IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
    Покажи книгата с акционери. Подозирам, че изобщо не съм вписан там. Не съм виждал такава книга.
    ми не си щото не си акционер изобщо и лъжеш ...! дай си трите имена и ще те видим имаш ли акции или нямаш!
    Last edited by RUBLA; 17.03.2021, 13:47. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Има ли значение, Тотке? Важното е експириънса му с тугедърци
      еми важно е.. защото първо викаше, че ги бил метнал на друг шаран, а сега реве, че нямал пари да си плати кредита...
      Last edited by RUBLA; 17.03.2021, 13:47. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

нали викаше, че си си продал акциите бе лъжец! сега кое е вярно в крайна сметка? акционер ли си в момента?
        Покажи книгата с акционери. Подозирам, че изобщо не съм вписан там. Не съм виждал такава книга.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

нали викаше, че си си продал акциите бе лъжец! сега кое е вярно в крайна сметка? акционер ли си в момента?
          Има ли значение, Тотке? Важното е експириънса му с шайката тугедърци
          Last edited by Jorkata; 17.03.2021, 13:43.

Коментар

Първоначално удосотверението за акции е на адв. Савов, а после минава през ръцете на няколко ФЛ и фирма.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Значи, задължително с monopola се свържи, защото от това, което чета има документално нарушение, още на ниво договор>плащане на акции. А по-сериозното е въвеждане в заблуда, т.е. чиста измама, очаквал си да влязат парите в парка, а не в нечии джоб.

От адв. Савов ли купи акциите или от някое орле продавач?
              Първоначално удосотверението за акции е на адв. Савов, а после минава през ръцете на няколко ФЛ и фирма.

Коментар

• монопола удря... МОНОПОЛА МАЧКА!

Коментар

• монопола е спасителят на клета маика балгариа!!1! 1300 шарана се надяват да ги овъзмезди като им събори парка

Коментар

Джендър Михайлов, тотката или който днес е дежурен, ще отговори ли къде са всички 150к туристи договорени спрямо думите на Тодоров за 2019 година:
                    https://www.facebook.com/watch/?v=441955559960691

Че той общия брой на туристите за 2 години откакто го откриха е наполовина

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Хитман още в първия си пост от днес писа, че се е свързал с Монопола и му е дал документите. После аз писах, че не е необходимо да се изнасят подробности, това е за пред други хора. Ти се съгласи. Но продължаваш да настояваш за още подробности и той да се свържел с Монопола.
                      Инвесторчето се регистрира преди месец и влезе с летящ старт същия ден в дискусията. Тогава го написах, и той млъкна за 2-3 седмици. От няколко дена пак се появи.
                      Отново се върнах да прочета 1-вия пост и си напълно прав, в бързината съм разбрал ще се свърже с монопола. Всичко е точно значи
                      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Най-гадното е, че като се осъзнах и започна психически тормоз, че съм предател на България, че никога няма да постигна успех и финансова свобода и т.н. Да не говорим, че акциите ги купих с пари на кредит. И банката не й пука, че съм бил измамен, чака си парите. Ето това е рецепта да се чувстваш ужасно и да ти съсипе психиката.
                        ...нали каза, че си продал акциите на някакъв шаран сега що лъжеш
                        Last edited by RUBLA; 17.03.2021, 13:45. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Джендър Михайлов, тотката или който днес е дежурен, ще отговори ли къде са всички 150к туристи договорени спрямо думите на Тодоров за 2019 година:
                          https://www.facebook.com/watch/?v=441955559960691
                          Last edited by needtoknowmore; 17.03.2021, 12:54.

Коментар

Явно си пропуснал какво съм писал в тази тема
                            Хитман още в първия си пост от днес писа, че се е свързал с Монопола и му е дал документите. После аз писах, че не е необходимо да се изнасят подробности, това е за пред други хора. Ти се съгласи. Но продължаваш да настояваш за още подробности и той да се свържел с Монопола.
                            Инвесторчето се регистрира преди месец и влезе с летящ старт същия ден в дискусията. Тогава го написах, и той млъкна за 2-3 седмици. От няколко дена пак се появи.
                            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                              needtoknowmore и investor4e , да не играете двойна игра, момчета?
                              Явно си пропуснал какво съм писал в тази тема

Коментар

• needtoknowmore и investor4e , да не играете двойна игра, момчета?
                                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Working...
                                X