IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

еми айде вложи 100 бона в банка на влог, аз ще вложа в имот до парка и след 5 години ще си броим кой колко пари има, искаш ли? или те е шубе?
    Тотке, пате неоскубано - ще загубиш по всички направления И чукча не читател, а писател - говорим за парка, не за имот в селото И накрая - да - пак ще съм на печалба дори с презрян влог, в абсолютно всички случаи, защото просто парите ми няма да са изгорели във вашата пирамида Отговориха ли ти кога ще има ГФО на парка за 2020та? Да не би да си притеснен нещо, че питаш в чата на тугедърците?
    Last edited by Jorkata; 16.04.2021, 12:39.

Коментар

ако през 2014 беше вложил 40к в имоти там, сега щеше да си милионер а ако ги беше вложил тогава в акции сега щеше да си на около 200% печалба
      200% , както за вас? Е, браво.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        40 К инвестирани 2014-2018 в ниви в землища, които се работят в същия район носят стабилен доход от 1500 до 2500 на година + земята е ликвидна и може да се продаде за седмица ако ви се наложи. Същите пари вложени в Измамническия Парк още много време ще носят само нерви за пишман инвеститора и нов модел кола всяка година за такива като Ивелин, Детелинов и сие 'правещи пари' финансови консултанти ...
        ако през 2014 беше вложил 40к в имоти там, сега щеше да си милионер а ако ги беше вложил тогава в акции сега щеше да си на около 200% печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
          Аз пак ви казвам, че дори ще е много по-добра оферта да си сложиш парите в банка на влог, отколкото да ги вложиш в някой от 84те кенефа на Историческия кенеф - първо: ще си запазиш парите, и второ: ще вземеш и някаква лихва
          еми айде вложи 100 бона в банка на влог, аз ще вложа в имот до парка и след 5 години ще си броим кой колко пари има, искаш ли? или те е шубе?

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

Пак залиташ към сферата на фикцията, а не говориш за реални възможности, там има малко на брой къщи, едни са си на частни лица, другите предварително изкупени - човек и да намери имоти, най-много 1-2 къщи и ще направя някакви джобни 20-30хил печалба. Ти като си тарикат защо не си с 500хил. напред - нали и без това си в схемата и много ги усещаш нещата. Ясно ни е, че си някой от консултантите щом си такъв върл защитник на всичко свързано с ИП и ни представяш само теории.

Интересно ми е защо така рязко изместваш темата от акциите към къщи? Нещо май ти става неудобно когато и сам осъзнаваш какво финансово харакири са акциите в парка - 13 години, за да си на 0-та евентуално при 600хил. туриста, ама не се знае.
            изместих я, защото акции в момента парка не продава. И аз вече 100 пъти казах, че налях пари, но по-късно и съотвено печалбата ми беше по-малка, но говоря за 2018, защото ти започна с тази година..

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Ами обори ме като поставиш една схема, на която да се видят локациите на тоалетните
              84 броя били на откриването - възможно само с тия зелените химическите! И то 84 били на откриването 2019...
              Аз посетих парка лятото на 2020 и имаше няколко тоалетни...
              И да - 30 лева ми се досвидяха за тая бутафория... А вие ще искате 80... Е, по-малко ще е от френския, вярно
              А що се отнася за историческото в тоя парк - всичко историческо е само на приказки. Чисти възстановки с фасади... кое му е историческото, че не разбрах.
              Прочети малко друг тип книги, не само от тия Тугедърските - може и да ти просветне малко...
              а във френския кое му беше историческото? и като отиде какво стана нямаше свободни тоалетни и напълни гащите ли?!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

смешник,
                какво си отговорил точно като хал хабер си нямаш от счетоводство, финанси и начин на функциониране на акционерно дружество.

повтаряш на Ивелин лъжите с които замазва очите на пишман-акционерите - тези, които платиха по 100-200-300 лева за акция на дружество, което има 1 милион капитал и 10-20 (да видим отчета за 2020) милиона задължения.

след като считаш, че парка е по-значим и бизнес от Албена - колко акции си купи ти смешника от парка. писал си вече - 0 ... безсмислено е да се напъваш!
                В подобни случаи, Берти, е видно че, който не е купил, е продал. Което го кара да се чувства "успешен" в крайна сметка. Дори днес и още 5 години да са на минус паркът и "акционерите", той вече е на сериозен плюс, покрил е следите на парите, ползва си облагите и (вярва, че) стане ли напечено, винаги, може да духне и да стовари вината на всеки друг, вкл.и на ланскиа сняг. Аз ТОВА наблюдавам.

Коментар

• 40 К инвестирани 2014-2018 в ниви в землища, които се работят в същия район носят стабилен доход от 1500 до 2500 на година + земята е ликвидна и може да се продаде за седмица ако ви се наложи. Същите пари вложени в Измамническия Парк още много време ще носят само нерви за пишман инвеститора и нов модел кола всяка година за такива като Ивелин, Детелинов и сие 'правещи пари' финансови консултанти ...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

И къде точно я видя тая реклама? В някой вестник ли?
                    а за парите съм отговорил един милион пъти вече и няма да отговорям още толкова на папагалски въпроси.. само за пецката направих изключение, че е нов..
                    смешник,
                    какво си отговорил точно като хал хабер си нямаш от счетоводство, финанси и начин на функциониране на акционерно дружество.

повтаряш на Ивелин лъжите с които замазва очите на пишман-акционерите - тези, които платиха по 100-200-300 лева за акция на дружество, което има 1 милион капитал и 10-20 (да видим отчета за 2020) милиона задължения.

след като считаш, че парка е по-значим и бизнес от Албена - колко акции си купи ти смешника от парка. писал си вече - 0 ... безсмислено е да се напъваш!

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Албена не може да стъпи на малкия пръст на Исторически парк!
                      Хахаха Не мога повече. Вие сте наистина с толкова промивани мозъци... сами си вярвате тези глупости. Работата на псевдо-религиозна секта е напълно свършена. Няма връщане.
                      Last edited by investor4e; 16.04.2021, 09:46.

Коментар

• Аз пак ви казвам, че дори ще е много по-добра оферта да си сложиш парите в банка на влог, отколкото да ги вложиш в някой от 84те кенефа на Историческия кенеф - първо: ще си запазиш парите, и второ: ще вземеш и някаква лихва

Коментар

А как тогава изкупиха на човека с болната майка 200 броя за 56 000лв? Нещо пак не се връзва с лъжите ви...
                          Не знам, тоте... и аз това питам. Както казах - в митовете и легендите има спечелили частни лица и изкупени на висока цена пакети (вероятно на приближени хора или за ПР). Аз си казвам от 1-во лице какво ми бе заявено.

Първоначално изпратено от totenkopf
                          Ти беше ли тая седмица, че видя че няма никой?! Щото тая седмица дойдоха над 1000 човека, а още не е дошъл уикенда..
                          С тези оправдания и самовнушения за успех направо чупите жалкометъра... И с 200 човека на ден за никъде не сте... за цялата година преко сили 70хил посетителя, половината от тях са си "ваши хора" да нагледат как се движат нещата или познати на инвеститори - идват, не оставят пари или не повтарят. Доста комично, наистина - ако трябва да раздавате дивидент при този туристопоток - ще има ли по 200 лева на година, те хората с 5 декара нива (за 4-5хил. лева) взимат повече от аренда.
                          Last edited by RimogarDD; 16.04.2021, 09:29.

Коментар

Ако тия 50 000лв ги беше беше вложил в имоти в Неофит Рилски през 2018, сега щяха да са ти около половин милион дооста повече пара от п2п
                            Пак залиташ към сферата на фикцията, а не говориш за реални възможности, там има малко на брой къщи, едни са си на частни лица, другите предварително изкупени - човек и да намери имоти, най-много 1-2 къщи и ще направя някакви джобни 20-30хил печалба. Ти като си тарикат защо не си с 500хил. напред - нали и без това си в схемата и много ги усещаш нещата. Ясно ни е, че си някой от консултантите щом си такъв върл защитник на всичко свързано с ИП и ни представяш само теории.

Интересно ми е защо така рязко изместваш темата от акциите към къщи? Нещо май ти става неудобно когато и сам осъзнаваш какво финансово харакири са акциите в парка - 13 години, за да си на 0-та евентуално при 600хил. туриста, ама не се знае.
                            Last edited by RimogarDD; 16.04.2021, 09:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf

Ами входът на пи дьо фу е 90лв - по-скъп от нашия, така че при нас е по-евтино и на откриването на парка, тоалетните бяха 84 броя.. но не знам дали това е достатъчно за хора със слаби пикочни мехури и сфинктери като тебе, че като ви слушам всичките как се страхувате, явно ви е нужна по една тоалетна на всеки метър..
                              а относно посещението ти, бас ловя, че са ти са се досвидяли 30лв за екскурзовод и понеже си исторически неграмотен, изобщо не си осъзнал какво гледаш...
                              Ами обори ме като поставиш една схема, на която да се видят локациите на тоалетните
                              84 броя били на откриването - възможно само с тия зелените химическите! И то 84 били на откриването 2019...
                              Аз посетих парка лятото на 2020 и имаше няколко тоалетни...
                              И да - 30 лева ми се досвидяха за тая бутафория... А вие ще искате 80... Е, по-малко ще е от френския, вярно
                              А що се отнася за историческото в тоя парк - всичко историческо е само на приказки. Чисти възстановки с фасади... кое му е историческото, че не разбрах.
                              Прочети малко друг тип книги, не само от тия Тугедърските - може и да ти просветне малко...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Напротив - направили сте си евтина и гнусна реклама "Филантропи-човеколюбци от ИП помагат на болна жена"

Я и теб да те питам, трохичко - кажи с какви пари се строи ИП, след като пред Капитал през 2019та ти каза, че вече всички тия 70 милиона набран капитал от "инвеститори" е напълно усвоен в парка? Да не се окаже, че в това ГФО за 2020та ще се видят нови дебели заеми?
                                И къде точно я видя тая реклама? В някой вестник ли?
                                а за парите съм отговорил един милион пъти вече и няма да отговорям още толкова на папагалски въпроси.. само за пецката направих изключение, че е нов..

Коментар

Working...
                                X