IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
    Най-гадното е, че като се осъзнах и започна психически тормоз, че съм предател на България, че никога няма да постигна успех и финансова свобода и т.н. Да не говорим, че акциите ги купих с пари на кредит. И банката не й пука, че съм бил измамен, чака си парите. Ето това е рецепта да се чувстваш ужасно и да ти съсипе психиката.
    ще го превъзмогнеш брат, но бъди твърд с тях и свидетелствай даже да ти предложат извънсъдебно споразумение...

това е най-грозното...да теглиш кредит, че такива като детелинов да са млади преуспели патриоти и да живеят в нова къща в парка и да са пример за други млади 'лъвчета' да оберат родата...

едно е да си патриот, а съвсем друго е да си измамник , който се пише патриот...това тепърва ще го разберат много хора.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Най-гадното е, че като се осъзнах и започна психически тормоз, че съм предател на България, че никога няма да постигна успех и финансова свобода и т.н. Да не говорим, че акциите ги купих с пари на кредит. И банката не й пука, че съм бил измамен, чака си парите. Ето това е рецепта да се чувстваш ужасно и да ти съсипе психиката.
      Това, кога е станало - ти може да ги съдиш освен за измама, но и за причиняване на психологически травми/тормоз.
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Не, не съм си взел парите.
        Значи, задължително с monopola се свържи, защото от това, което чета има документално нарушение, още на ниво договор>плащане на акции. А по-сериозното е въвеждане в заблуда, т.е. чиста измама, очаквал си да влязат парите в парка, а не в нечии джоб.

От адв. Савов ли купи акциите или от някое орле продавач?

Коментар

• Най-гадното е, че като се осъзнах и започна психически тормоз, че съм предател на България, че никога няма да постигна успех и финансова свобода и т.н. Да не говорим, че акциите ги купих с пари на кредит. И банката не й пука, че съм бил измамен, чака си парите. Ето това е рецепта да се чувстваш ужасно и да ти съсипе психиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ето това е същественото в схемата на финансирането на лица с исторически парк ад на уста !
            убеден съм, че хитмана не е единствен и съм убеден, че доста пари са потънали без никаква отчестност ( алоо НАП)
            Не само НАП, а и ДАНС. Нали говорим за големи суми кеш, ако се съди по цените на пакетите.
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Ок, ама нали по договор пише банков превод? Все пак нали по договор получаваш еди си кои акции, ако не си платил по банков път, а кеш ... разбирам, защо те е наплашил адвоката ти.

Ако искаш ми пиши на ЛС, но ми е интересни ти успя ли да си вземеш парите обратно?
              Не, не съм си взел парите.

Коментар

Платих, колкото ми бяха казали. Дадох парите на ръка на консултант от Тогедър и очаквах да получа акции, а получих временно удостоверение с джирота от 4-5 човека и фирми. Тогава дадох на късо. Съветвах се с адвокат и ми потвърдиха, че е измама. После влязох в интернет и разбрах, че е можело да се предпазя, ако бях чел. Чувствам се ужасно унижен, животът ми стана кошмар. Направих каквото ми каза адвокатът , затова не съм вдигал шум. Това ще кажа и пред съда. Монопола има всичката документация.
                ето това е същественото в схемата на финансирането на лица с исторически парк ад на уста !
                убеден съм, че хитмана не е единствен и съм убеден, че доста пари са потънали без никаква отчестност ( алоо НАП)
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Така му ги дадох и после къде са внесени, не знам. Аз мислех, че си купувам новоемитирани акции и парите ми отиват за релнизация на проекта.
                  Ок, ама нали по договор пише банков превод? Все пак нали по договор получаваш еди си кои акции, ако не си платил по банков път, а кеш ... разбирам, защо те е наплашил адвоката ти.

Ако искаш ми пиши на ЛС, но ми е интересни ти успя ли да си вземеш парите обратно?

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

ахахах ... после аз те осъдя за измама, че си измамил друг човек с тия измамни акции дето си му ги пробутал
                    Кой ще съдиш бе, сладур? Нали в съда ще трябва да доказваш, че не сте измамници и ще трябва да вадите документите с килограмите и съвсем ще ви лъсне схемичката? Да не се окаже така, че даже да не успеете да напуснете залата Само плямпате, че ще съдите някой, а всъщност това ви е най-големият страх
                    Last edited by Jorkata; 17.03.2021, 12:04.

Коментар

Платих, колкото ми бяха казали. Дадох парите на ръка на консултант от Тогедър и очаквах да получа акции, а получих временно удостоверение с джирота от 4-5 човека и фирми. Тогава дадох на късо. Съветвах се с адвокат и ми потвърдиха, че е измама. После влязох в интернет и разбрах, че е можело да се предпазя, ако бях чел. Чувствам се ужасно унижен, животът ми стана кошмар. Направих каквото ми каза адвокатът , затова не съм вдигал шум. Това ще кажа и пред съда. Монопола има всичката документация.
                      Кой консултант беше?

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

ахахах ... после аз те осъдя за измама, че си измамил друг човек с тия измамни акции дето си му ги пробутал
                        Ето такиви хора сте. Смеете се на хора които сте измамили. Грозно...

Коментар

Last edited by RUBLA; 17.03.2021, 11:39. Причина: Спазвайте добрив тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Не е полезно да се дават повече подробности тук. Подробности пред органите.
                            Орлетата да му мислят.
                            Прав си, освен с monopola да са във връзка, защото hitman47 има доказателства за схема, а и той лично видимо е претърпял доста емоционални негативи.

Коментар

Защо на ръка, нали по договор е по банков път:
                              https://www.docdroid.net/lpoUvyu/dogovor-ip-pdf
                              Така му ги дадох и после къде са внесени, не знам. Аз мислех, че си купувам новоемитирани акции и парите ми отиват за релнизация на проекта.

Коментар

Защо на ръка, нали по договор е по банков път:
                                https://www.docdroid.net/lpoUvyu/dogovor-ip-pdf

От кого го купи? На каква цена? После как си върна парите?
                                Не е полезно да се дават повече подробности тук. Подробности пред органите.
                                Орлетата да му мислят.
                                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Working...
                                X