If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
нищо не разбираш от тракийски итонг,многокамерни тухли и дограма...ама нищо
никакъв партиот не става от тебе еничар такъв
не стига, че е фейк целия парк, а е и построен с парите на измамените 'партриоти' увлечени от тогедър измамническата секта
не може да се отрече едно на ивелин и сие измамници - създадоха нов вид секта - не религиозна , а измамническа
айде още един бас - наеми си който си искаш архитект и ела с него в парка и ако успее да намери някъде итонг ще си припиша къщата в пловдив на твое име.. а ако не намери ще си напишеш на подписа във форума, че си долен лъжец
Смешник!!! Отиди първо го виж този френския парк и тогава говори, че бил направен от гипскартон...
Декорите са наистина предимно от дърво и хоросан, но всичко останало е солидна конструкция - предимно бетон и тухли.
Никаква разлика от това, което вие правите, ама те франсетата не се бият в гърдите, че е автентичен.
Ивелин ви казва някакви неща (аз дори вече се съмнявам, че е ходил там дори...) и вие като папагали повтаряте...
аха значи, ако е френска бутафория е хубава, а като е българско е гадна бутафория.. а там къде видя нещо от дялан камък и мрамор, смешнико? И като изръси 90 кинта за вход във Франция си тръгна щастлив, като даде 30лв в България тръгна да ревеш по форумите, че са те ограбили с пладнешки грабеж... ей затова тая държавица скоро няма да я има на картата.. бас ловя, че като дойде след някоя друга година турската армия и на тях ще им обяснявате колко са велики, а тука колко било зле.. и да ходих и гледах някакви викинги с някакъв кораб правиха театър и се омазах целия, понеже за разлика от парка нямаше хубави каменни пътища..
Проститят бай ганьо, вместо да подкрепи съхраняването, въстановяването и поддържането на истински исторически обекти - Мадара, Плиска, Велики Преслав, както и по-малки такива - като Аула на Хан Омуртаг, например /цитирам тези, защото са в близост/, и стотици други на повече от хиляда години, тръгнал да дарява пари на секта, с надеждата за печалба, но с родолюбие на уста. Българите в голямата си част верно са големи бунаци....
aми той Божидар Димитров тръгна да възстановява Плиска, ама българите, пардон байганьовците като вас му наскачаха, че било бутафория и че преди си било по-добре, нищо, че никой не ходеше да гледа някакви камънаци по земята за разлика от сега и накрая човекът разви проблеми със сърцето и почина... така, че за пореден път Бай Ганьо уби Алеко... дори в тоя форум го бяхте наплюли.. и сега ревете да се оправяла Плиска.. ми вие убихте, човека, който я оправяше бе!
Що бе? Отговорих: С тези пари, около $600 общо, написахме кода а също, поддържахме хостинг общо 5+ години, борейки се да удържим възможността. Имаме списък с участвалите и те ще бъдат измежду първите, получили образци за собствена употреба + (ЗА ТЯХ!) преференциален лиценз да произвеждат и да търегуват с цялата ни гама разработени и изпирани продукти. Т.е., всичко е честно и ясно. Дори онзи грозник, Кокорко Епълски от Габрово, щеше да получи но, не дойде да види, нито се престращи да пипне а предпочете, да разнася клевети, да ни плюе и обижда. Затова, курец за него. (Вече чувам, започнал да го усвоява).
А ти, сладур ненагледен, как ще сравниш $600 с 43 ли бяха, 70 ли бяха, МИЛИОНА ле. Нещо да кажеш?
и кога ще е въпросната тръба на пазара.. ? след 10 или след 20 години или никога?
Единственото нещо, което позна, е че имам пластмасови дограми вкъщи Останалото в поста ти пак е 100% плява
Я кажи, хитрецо - кое е по-автентично: гипскартона на Пи дьо Фу или бетона на ИП? Защо ли имам усещането, че само в твойта патешка главица има разлика между двете
Нека пак да те светна - теб и колегите ти тугедърци: ако не рекламирахте парка като 1000% автентичен (което той не е), нямаше толкова да ядете хурката по тая линия, ама понеже като всички сектанти и шанаджии и вие сте или само черно, или само бяло - имате проблеми с достоверността
Темата с автентичността на тая бутафория отдавна е изчерпана според мен и никой не ви вярва на глупостите - честно казано си правиш лоша услуга като пак я повдигаш
Чакаме ГФОто за 2020та и новите схеми и лъжи, които ти и останалите тугедърци ще надробите, че да минете метър и тоя път, когато се окаже, че пак има мощни разминавания за 58+ милиона (а дори може и повече да са вече) И да не забравя и епичните 43 милиона Тоткови лева
ПП: сравнението ти с Левски и ЦСКА е толкова тъпо, че дори няма да го коментирам Това ти е за домашно защо така ти казвам
разликата е, че пи дьо фу обяснявате колко е велико и яко, а плюете по родното, защото сте чуждопоклонници като 80% от българите.. и да ГРАДЕЖЪТ е 10000000% АВТЕНТИЧЕН. ама твоята пуешка главица така и не успя да направи разлика между ГРАДЕЖ и СТРОЕЖ, поради очевидна некомпетентност и липса на знания по темата...
ПП: на тъпите хора всичко, което не могат да го разберат им се струва тъпо.. така е при функционалната неграмотност - можеш да четеш, ама не можеш да разбереш прочетенето...
я марш малко архитектура да понаучиш, че като те гледам даже не правиш разлика между строеж и гражеж... пластмасови дограми има само у вас.. това е най-автентичният парк в света - само го сравни с гипсокартоните на пи дьо фу и ще ти стане ясно..
и я ми кажи ти като си Левски или ЦСКА не викаш ли ние, въпреки че не си член на отбора?! Май и основи на българския език ти липсват, освен финансовите и архитектурни познания...
Смешник!!! Отиди първо го виж този френския парк и тогава говори, че бил направен от гипскартон...
Декорите са наистина предимно от дърво и хоросан, но всичко останало е солидна конструкция - предимно бетон и тухли.
Никаква разлика от това, което вие правите, ама те франсетата не се бият в гърдите, че е автентичен.
Ивелин ви казва някакви неща (аз дори вече се съмнявам, че е ходил там дори...) и вие като папагали повтаряте...
Проститят бай ганьо, вместо да подкрепи съхраняването, въстановяването и поддържането на истински исторически обекти - Мадара, Плиска, Велики Преслав, както и по-малки такива - като Аула на Хан Омуртаг, например /цитирам тези, защото са в близост/, и стотици други на повече от хиляда години, тръгнал да дарява пари на секта, с надеждата за печалба, но с родолюбие на уста. Българите в голямата си част верно са големи бунаци....
А каква е дограмата, че ми стана интересно - алуминиева или пластмасова с някакво фолио - както всяка друга дограма
Я ни светни какво е градеж и какво е строеж, като стана спец и по архитектура.
Тотката е признат финансов спец - все пак не всеки ден сме свидетели на бисери тип "печалба... обърках се - исках да кажа приход"
Дограмата на ИП и къщите в селото е автентично тракийско и ранновизантийско PVC Лично забелязано с моите две очи когато ходих там
И аз искам да разбера разликата между градеж и строеж, защото ми се струва, че Тотко се опита да се направи на умен, но мощно се подхлъзна и се контузи за пореден път (сигурно взима пример от някой, който трябваше да ходи в парламента, но скъса менискус на мачле) Предполагам пак е нещо, което е дочул изпод масата от същите мозъци, които все още не могат да обяснят къде са тия 58+ милиона липсващи пари от вложенията на инвеститорите.
я марш малко архитектура да понаучиш, че като те гледам даже не правиш разлика между строеж и гражеж... пластмасови дограми има само у вас.. това е най-автентичният парк в света - само го сравни с гипсокартоните на пи дьо фу и ще ти стане ясно..
и я ми кажи ти като си Левски или ЦСКА не викаш ли ние, въпреки че не си член на отбора?! Май и основи на българския език ти липсват, освен финансовите и архитектурни познания...
А каква е дограмата, че ми стана интересно - алуминиева или пластмасова с някакво фолио - както всяка друга дограма
Я ни светни какво е градеж и какво е строеж, като стана спец и по архитектура.
то и ние те питаме защо взе на хората парите и не направи нищо, ама ти така и не отговори...
Що бе? Отговорих: С тези пари, около $600 общо, написахме кода а също, поддържахме хостинг общо 5+ години, борейки се да удържим възможността. Имаме списък с участвалите и те ще бъдат измежду първите, получили образци за собствена употреба + (ЗА ТЯХ!) преференциален лиценз да произвеждат и да търегуват с цялата ни гама разработени и изпирани продукти. Т.е., всичко е честно и ясно. Дори онзи грозник, Кокорко Епълски от Габрово, щеше да получи но, не дойде да види, нито се престращи да пипне а предпочете, да разнася клевети, да ни плюе и обижда. Затова, курец за него. (Вече чувам, започнал да го усвоява).
А ти, сладур ненагледен, как ще сравниш $600 с 43 ли бяха, 70 ли бяха, МИЛИОНА ле. Нещо да кажеш?
Единственото нещо, което позна, е че имам пластмасови дограми вкъщи Останалото в поста ти пак е 100% плява
Я кажи, хитрецо - кое е по-автентично: гипскартона на Пи дьо Фу или бетона на ИП? Защо ли имам усещането, че само в твойта патешка главица има разлика между двете
Нека пак да те светна - теб и колегите ти тугедърци: ако не рекламирахте парка като 1000% автентичен (което той не е), нямаше толкова да ядете хурката по тая линия, ама понеже като всички сектанти и шанаджии и вие сте или само черно, или само бяло - имате проблеми с достоверността
Темата с автентичността на тая бутафория отдавна е изчерпана според мен и никой не ви вярва на глупостите - честно казано си правиш лоша услуга като пак я повдигаш
Чакаме ГФОто за 2020та и новите схеми и лъжи, които ти и останалите тугедърци ще надробите, че да минете метър и тоя път, когато се окаже, че пак има мощни разминавания за 58+ милиона (а дори може и повече да са вече) И да не забравя и епичните 43 милиона Тоткови лева
ПП: сравнението ти с Левски и ЦСКА е толкова тъпо, че дори няма да го коментирам Това ти е за домашно защо така ти казвам
Добре де, а ти защо не отговаряш по същество? Просто и естествено? Да обясниш, как така, едни пари, вие ги вземате, те НЕ влизат по сметка на АД -тони неговия капитал, а строите със заеми? Защо сумата на заемите досега, е по-малка от сумите, внесени от вашите акционери и защо, както изглежда, всичките разходи досега, са по-малкинот ТАЗИ сума? Защо сте вземали заеми тогава, от кого и т.н.? Простички въпроси, давате им простички и достоверно проверими отговори, и всякакви спекулации с доброто ви име, престават? Направете ТОВА, и накарайте всички зли езици да млъкнат. Колко му е?
то и ние те питаме защо взе на хората парите и не направи нищо, ама ти така и не отговори...
Ти сега акъл на модовете не давай Всички виждат на кой му трият всяко второ или трето мнение щото обижда или не е по темата
Значи нека пак да направим една бърза справка:
Въпрос: Как наричаме човек, който твърди, че не е тугедърец, а в същото време из цялата тема винаги говори за Тугедър като за "нас", "ние", "сме" и т.н.? Отговор: Наричаме го лъжец
Оттук насетне всичко, което кажеш, автоматично се брандира (я каква готина тугедърска думичка ) с термините "лъжа" и "измама"
И пак да ти напомня - строеж с бетон, желязо, стъкло и пластмасови дограми НЕ Е автентичен - я марш бързо в 3ти клас да научиш значението на тая думичка Нищо автентично няма в тоя парк освен схемите ви на финансиране и измамите към акционери
С нетърпение чакам ГФОто за 2020та година и да видим какви нови лъжи и оправдания ще измислиш, за да покриеш това, което ще видим в него (или няма да видим)
Коментар