IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Ако има измамени, що не подадат жалби в съда за измама?
    Защото са склонявани към лихварство. Дават заеми над 10 000лв на ръка, като това е представяно от брокерите на Тогедър като минималната сума. (съвсем случайно)

Както и да е въпроса ми беше към здраво мислещите в групата, а не към сектантите!

Коментар

• Първоначално изпратено от iskander92 Разгледай мнение
      Може ли някой да ми обясни защо го наричате Ponzi схема? Съгласен съм, че е измама, но тя по-скоро може да се характеризира като High Yield Investment Fraud.

Както и да е , съд и доживотен затвор, макар че ме съмнява...
      Ако има измамени, що не подадат жалби в съда за измама?
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Може ли някой да ми обясни защо го наричате Ponzi схема? Съгласен съм, че е измама, но тя по-скоро може да се характеризира като High Yield Investment Fraud.

Както и да е , съд и доживотен затвор, макар че ме съмнява...

Коментар

• търмъка си казва - кражбата ИП е към края си. Кой таковал таковал
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от notinvesting Разгледай мнение
            За разлика от повечето тук, аз съм песимист относно тази комисия, честно казано. Че ИП е измама е ясно, че Ивелин е празнословец - също. Въпреки това, тая занимавка с ИП е някаква временна заигравка, която ще отмине и после Ивелинката ще може да каже "ето, цяла комисия направиха и не откриха нищо." и още повече ще му вдигне самочувствието и ще има и на какво да стъпи. Айде да бъдем честни - колко са осъдените схемаджий в последните 15-тина година? Букавлно някакви такива неща се въртят в публичното пространство, за да се отчита някаква дейност. Ако се положи усилие да се види как тоя човекучаства в 50+ фирми и откъде е намерил реално парите, които върти и тн., доста лесно ще стане ясно, че е схемаджия, но надали някой реално иска да го направи това.
            Хм. Аз пък мисля, той е много успешен манипулатор. След като е навървил толкова "тарикати", значи, им знае цаката. Браво на момчето.

Коментар

• За разлика от повечето тук, аз съм песимист относно тази комисия, честно казано. Че ИП е измама е ясно, че Ивелин е празнословец - също. Въпреки това, тая занимавка с ИП е някаква временна заигравка, която ще отмине и после Ивелинката ще може да каже "ето, цяла комисия направиха и не откриха нищо." и още повече ще му вдигне самочувствието и ще има и на какво да стъпи. Айде да бъдем честни - колко са осъдените схемаджий в последните 15-тина година? Букавлно някакви такива неща се въртят в публичното пространство, за да се отчита някаква дейност. Ако се положи усилие да се види как тоя човекучаства в 50+ фирми и откъде е намерил реално парите, които върти и тн., доста лесно ще стане ясно, че е схемаджия, но надали някой реално иска да го направи това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                Викаш и КТБ-то беше пирамида, а Цецо-мустака беше фараон?

Ама тавариш комунист , странно защо в бг-то винаги обявявате успелите предприемачи с печеливши бизнеси за "врагове на народа" .

Манифестации ще почнете ли да правите? Или паметници на вожда ви боко "тиквата" ?

Това не ви е първия път да набеждавате публично някой и после да му гепите бизнеса безнаказано.
                В момента се сещам поне за половин дузина изгорели, на които сте гепили супер-успешните им бизнеси по същата ви тъпа схемичка - собственикът или предприемача го обявявате за "враг на народа", а бизнесът го обявявате за "пирамида"

- Цецо-мустака и КТБ
                - Ивелин и Исторически Парк
                - бизнесът на Божков
                Бойко Борисов: Бизнесът на Божков го взехме
                https://bntnews.bg/news/boiko-boriso...58503news.html

- Авионамс
                Държавата окончателно става собственик на "Авионамс" Съдебният спор приключи и до края на седмицата акциите ще бъдат прехвърлени

- Булгар-табак
                - бизнесът на Илчовски (накрая се принуди да избяга и си премести целия бизнес в Румъния )
                - случаят с Иванчева и Петрова
                - бизнесът на Пламен Стоянов Дамбовеца

На всички гореизброени приложихте същата схема, с която ще фалирате и Исторически Парк,

Абе комуняги, за толкоз тъпи ли ни вземате, че не помним какви сте ги вършили само преди няколко години?!
                Истината е че, именно при Боко разцъфтя Цветето на Ивелинката. Пък и напразно се тревожиш, няма да му сторят нищо на Вожда. Максимум, да му секнат активността и няколко големи "Инвеститори" да научат че, за успех на начинанието, трябват и кратно повече посетители, отколкото биха могли изобщо да се появят от България. Е, тази Наука, ще им струва едни лари, ама бълха ги ухапала, нали така?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
                  Патетата започнаха да мрънкат, че не могат да си вземат парите. Търмъка засега успява да ги залъже, но докога ще продължи това - един господ знае...

Подозирам, че много скоро ще го подгонят с вилите и факлите като Шрек
                  СПОКО. Не се притеснявай за Ивелинката, той има кинти да драсне нанякъде във всеки един момент. Друг въпрос, дето не останаха много дестинации свободни. Да не дава Господ да върне някому пари, щото, прост човек с пари, д като маймуна с АК-47, не знаеш, накъде ще ги насочи и колко народ ще изгърмят покрай него. Ивелинката ги спасява от тях самите, учи ги на ум и разум а, за добрите уроци, си е редно да бъде добре заплатен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                    На кривата ракета космоса и виновен. Не можеш да правиш бизнес с лъжи и измами. Не можеш бе, не става. Опитвал съм се да му задавам въпросина хана по време на поточните предавания, веднага ме обябяваше за подставено лице на капитал, трол, враг и пр. Не можеш да правиш бизнес и да задържиш кинтите като си прост. Ако си беше въртял перачцата мирно и тихо, можеше да мине метър, ама пуста лудост..
                    Викаш и КТБ-то беше пирамида, а Цецо-мустака беше фараон?

Ама тавариш комунист , странно защо в бг-то винаги обявявате успелите предприемачи с печеливши бизнеси за "врагове на народа" .

Манифестации ще почнете ли да правите? Или паметници на вожда ви боко "тиквата" ?

Това не ви е първия път да набеждавате публично някой и после да му гепите бизнеса безнаказано.
                    В момента се сещам поне за половин дузина изгорели, на които сте гепили супер-успешните им бизнеси по същата ви тъпа схемичка - собственикът или предприемача го обявявате за "враг на народа", а бизнесът го обявявате за "пирамида"

- Цецо-мустака и КТБ
                    - Ивелин и Исторически Парк
                    - бизнесът на Божков
                    Бойко Борисов: Бизнесът на Божков го взехме
                    https://bntnews.bg/news/boiko-boriso...58503news.html

- Авионамс
                    Държавата окончателно става собственик на "Авионамс" Съдебният спор приключи и до края на седмицата акциите ще бъдат прехвърлени

- Булгар-табак
                    - бизнесът на Илчовски (накрая се принуди да избяга и си премести целия бизнес в Румъния )
                    - случаят с Иванчева и Петрова
                    - бизнесът на Пламен Стоянов Дамбовеца

На всички гореизброени приложихте същата схема, с която ще фалирате и Исторически Парк,

Абе комуняги, за толкоз тъпи ли ни вземате, че не помним какви сте ги вършили само преди няколко години?!
                    Last edited by Frosty; 19.07.2024, 19:46.

Коментар

• На кривата ракета космоса и виновен. Не можеш да правиш бизнес с лъжи и измами. Не можеш бе, не става. Опитвал съм се да му задавам въпросина хана по време на поточните предавания, веднага ме обябяваше за подставено лице на капитал, трол, враг и пр. Не можеш да правиш бизнес и да задържиш кинтите като си прост. Ако си беше въртял перачцата мирно и тихо, можеше да мине метър, ама пуста лудост..

Коментар

• фрости

остави Милков - трагедия е, че той може да направи що годе читаво разследване и да покаже за какво иде реч, а чиновниците само прибират заплати и мълчат..

отвори търговския и разгледай данни за фирми и участия на тармъка

виж ад-та, капитал вноски и тн и тн

това не е ОК бизнес модел, а е ясно, че е схема с цел канарите да не могат да предявят претенции, когато се уморят да слушат оправдания
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Я виж ти... кого извикали на изслушване дъртите комуняги в парламента - наркомана с кривата мутра - симо-тека. В момента му слушам он-лайн дивотиите, които дрънка - несвързани приказки, тоя май пак е надрусан много лошо в момента...

Начи един пропаднал наркоман с крива мутра, който всички го знаят, че е слугата за мръсни поръчки на Дибилянчо Пеевски(по-известен като Шиши), Копейкин и Цаньо анабола ще определят дали да има или няма Исторически Парк в бг... трима измекяри...

Едно време комунягите когато са искали да унищожат някого са правили тричленки - сега правят комисии...

Last edited by Frosty; 19.07.2024, 17:34.

Коментар

• Патетата започнаха да мрънкат, че не могат да си вземат парите. Търмъка засега успява да ги залъже, но докога ще продължи това - един господ знае...

Подозирам, че много скоро ще го подгонят с вилите и факлите като Шрек

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              В Европа мошениците бързо ги слагат там, където трябва.

А на българина кога ще му дойде акъла? Кога ще има ДЪРЖАВА ?

В началото на прехода през 1990 г. наивната вяра в капиталистическото пазарно стопанство роди модата всеки да опита късмета си в малък залог – да вложиш парите си някъде и без да правиш нищо, те да се увеличават от само себе си. След „конфиденциален” разговор с познат, няколко чашки и няколко заговорнически намигвания даваш, да речем, 50 лв., водиш още трима или петима приятели и те дават по 50 лв. и след кратък период от време получаваш например 500 лв. А след още половин година вече имаш своя собствена мрежа, която работи за теб и всеки месец ти носи пари. Еуфорията толкова бързо завладя масите (така наричаха гражданското общество тогава), че се наложи математикът акад. Благовест Сендов да доказва по телевизията как на практика е невъзможно да спечелят всички . Еуфорията премина, а пирамидите се „преструктурираха” в инвестиционни компании с гръмки имена.

Така се появиха „Лайф Чойс”, „Лекс” АД, „Ийст Уест интернешънъл”, „Югоагент”, „Анжел”, "Исторически парк" и др. Мениджърите от нов тип твърдяха за себе си, че са изключително предприемчиви, а пролетариите им повярваха, изтеглиха социалистическите си спестявания и ги вложиха в „бизнес”. Станаха инвеститори и зачакаха обещаните космически лихви. естествено, не получиха нито лихви, нито пари, а накрая се оказа, че са загубили парите си напълно законно . Впоследствие „инвеститорите” разбраха, че тази схема за измама е известна като тип „Понци” и е кръстена на италианския емигрант в САЩ Чарлс Понци, който я измисля още в началото на XX век. През годините този тип финансови пирамиди продължават да съществуват и периодично да набират сила, след което финансовият балон се спуква, следва поредица от сълзи и измамени инвеститори, а след като всичко утихне, схемата, леко видоизменена, се повтаря отново. Техните жертви обикновено са хора с ниска финансова култура
                              ...
                              Всичко е точно така но, иди им обясни на пишман - "бизнесмените" че, за да печели един бизнес, той трябва да генерира принадена стойност, а не да пресипва едни пари от ляв джоб в десен и обратно. Ама видиш ли, Маркс им бил крив.

Коментар

• В Европа мошениците бързо ги слагат там, където трябва.

А на българина кога ще му дойде акъла? Кога ще има ДЪРЖАВА ?

В началото на прехода през 1990 г. наивната вяра в капиталистическото пазарно стопанство роди модата всеки да опита късмета си в малък залог – да вложиш парите си някъде и без да правиш нищо, те да се увеличават от само себе си. След „конфиденциален” разговор с познат, няколко чашки и няколко заговорнически намигвания даваш, да речем, 50 лв., водиш още трима или петима приятели и те дават по 50 лв. и след кратък период от време получаваш например 500 лв. А след още половин година вече имаш своя собствена мрежа, която работи за теб и всеки месец ти носи пари. Еуфорията толкова бързо завладя масите (така наричаха гражданското общество тогава), че се наложи математикът акад. Благовест Сендов да доказва по телевизията как на практика е невъзможно да спечелят всички . Еуфорията премина, а пирамидите се „преструктурираха” в инвестиционни компании с гръмки имена.

Така се появиха „Лайф Чойс”, „Лекс” АД, „Ийст Уест интернешънъл”, „Югоагент”, „Анжел”, "Исторически парк" и др. Мениджърите от нов тип твърдяха за себе си, че са изключително предприемчиви, а пролетариите им повярваха, изтеглиха социалистическите си спестявания и ги вложиха в „бизнес”. Станаха инвеститори и зачакаха обещаните космически лихви. естествено, не получиха нито лихви, нито пари, а накрая се оказа, че са загубили парите си напълно законно . Впоследствие „инвеститорите” разбраха, че тази схема за измама е известна като тип „Понци” и е кръстена на италианския емигрант в САЩ Чарлс Понци, който я измисля още в началото на XX век. През годините този тип финансови пирамиди продължават да съществуват и периодично да набират сила, след което финансовият балон се спуква, следва поредица от сълзи и измамени инвеститори, а след като всичко утихне, схемата, леко видоизменена, се повтаря отново. Техните жертви обикновено са хора с ниска финансова култура
                                ...
                                Last edited by barbaron; 19.07.2024, 16:43.

Коментар

Working...
                                X