Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Ако има масова продажба на вече съществуващите акционери и при липсата на шараните - става забавно.
Аз до сега съм споделил само линк от капитала и търговския регистър, нямам спомен да съм линквал видеое - бъркаш ме с друг.
Сериозно ли 200 лева е етвина акция? Когато Анатолий Савов увеличава капитала през 2016 с 950 000 акции то всяка акция е била на 1 лев - извинявай, но както и ти каза компания с отрицателен капитал и дупки в бизнесплана .... няма как 200 лева да са евтини!
Сега по същество - грешно тълкуваш закона, а той е ясен и точен.
Мен лично Детелинов ми обяснваше, как тези пари, които ако ги дам директно се вливат в касите на парка - как се случва това при покупка от ФЛ и как това не е точно измама?
Или пък разбрах за случай за един, който е теглил 50 бона потребителски кредит за да купи акции преди 2019, защото 1 -во след няколко седмици са щели гарантрано да се покачат и да има гарантирана по-голяма печалба от дивиденти и НАЙ-вече с парите, които даде ще бъдат изпозлвани, за да се изгради нещо, което ще помогне на българския дух, самосъзнание и туризъм. Пича ще плаща поне 4 години кредита си преди да вземе и 1 лев дивидент - е кажи ми как това да не е измама?
След като по поста ти съдя, че виждаш сериозни дупки и схеми, защо мислиш, че Михайлов е филантроп и най-вече след като е глобен от БНБ - защо мислиш да колаборираш с човек, който не спазва закона?
Коментар