативната и саката идея човек да инвестира само на местно ниво, което е глупаво финансово решение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
Абе ти можеш ли да четеш бе, момченце?? Питах те за инвестиция в БЪЛГАРИЯ, а ти ми говориш пак за п2п и чужди държави и фондове...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеТова трудно мога да го повярвам. Щастливите хора не гледат делата на другите, а живеят собствения си щастлив живот. След като видях Пирамид ми стана ясен профила на хората тук.
според теб нормално ли е да лъжете хората и да оценявате парка на триста милиона лева капитализация (на толкова тогедърците намират балъци да ви плащат акциите)
а в същото време работеща и световно известна АЛБЕНА АД да има пазарна (истинска пазарна) капитализация в 130-140 милиона лева
?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Не , и никакво такова намерение нямам.Сядам си на г. и работя тва за каквото съм учила. Не се оплаквам,не ме мисли. Никому не дължа, не ми се налага да.лъжа и всяка стотинка си е моя. Капиш?
Коментар
-
Освен БФБ и "американската борса" има и други борси, спри да пишеш глупости с цел изместване на темата. Има имотен пазар, има П2П, има крипто, взаимни фондове и още 1 тон инструменти за инвестиция. Всяко едно от тези при инвестиция преди 3 години ще е многократно по-доходоносно от инвестиция в ИП при това за всеки инвестирал, а не само за отбрани.
Долу са те питали как така акцията се търгува за 300 лева и това не е ли по-голям балон и от американската борса... И как така изкарвате, че ИП струва 300млн - 1млн акции * 300 за акция. Това не е ли балон и абсолютно нереална цена. ИП заедно с всичките 5-10 къщи около него не могат да хванат и 1/10 от тази сума. Вие въртите коронен номер по балонизиране, после обяснявате за балони, най-добре се скрийте, че ставате жалки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеПонеже пропуснах малко последните коментари, колко ще е дивидента за миналата година и разпределиха ли го вече?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Не , и никакво такова намерение нямам.Сядам си на г. и работя тва за каквото съм учила. Не се оплаквам,не ме мисли. Никому не дължа, не ми се налага да.лъжа и всяка стотинка си е моя. Капиш?
Коментар
-
по темата за акциите,милионите и оценката
при цена 300 лева за акция, на която кълват балъциите - Исторически Парк АД има оценка 300 000 000 (триста милиона лева) за ... знаете какво с какви приходи, мениджмънт, задължения и степен на завършеност...
триста милиона лева!
на фона на това на 'измамното сборище БФБ' същите тези инвеститори могат да си купят акции на едно мижаво никакво в сравнение с имамническия лунапарк курортче , което работи и е познато по света и унас
пазарна оценка към момента 139 милиона лева
курортчето се казва Албена АД
https://www.investor.bg/companies/ALB/view/
но явно трябва да се четат повече от книжките на тогедърците и тогава измамническия парк ще бъде оценен подобаващо....Last edited by bertram; 15.04.2021, 17:30.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
по темата за лъжите и къщите
една хубава статия от август 2018-та преди почти три(!) години
https://dnes.dir.bg/varna/kompleks-o...oricheski-park
и коментарите
https://dnes.dir.bg/comments/komplek...oricheski-park
при толкова чуждестранни инвеститори...след три(!) години къде са им къщите. хората за година вдигат комплекс и го пускат, а тук 3 години , че и международни инвеститори
това са просто лъжи, за да пробутват тогедърците акции на балъците.
коментарите под статия още тогава показват, защо тогедър сектата се насочва към финансово неграмотни хора.Last edited by bertram; 15.04.2021, 16:37.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар