Първоначално изпратено от Meandmyself
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
Насо е станал акционер и са го вписали? :O
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
А Ивелин дали е добре с нервите, май понякога се мисли за жена.
Дали ще присъстват много копои да го пазят от акционерската любов?
Как ли ще реагират акционерте, като разберат че са измамени и дивиденти няма да има?
Не е ли нагло кан трибелий и ачко да карат беемвета и да строят къщи, а акционерите ИПОТЕКИРАЛИ имотите си да не получават нищо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеЕх, ако как и да се запише цялото това шоу ще е просто златно
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
monopola ще е там, така че шоу програмата е гарантирана, само си нямам идея за сигурността на него и всички останали, които почнат да задава неудобните въпроси, чиито отговори ще потвърдят измамата наречена историческа бутафория.
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение
И аз. Познавам няколко акционери които искат да вдигат скандал. Ще има шоу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеХахаха, учил си ти дедовия. Айде напиши си номера на дипломата, и обещавам да те проверя
п.п. като чета надолу, ми се струва, че Ивелин ще е бушона. т.е. колкото по-скоро се усети в какви л§на е, толкова по-тънко ще се размине....
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Бряхт,
ами защо тогава не знаеш, че такива неща подлежат на регулация https://web.archive.org/web/20171203...bg/investment/и знам всичките дупки в закона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Не знам защо ще се откажат. Може би Ивелин ще се изплаши много от Атанас Ганчев - Монопола и Хитмена. Но ще ми е странно, ако те не отидат. Хитмена знам вече, че е разсипан психически, но Атанас Ганчев е силен.
Дали ще присъстват много копои да го пазят от акционерската любов?
Как ли ще реагират акционерте, като разберат че са измамени и дивиденти няма да има?
Не е ли нагло кан трибелий и ачко да карат беемвета и да строят къщи, а акционерите ИПОТЕКИРАЛИ имотите си да не получават нищо?Last edited by Meandmyself; 27.05.2021, 12:50.
Коментар
-
Криселда, ти ще присъстваш ли, или ще се покриеш? Има ли практика да се отлагат такива меропрития? Мислиш ли че ще го отложат?
Коментар
-
Криселда, ти ще присъстваш ли, или ще се покриеш? Има ли практика да се отлагат такива меропрития? Мислиш ли че ще го отложат?
- 1 like
Коментар
-
Това ще е велико!!! Искам да го видя. Атанас Ганчев - Монопола ще бъде във вихъра си. Кога е събранието?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това ще е велико!!! Искам да го видя. Атанас Ганчев - Монопола ще бъде във вихъра си. Кога е събранието?
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеЕх, ако как и да се запише цялото това шоу ще е просто златно
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
няма да се случи
ивелин е доказана мишка - виж как се крие зад разни никове и не смее да излезе с имтето, а за всичко са му виновни сорос и капитал и наско....
не може да очаквате достойно поведение от мошеник.
Коментар
Коментар