IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

имам посято дърво там и златна карта. А ти колко дървета посади през жалкия си животец?
    Ти дърветата "сееш" ли ги? Имам 50 декара овошки, проблем?

Коментар

• Атанасее, атанасее.. само дуднеш по форумите и никва работа не вървиш, хайде бе нали щеше да завеждаш дело, кво стана бе атанасеееее ставай си от гъза и почвай да пишеш жалбите атанасееее

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да разбираме ли, че си излязъл от инвестицията си и вече нямаш никаква експозиция към Исторически ПАрк АД?
        имам посято дърво там и златна карта. А ти колко дървета посади през жалкия си животец?

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

Ама твоите акции вече струват по 550 лева едната ли Измамника Мазен ли ти каза така Виж какъв си лузър - аз моите 10 съм ги купил за 1 лева и сега си ги оценявам на 23 милиона лева, ей това е то доходност!
          и кой ти ги продаде ...?
          Last edited by RUBLA; 21.03.2021, 18:18. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

40к на 110к - близо 200% доходност
            да разбираме ли, че си излязъл от инвестицията си и вече нямаш никаква експозиция към Исторически ПАрк АД?
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

а ти каква доходност си постигнал ако си от купилите акции на сто-двеста-триста пъти завишена стойонст над номинала и вярвайки на измамника мазен, че парите ти са там и са в твои активи
              Берти, тоя е "продавал акции" . Той отвсякъде е на "доходност", само дето, ще му търсят сметка онези, на които, ги е "продал"...

Коментар

• През цялото време в проповедите обясняват на хората как не следва да се инвестира в имоти, било безсмислено и не на ползу роду. Сега някакъв от тях се хвали със сделки с имоти. Ако този тук е в ешалона на пирамидата,представям си надолу какво е нивото.И да, изкъпете Ачката /има неприятен вид/, и се уговорете кой какви глупости да говори,поне да са еднакви.

Коментар

Ама твоите акции вече струват по 550 лева едната ли Измамника Мазен ли ти каза така Виж какъв си лузър - аз моите 10 съм ги купил за 1 лева и сега си ги оценявам на 23 милиона лева, ей това е то доходност!

Коментар

а ти каква доходност си постигнал ако си от купилите акции на сто-двеста-триста пъти завишена стойонст над номинала и вярвайки на измамника мазен, че парите ти са там и са в твои активи

Коментар

aдвокатчетоо, сега от финансистче, архитектче ли стана... тука само всестранно развити "таланти" сте се събрали май, дето не сте постигнали нищо в живота..

Last edited by mibova; 21.03.2021, 16:04.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
                        Нищо друго няма да издържи камъка, а тухлата е за изолация вместо да е хоросан.
                        Aхахаха...а каменната вата държи покрива, вместо да е изолация.

Коментар

А дали камък ще издържи камъка, щото каменните зидове са от камъни, не от тухли да ти кажа
                          Ама то архитектурно-философски е въпроса - борбата между носещата и носената част Камък срещу тухла, лъжа срещу истина, Измамника Мазен срещу акционерите. Победата се задава
                          aдвокатчетоо, сега от финансистче, архитектче ли стана... тука само всестранно развити "таланти" сте се събрали май, дето не сте постигнали нищо в живота..
                          Last edited by totenkopf; 21.03.2021, 15:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Нищо друго няма да издържи камъка, а тухлата е за изолация вместо да е хоросан. Ужас! Голяма неграмотност!
                            А дали камък ще издържи камъка, щото каменните зидове са от камъни, не от тухли да ти кажа
                            Ама то архитектурно-философски е въпроса - борбата между носещата и носената част Камък срещу тухла, лъжа срещу истина, Измамника Мазен срещу акционерите. Победата се задава

Коментар

Пък Саграда Фамилия ако знаеш колко време я строят Вие сте наистина или пълни идиоти или изключителни лъжци. Наистина ли вярваш, че не може да се строи без тухли и бетон
                              Нищо друго няма да издържи камъка, а тухлата е за изолация вместо да е хоросан. Ужас! Голяма неграмотност!

Коментар

точно щото чета отчета за 2019-та ми е ясно какво се случва.
                                във Парка са влезли найсе милиона - заеми ... това е.

ти тегли ли кредит, за да не изтървеш кьоравото и да мажеш филията от двете страни

ПП взели ли от Болгар ... и там ще се маже яко доходност
                                ами очевидно не ти е ясно тоя болгар не ми изглежда оферта.. никой не се е юрнал да живее в търново, че да бутам за апартаменти..

Коментар

Working...
                                X