Първоначално изпратено от totenkopf
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да разбираме ли, че си излязъл от инвестицията си и вече нямаш никаква експозиция към Исторически ПАрк АД?
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Ама твоите акции вече струват по 550 лева едната лиИзмамника Мазен ли ти каза така
Виж какъв си лузър - аз моите 10 съм ги купил за 1 лева и сега си ги оценявам на 23 милиона лева, ей това е то доходност!
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
40к на 110к - близо 200% доходност
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
а ти каква доходност си постигнал ако си от купилите акции на сто-двеста-триста пъти завишена стойонст над номинала и вярвайки на измамника мазен, че парите ти са там и са в твои активи
Коментар
-
През цялото време в проповедите обясняват на хората как не следва да се инвестира в имоти, било безсмислено и не на ползу роду. Сега някакъв от тях се хвали със сделки с имоти. Ако този тук е в ешалона на пирамидата,представям си надолу какво е нивото.И да, изкъпете Ачката /има неприятен вид/, и се уговорете кой какви глупости да говори,поне да са еднакви.
- 1 like
Коментар
-
40к на 110к - близо 200% доходностИзмамника Мазен ли ти каза така
Виж какъв си лузър - аз моите 10 съм ги купил за 1 лева и сега си ги оценявам на 23 милиона лева, ей това е то доходност!
- 1 like
Коментар
-
а ти каква доходност си постигнал ако си от купилите акции на сто-двеста-триста пъти завишена стойонст над номинала и вярвайки на измамника мазен, че парите ти са там и са в твои активи
Коментар
-
aдвокатчетоо, сега от финансистче, архитектче ли стана...тука само всестранно развити "таланти" сте се събрали май, дето не сте постигнали нищо в живота..
Last edited by mibova; 21.03.2021, 16:04.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеНищо друго няма да издържи камъка, а тухлата е за изолация вместо да е хоросан.
- 1 like
Коментар
-
А дали камък ще издържи камъка, щото каменните зидове са от камъни, не от тухли да ти кажа
Ама то архитектурно-философски е въпроса - борбата между носещата и носената частКамък срещу тухла, лъжа срещу истина, Измамника Мазен срещу акционерите. Победата се задава
тука само всестранно развити "таланти" сте се събрали май, дето не сте постигнали нищо в живота..
Last edited by totenkopf; 21.03.2021, 15:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Нищо друго няма да издържи камъка, а тухлата е за изолация вместо да е хоросан. Ужас! Голяма неграмотност!
Ама то архитектурно-философски е въпроса - борбата между носещата и носената частКамък срещу тухла, лъжа срещу истина, Измамника Мазен срещу акционерите. Победата се задава
- 5 Харесвания
Коментар
-
Пък Саграда Фамилия ако знаеш колко време я строятВие сте наистина или пълни идиоти или изключителни лъжци. Наистина ли вярваш, че не може да се строи без тухли и бетон
Коментар
-
точно щото чета отчета за 2019-та ми е ясно какво се случва.
във Парка са влезли найсе милиона - заеми ... това е.
ти тегли ли кредит, за да не изтървеш кьоравото и да мажеш филията от двете страни
ПП взели ли от Болгар ... и там ще се маже яко доходносттоя болгар не ми изглежда оферта.. никой не се е юрнал да живее в търново, че да бутам за апартаменти..
Коментар
Коментар