IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от totenkopf

кви шефове бе пецка.. и ти се оказа същия смешник май.. ти са сайтове за покупки и продажби на имоти чувал ли си?! И откога се нуждаят хората от позволение да пазаруват в имотбг? така като гледам за първи път през живота си чуваш за тоя сайт.. тоя форум трябва да го преименуват на пишманинвестор.бг...
    Ами смешник съм си - кодя си и си действам по моите въпроси (а, и пътувам доста - кефи ме. Пробвайте - облагородява. Трябва ви).
    Ама съм от тия смешници, дето си пишат домашното - срещат се с вас, посещават ви парка и околностите, вижда с очите си начина на работа, изпълнението (тук ще сложа и сектантското поведение на всичките ви момчета)...
    Смешник съм, че не ви се хващам на схемите - признавам си. Предпочитам да спя с чиста съвест и стоя надалеч от вас. Не знам как вие го правите...

А вие така и не отговаряте за тоалетните, за броя къщи, които сте "построили" и на всичките други въпроси повдигнати тук.
    Защо ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение

Бацее, "инвестиция" е нещо което има добавена стойност. Да купиш тухли с надеждата да ги препродадеш по-скъпо не е инвестиция. В този смисъл, може да се хвалите, че сте осигурили работни места на хиляди общаци...за благото на държавата!
      ако си купя апартамент в софия за 100 бона и след година го продам за 120, това какво е?

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
        че говорим за ИНВЕСТИЦИИ В БЪЛГАРИЯ, А НЕ В ЧУЖБИНА
        Бацее, "инвестиция" е нещо което има добавена стойност. Да купиш тухли с надеждата да ги препродадеш по-скъпо не е инвестиция. В този смисъл, може да се хвалите, че сте осигурили работни места на хиляди общаци...за благото на държавата!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Знам, че са 0, но даваш ли си сметка какво ни потвърждаваш?
          Едва ли.

Коментар

ааа уж говореше за имоти, па сега почна за криптовалути ахаха айде да не си изместваш собствените думи,а?? и ти колко инвестира в тия изброените през 2014?

и да ще си милионер - защото през 2014та една къща в това умряло село струваше между 2 и 5 хиляди лева.. а в момента средната цена е 80-120 хиляди лева, справка имотбг, макар че сега там няма нищо, понеже докато пуснеш имот и се купува веднага.

За 40 бона това са около 10 къщи, които по днешни цени излизат общо между 1 200 000 - 1 300 000лв. Ръстът е сравним с ръста на биткойна и пак повтарям, че говорим за ИНВЕСТИЦИИ В БЪЛГАРИЯ, А НЕ В ЧУЖБИНА, така че спри да бягаш в чужбината! айде кажи ми за АКЦИИ НА БФБ, които от 2014 са скочили 500-2000%
            Сякаш си купил къщи за 5к лева Ще падна )
            Нали тая схема е само за шефовете на схемата бре момче Къде се редиш ти - кой ще ти даде да се облажиш толкова...?
            Само искате да продавате и да си лапате комисионните. Какво си създал лично ти, кажи ми? Ти си само едно тугедърско продаваче и нищо повече.
            Ама си активен тук, няма спор - ще вземеш някой и друг процент отгоре май...

Коментар

кьоравия, 0 акции притежавам и никога не съм притежавал. Това ще си го сложа на подпис на профила да спрете да ми задавате едни и същи въпроси папагалчета, смешковци! Само дето засега не мога,защото сайтът е бъгав и като си вляза в профила ме логаутва..
              Знам, че са 0, но даваш ли си сметка какво ни потвърждаваш?
              Last edited by bertram; 16.04.2021, 13:37.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

смешко
                колко акции от парка притежаваш в този момент ?
                кьоравия, 0 акции притежавам и никога не съм притежавал. Това ще си го сложа на подпис на профила да спрете да ми задавате едни и същи въпроси папагалчета, смешковци! Само дето засега не мога,защото сайтът е бъгав и като си вляза в профила ме логаутва..
                Last edited by totenkopf; 16.04.2021, 13:22.

Коментар

ами айде тогава сложи си парите и аз ще си ги сложа и след 5 години пак ще си говорим ти ще си на минус при всичко положения. а за гфото ще чакаш! то няма къде да избяга
                  смешко
                  колко акции от парка притежаваш в този момент ?

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

Или не ги разбираш нещата, или манипулираш и говориш глупости. Типични тугедърски приказки - сигурен ли си, че не си консултант там, защото репертоарът ти е 1:1

1-во
                    Как ще си милионер не знам. Дори да приемем, че цената на въпросните къщи се вдига 10 пъти (което силно ме съмнява) - 40->400хил. - не си милионер

2-ро
                    През 2014 ако си взел каквото и да е крипто - ще си повече от милионер 10000+% печалба
                    През 2014, ако си взел някакви популярни/смислени акции - ще си 500-2000% печалба
                    Дивидентни акции (ама истински) не си чувал сигурно - тия на ИП нямат нищо общо с истински дивидентни акции
                    200% при консервативни неща - взаимен фонд или индекси.
                    ааа уж говореше за имоти, па сега почна за криптовалути ахаха айде да не си изместваш собствените думи,а?? и ти колко инвестира в тия изброените през 2014?

и да ще си милионер - защото през 2014та една къща в това умряло село струваше между 2 и 5 хиляди лева.. а в момента средната цена е 80-120 хиляди лева, справка имотбг, макар че сега там няма нищо, понеже докато пуснеш имот и се купува веднага.

За 40 бона това са около 10 къщи, които по днешни цени излизат общо между 1 200 000 - 1 300 000лв. Ръстът е сравним с ръста на биткойна и пак повтарям, че говорим за ИНВЕСТИЦИИ В БЪЛГАРИЯ, А НЕ В ЧУЖБИНА, така че спри да бягаш в чужбината! айде кажи ми за АКЦИИ НА БФБ, които от 2014 са скочили 500-2000%
                    Last edited by totenkopf; 16.04.2021, 13:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Тотке, пате неоскубано - ще загубиш по всички направления И чукча не читател, а писател - говорим за парка, не за имот в селото И накрая - да - пак ще съм на печалба дори с презрян влог, в абсолютно всички случаи, защото просто парите ми няма да са изгорели във вашата пирамида Отговориха ли ти кога ще има ГФО на парка за 2020та? Да не би да си притеснен нещо, че питаш в чата на тугедърците?
                      ами айде тогава сложи си парите и аз ще си ги сложа и след 5 години пак ще си говорим ти ще си на минус при всичко положения. а за гфото ще чакаш! то няма къде да избяга

Коментар

2018-та се переше Ивелин какви инвеститори имат чуждестранни в къщите.. всичко е прах в очите, зада може да продават акции на парка и да гепят парите на балъците.
                        Някой беше писал тук за някакви американци сенатори, дето купували къщи - какво става с тях, дойдоха ли американците? Да не са от Америка за България тия и да ви превземат отвътре?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
                          А междувременно сателитните снимки от гугъл отново не показват абсолютно никакво развитие на строежи на каквито и да били от тия прословути 160 къщи в селото...

Тотке - повярвах ти, че ще ги видим тия чутовни 160 къщи - ти лично така обеща Много ще ми е тъжно и ще съм много разочарован, ако и това обещание не можеш да си спазиш. Барем веднъж кажи истината бе, човече - ей така, за статистиката!
                          2018-та се переше Ивелин какви инвеститори имат чуждестранни в къщите.. всичко е прах в очите, зада може да продават акции на парка и да гепят парите на балъците.

Коментар

• А междувременно сателитните снимки от гугъл отново не показват абсолютно никакво развитие на строежи на каквито и да били от тия прословути 160 къщи в селото...

Тотке - повярвах ти, че ще ги видим тия чутовни 160 къщи - ти лично така обеща Много ще ми е тъжно и ще съм много разочарован, ако и това обещание не можеш да си спазиш. Барем веднъж кажи истината бе, човече - ей така, за статистиката!

Коментар

а във френския кое му беше историческото? и като отиде какво стана нямаше свободни тоалетни и напълни гащите ли?!
                              Поне не предендират за автентичност
                              Не - щях да напълня гащите при вас. Хайде покажи ни нещо схема, скица... Обори аргумента.
                              Ама няма как - защото знаете, че имате 5 тоалетни на кръст... и ще ми поемате по 3к човека на ден с вход 80 лева...
                              150млн Ерво за ливада, няколко керпичени къщи, 1 римска къща и Баба ви Вида. И тоалетните.... и това щяло да ми бъде Айфеловата кула на БГ...

Коментар

ако през 2014 беше вложил 40к в имоти там, сега щеше да си милионер а ако ги беше вложил тогава в акции сега щеше да си на около 200% печалба
                                Или не ги разбираш нещата, или манипулираш и говориш глупости. Типични тугедърски приказки - сигурен ли си, че не си консултант там, защото репертоарът ти е 1:1

1-во
                                Как ще си милионер не знам. Дори да приемем, че цената на въпросните къщи се вдига 10 пъти (което силно ме съмнява) - 40->400хил. - не си милионер

2-ро
                                През 2014 ако си взел каквото и да е крипто - ще си повече от милионер 10000+% печалба
                                През 2014, ако си взел някакви популярни/смислени акции - ще си 500-2000% печалба
                                Дивидентни акции (ама истински) не си чувал сигурно - тия на ИП нямат нищо общо с истински дивидентни акции
                                200% при консервативни неща - взаимен фонд или индекси.
                                Last edited by RimogarDD; 16.04.2021, 11:51.

Коментар

Working...
                                X