If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Джендър Михайлов, тотката или който днес е дежурен, ще отговори ли къде са всички 150к туристи договорени спрямо думите на Тодоров за 2019 година: https://www.facebook.com/watch/?v=441955559960691
Че той общия брой на туристите за 2 години откакто го откриха е наполовина
Хитман още в първия си пост от днес писа, че се е свързал с Монопола и му е дал документите. После аз писах, че не е необходимо да се изнасят подробности, това е за пред други хора. Ти се съгласи. Но продължаваш да настояваш за още подробности и той да се свържел с Монопола.
Инвесторчето се регистрира преди месец и влезе с летящ старт същия ден в дискусията. Тогава го написах, и той млъкна за 2-3 седмици. От няколко дена пак се появи.
Отново се върнах да прочета 1-вия пост и си напълно прав, в бързината съм разбрал ще се свърже с монопола. Всичко е точно значи
Най-гадното е, че като се осъзнах и започна психически тормоз, че съм предател на България, че никога няма да постигна успех и финансова свобода и т.н. Да не говорим, че акциите ги купих с пари на кредит. И банката не й пука, че съм бил измамен, чака си парите. Ето това е рецепта да се чувстваш ужасно и да ти съсипе психиката.
...нали каза, че си продал акциите на някакъв шаран сега що лъжеш
Last edited by RUBLA; 17.03.2021, 13:45.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Джендър Михайлов, тотката или който днес е дежурен, ще отговори ли къде са всички 150к туристи договорени спрямо думите на Тодоров за 2019 година: https://www.facebook.com/watch/?v=441955559960691
Хитман още в първия си пост от днес писа, че се е свързал с Монопола и му е дал документите. После аз писах, че не е необходимо да се изнасят подробности, това е за пред други хора. Ти се съгласи. Но продължаваш да настояваш за още подробности и той да се свържел с Монопола.
Инвесторчето се регистрира преди месец и влезе с летящ старт същия ден в дискусията. Тогава го написах, и той млъкна за 2-3 седмици. От няколко дена пак се появи.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Най-гадното е, че като се осъзнах и започна психически тормоз, че съм предател на България, че никога няма да постигна успех и финансова свобода и т.н. Да не говорим, че акциите ги купих с пари на кредит. И банката не й пука, че съм бил измамен, чака си парите. Ето това е рецепта да се чувстваш ужасно и да ти съсипе психиката.
ще го превъзмогнеш брат, но бъди твърд с тях и свидетелствай даже да ти предложат извънсъдебно споразумение...
това е най-грозното...да теглиш кредит, че такива като детелинов да са млади преуспели патриоти и да живеят в нова къща в парка и да са пример за други млади 'лъвчета' да оберат родата...
едно е да си патриот, а съвсем друго е да си измамник , който се пише патриот...това тепърва ще го разберат много хора.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Това, кога е станало - ти може да ги съдиш освен за измама, но и за причиняване на психологически травми/тормоз.
Значи, задължително с monopola се свържи, защото от това, което чета има документално нарушение, още на ниво договор>плащане на акции. А по-сериозното е въвеждане в заблуда, т.е. чиста измама, очаквал си да влязат парите в парка, а не в нечии джоб.
От адв. Савов ли купи акциите или от някое орле продавач?
ето това е същественото в схемата на финансирането на лица с исторически парк ад на уста !
убеден съм, че хитмана не е единствен и съм убеден, че доста пари са потънали без никаква отчестност ( алоо НАП)
Не само НАП, а и ДАНС. Нали говорим за големи суми кеш, ако се съди по цените на пакетите.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Ок, ама нали по договор пише банков превод? Все пак нали по договор получаваш еди си кои акции, ако не си платил по банков път, а кеш ... разбирам, защо те е наплашил адвоката ти.
Ако искаш ми пиши на ЛС, но ми е интересни ти успя ли да си вземеш парите обратно?
Платих, колкото ми бяха казали. Дадох парите на ръка на консултант от Тогедър и очаквах да получа акции, а получих временно удостоверение с джирота от 4-5 човека и фирми. Тогава дадох на късо. Съветвах се с адвокат и ми потвърдиха, че е измама. После влязох в интернет и разбрах, че е можело да се предпазя, ако бях чел. Чувствам се ужасно унижен, животът ми стана кошмар. Направих каквото ми каза адвокатът , затова не съм вдигал шум. Това ще кажа и пред съда. Монопола има всичката документация.
ето това е същественото в схемата на финансирането на лица с исторически парк ад на уста !
убеден съм, че хитмана не е единствен и съм убеден, че доста пари са потънали без никаква отчестност ( алоо НАП)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар