IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Какво стана с дивидентите?
    Ко? НЕ!
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

    Коментар


    • Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Какво стана с дивидентите?
      Ко казА, кО...?!?

      Коментар


      • Какво стана с дивидентите?
        Пътека се прави камък по камък!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
          Едно чудно място в България е атакувано от орките. Място, съградено с любов към Родината и нейната история, място, което не е присвоило нито един камък старина, а е изградено на гола поляна изцяло с труда на стотици майстори и българолюбци.

          Историческият парк в село Неофит Рилски бе нападнат виртуално от грантово мотивирани синьо-жълти - те му наслагаха ниски оценки в гугъл карти, за да спрат да го посещават хората и да фалира. Защото според укроактивистите лицето на парка - Ивелин Михайлов, бил русофил, путинист и т.н., понеже той и хората от парка защитават паметника на Съветската армия от поругаване. Понеже се борят за неутралитет на България и мир.

          В защитата на паметника се включиха и много други хора, но те нямат бизнес и тях укрите ги атакуват с опити за побой в подлези. За всеки си имат различни инструменти.

          Призоваваме всеки нормален българин да заеме позиция в защита на Историческия парк, който укрите, без да искат, започват да превръщат в символ на защитата на Родината. Полека-лека натам вървят - толкова им е акълът.

          Ние сме неизмеримо повече от тях. Нека всеки от нас влезе тук и даде висока оценка за парка, като преди това все пак разгледа богатата снимкова и видеогалерия, предоставена от многото хора, посетили парка и останали възхитени, както и тази в сайта на парка.

          Хора, браним не само един от нас - Ивелин, а всички, които също като него вярват в България и участват със семейните си средства в изграждането на това уникално начинание, което вече години наред камък по камък расте и е на път да се превърне в забележителност от национално и европейско значение, а нищо чудно и от световно.

          Браним и всички стотици хора и техните семейства, които участват в изграждането на парка с личния си труд.

          Браним истината.
          Защитаваме справедливостта.

          Гласувайте тук: https://www.google.bg/maps/place/%D0...520814!9m1!1b1

          Сайтът на парка: https://www.ipark.bg/

          Телеграм канал на парка https://t.me/pakbulg

          Тъй като ниските оценки от последните няколко дни са дадени не за качеството на Историческия парк, а по политически причини, нямащи нищо общо със същността на обекта, не е зле да докладвате тези ниски оценки. Колкото повече доклади получи една ниска оценка, толкова по-голям е шансът гугъл да я изтрие.

          Само заедно сме сила, не го забравяйте нито за секунда.

          И когато ви кажат „еди кой си е лош, той е пирамида“, първо вижте кой ви го казва. В случая кръгът „Капитал“ и сателитите му организират от години атаки срещу Историческия парк по една проста причина - акциите на парка не се търгуват на фондовата борса, контролирана от Прокопиев, а се купуват директно, без посредници. Това е ужасен прецедент, много лош пример и трябва да бъде ликвидиран, за да не си помисли някой, че може да се прескача фондовата борса.

          Дай боже да се роят такива примери и дай боже Прокопиевци и тем подобните им никога нищо не работили, никога нищо не създали, да се чувстват все по-дискомфортно в нашата мила Родина.

          Действаме, приятели! <3
          За кръга Капитал говорят също сергей станишев, бойко борисов, пеевски и др., което означава, че сте близо до тях., т,е, грабители на българите. Истинските българи ви слагат също минуси, особено такива на които сте взели парите и никакви доклади няма да ви спасят.

          Коментар


          • Коцката е спасил кожляка от улицата...
            Въпросът е: До кога...?!?

            Коментар


            • Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
              сергей-далио го няма да сподели инвестиционният си опит с тези 250 къщи продадени на сенатори...
              Вярно е - той и тотката бяха истински и неизчерпаеми извори на простотии и смехории. Честно казано ми липсват

              Коментар


              • Хората са заети да пазят паметници на чужди, окупиращи нам армии. Няма кой да бачка, това е положението. Второто българско царство остава до второто пришествие.

                Коментар


                • Колеги инвеститори, може ли някаква актуална информация, как вървят дяловете/акции от "Исторически парк"? Нагоре ли са, надолу ли са, да инвестираме ли, че сега всичко пада по борсите, да продавам ли Амазон и Тесла и да купуваме от тези, може точно тук да е спасението?!?

                  Коментар


                  • сергей-далио го няма да сподели инвестиционният си опит с тези 250 къщи продадени на сенатори...

                    Коментар


                    • Някой може ли да каже дали го завършиха това прословуто многострадално Второ царство? Че бяха обещали още миналата година да е готово и да посреща "тълпи" от посетители

                      За 250те къщи за гости, които трябваше вече да са готови и да се виждат, няма да питам

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                        Подготвят фестивал, най големия в света, както винаги. Организират някакъв транспорт по градове, явно се усещат, че им куца организацията.
                        тези ако направят фестивал на телефонните и всякакви други измамници (техни колеги) ще съберат толкова хора, колкото не са събирали и на откриването
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                        Коментар


                        • Подготвят фестивал, най големия в света, както винаги. Организират някакъв транспорт по градове, явно се усещат, че им куца организацията.

                          Коментар


                          • Какви са настроенята в парка, няма ли вътрешна информация. Струва ми се, че нещо силите за пропаганда леко им се изчерпаха.
                            Дали отново чакат половин милион туристи? Сега трябваше всички богати украинци да минат през парка и да си оставят парите... но нали са гъсти с възраждане пропуснаха тази възможност и ще чакат само руски и китайски тористи да идват на тумби някога в бъдещето.

                            Коментар


                            • Уви,.... хващат се

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
                                Има едни чакали, които обикалят домовете с разни уреди за чистене (парочистачки, прахосмукачки) и лъжат хората да си вземат мега неповторимият уред за 4999 лева само тук и сега важи тази цена иначе дори няма от къде да си ги вземете.

                                Още в началото Тугедър ми напомниха на точко такъв тип консултанти - изобщо не знаят и не вникват какво говорят. Цялостно само заучени фрази лишени от смисъл. Абе словесна диария да има... хората се хващат на такива неща.

                                Та ясно ви е какви експерти и консултанти са щом ги сравнявам с продавачи на прахосмукачк....
                                А дали се хващат хората на такива неща? Българинът по принцип е стиснат и мнителен.

                                Коментар

                                Working...
                                X