IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

списъка на тия дето са го лайкнали демек изгледали .... този и 10 секудни са мъчение да го слушаш
    Така е. Аз го слушам за да се забавлявам, но винаги става трудно след 1 минута. Не мога да повярвам как някои хора повярват на такъв дървен философ. Но също така ми е интересно да видя как измамниците мислят, и как те искат другите да мислят.
    Last edited by X_Y; 22.03.2021, 11:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение
      Найнакрая един добър съвет: не гледайте клипчетата на дървените философи. Съвета е от исторически парк боец, тугедърец, номер 1 мастър-шеф дървен философ: https://www.facebook.com/angeltodoro...4443950870966/
      списъка на тия дето са го лайкнали демек изгледали .... този и 10 секудни са мъчение да го слушаш
      Last edited by X_Y; 22.03.2021, 11:05.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Найнакрая един добър съвет: не гледайте клипчетата на дървените философи. Съвета е от исторически парк боец, тугедърец, номер 1 мастър-шеф дървен философ: https://www.facebook.com/angeltodoro...4443950870966/

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
          След кризисния брейнсторминг, има нови наредби явно. Седя и чакам с интерес ГФО-то.
          Ти сигурно ще го дочакаш, ама дали няма да има в него сериозни "пропуски" и "разминавания" със счетоводно-криминален мирис? Все си мисля, че в един момент, орлета или гарджета, ще се наложи да доказват кой приходи, кой разходи, кой невероятно бързо забогатяване, а кой да дава обяснения къде, аджеба, са се дянали едни яки пари...
          Тъй де, все по-забавно става.

Коментар

След кризисния брейнсторминг, има нови наредби явно. Седя и чакам с интерес ГФО-то.
            ще го крият до последно с цената на глоба даже.
            както ще се мотаят и със свикването на ОСА, за да не иде някой като монопола и да им зададе официално неудобни въпроси.
            Last edited by bertram; 21.03.2021, 21:20.

Коментар

• А иначе като оставим къщите как върви строителството на самия парк?

https://ipark.bg/bg-BG/StagesOfDevelopment

Тук не разбирам хронологията - Първо българско царство миналата година ли го открихте или тази тепърва ще е готово? Дайте някоя нова снимка да разгледаме и разкажете повече за строителството.

Коментар

• След кризисния брейнсторминг, има нови наредби явно. Седя и чакам с интерес ГФО-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

aми делото кога? ще входираме ли???
                  Оф, и ти ли изпълзя от блатото Правете си там видеата и стискаите палци.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

Утре ще им ровя разрешението за строеж и ако има АКТ 16. Чудя се дали няма да се окаже ограда или навес прословутата крепост, че то реално няма нужда да носи покрив, че такъв няма Абе парк на чудесата е това
                    aми делото кога? ще входираме ли???

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                      Много автентични неща виждам тук - автентична стоманена конструкция носеща автентичен стъклен покрив с автентична алуминиева въздушна система, която опасва автентичната каменна облицовка, която скрива тухлите и желязобетона:
                      https://www.google.com/maps/@43.2594...7i12706!8i6353

А най-ми става автентично като знам, че този Исторически Парк е построен на автентично пасище.
                      Утре ще им ровя разрешението за строеж и ако има АКТ 16. Чудя се дали няма да се окаже ограда или навес прословутата крепост, че то реално няма нужда да носи покрив, че такъв няма Абе парк на чудесата е това

Коментар

Имам един интересен въпрос. Защо езерото в парка от високо прилича точно на фалос? Дали е тролня към баламурниците?
                        ами то хомосексуалистите като тебе във всичко виждат фалоси.. дори и в спейсекс.. чичко фройд е писал доста по темата

Коментар

• Много автентични неща виждам тук - автентична стоманена конструкция носеща автентичен стъклен покрив с автентична алуминиева въздушна система, която опасва автентичната каменна облицовка, която скрива тухлите и желязобетона:
                          https://www.google.com/maps/@43.2594...7i12706!8i6353

А най-ми става автентично като знам, че този Исторически Парк е построен на автентично пасище.
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Имам един интересен въпрос. Защо езерото в парка от високо прилича точно на фалос? Дали е тролня към баламурниците?

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

имам посято дърво там и златна карта. А ти колко дървета посади през жалкия си животец?
                              Собственоръчно 600, а работници на които плащам още няколко хиляди -това на моя земя.

Децата ми по стотина всяко.

Смешник със златна карта
                              Last edited by bertram; 21.03.2021, 18:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение

Ти дърветата "сееш" ли ги? Имам 50 декара овошки, проблем?
                                Тях, да вземе да ги вароса ли, или що...

Коментар

Working...
                                X