IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Парите са взети и усвоени, има и построени няколко бутафорни къщи, да "доказват добрите намерения", а ето, идват някакви, и си търсят фантасмагоричните изначално печалби, които НЕ СА БИЛИ ИЗОБЩО ПРЕДВИЖДАНИ ДА СЕ ПОЯВЯТ
    Част от парите вече са изпрани.
    А дялът на тарикат ивелинчо е при "бившата" му съпруга

"Неслучайно Вася Михайлова, "бившата" съпруга на Ивелин Михайлов,
    е една от най-имотните жени в България, посочи Запрянов.
    За нейните придобивки има 107 страници в Имотния регистър"
    https://www.mediapool.bg/ivelin-miha...ews361321.html

Коментар

• -
      Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
      Ако има измамени, що не подадат жалби в съда за измама?
      Няколко милиона има измамени от схемите 1944-1989 и 1989-2024
      и не подават жалба в съда за измама, а ти за няколко хиляди питаш
      По-добре питай ИМА ли ТАКАВ НАРОД и т.п.
      Last edited by barbaron; 20.07.2024, 18:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от lost in fx Разгледай мнение
        Голям смях. Назначената комисия уж пълна с юристи и специалисти създава впечатление че не може да разбере как работи схемата. Едни уж журналисти им казали има престъпление и те сега търсят под дърво и камък да се хванат за нещо и да открият престъпление. Естествено ще хванат само "дедовия". Сега след като схемата почва да добива популярност очаквам доста други бизнеси да почнат да се финансират по нея. До няколко години из цяла България (а дори и извън нея) ще започнат да се появяват схеми от този тип малки държави в държавата.
        тук пропускаш нещо много съществено

за да може една относително малка групичка да добрува около парка е нужно много повече хора да бъдат залъгани с някакво участие, но по криминален начин. Сега тия хора стискат зъби и покриват тармъка и компания, защото знаят, че няма да си вземат парите, НО това успешен модел за развитие на едно общество ли е?

За да могат едни лайнарчета да си правят събори с лъскави коли (платени от разни пенсионери, учители и всякакви отрудени, но наивни хора)...
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Голям смях. Назначената комисия уж пълна с юристи и специалисти създава впечатление че не може да разбере как работи схемата. Едни уж журналисти им казали има престъпление и те сега търсят под дърво и камък да се хванат за нещо и да открият престъпление. Естествено ще хванат само "дедовия". Сега след като схемата почва да добива популярност очаквам доста други бизнеси да почнат да се финансират по нея. До няколко години из цяла България (а дори и извън нея) ще започнат да се появяват схеми от този тип малки държави в държавата.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Тук едва ли става въпрос за схеми и измами на вложители и прости служители. Всеки, който е турил поне една тухла върху друга такава, знае, че с подобни пари не може да се построи такова нещо. Тук има вкарани отнякъде милиони, най-вероятно препрани пари. Взетите от тоя и оня са само за параван и ако погледне човек - той само с това се оправдава, как хората сами финансирали проекта. Схемите му са, че ги кара сами да си вземат заеми и така той не е отговорен за нищо и е чист като сълза на еделвайс върху алпийски камък. Със сигурност, ако грамотен човек погледне счетоводните му баланси, ще направи скок дъга.
            При Сашо Диков заяви, че е построил със собствени средства, дошли от бизнеса му, понеже е изключителен бизнесмен. Даже по тази тема не е на едно мнение със себе си-от инвеститори ли са парите, негови ли са.Истината разбира се е на друго място… изобщо говори каквото си поиска, опитва да се бъзика, прави са на интересен, лъже, маже и накрая цанов му е виновен, търмъшка работа. Сега ще бие камшика и ще рече, Бг не заслужава такъв патреот като мен

Може ли това да е мечтата на “културни” и “демократични” жители на България? Може ли “Капитал” да злорадства, че заедно с Борисов, Пеевски, Костадинов и Трифонов почти са унищожили един даващ живот на България бизнес?
            ❗️Ще позволим ли тези хора да победят?
            ❗️Ще позволим ли тези хора да унищожат България?
            Даващия живот на бг бизнес дължи на хазната хиляди левове данъци. Браво търмък.
            Last edited by Minaiivan; 20.07.2024, 09:59.

Коментар

• Само да вметна - не знам дали забелязахте, но единствената партия, която гласува "против" създаването на тая комисия, беше ДПС. Дали е случайно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Хм. Аз пък мисля, той е много успешен манипулатор. След като е навървил толкова "тарикати", значи, им знае цаката. Браво на момчето.
                Тук едва ли става въпрос за схеми и измами на вложители и прости служители. Всеки, който е турил поне една тухла върху друга такава, знае, че с подобни пари не може да се построи такова нещо. Тук има вкарани отнякъде милиони, най-вероятно препрани пари. Взетите от тоя и оня са само за параван и ако погледне човек - той само с това се оправдава, как хората сами финансирали проекта. Схемите му са, че ги кара сами да си вземат заеми и така той не е отговорен за нищо и е чист като сълза на еделвайс върху алпийски камък. Със сигурност, ако грамотен човек погледне счетоводните му баланси, ще направи скок дъга.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                  Чета го този галфон и си мисля, че Айнщайн за глупостта човешка е бил безкрайно прав.

.
                  Ние нали сме франкофони, а франките били са гали - значи сме галфони.

Коментар

Чета го този гълфон и си мисля, че Айнщайн за глупостта човешка е бил безкрайно прав.

Идеологът на "Исторически парк" и партия "Величие" Ивелин Михайлов обяви, че паркът и всичко, което прави, е към края си, като причината за това не са измамените от него хора, а кампанията срещу бизнеса му, която го е лишила от финансови средства.

"Паркът и всичко, което правя, е към своя край, защото ми се забранява всяка търговска и съзидателна дейност, която може да ми генерира средства, с които да продължа борбата. Хората искат от мен да съм свръхчовек, да намеря начин как да изкарам пари, да ги влагам в борбата за тях и България, да устоявам да бъда клеветен, съден и преследван от престъпните политици, но самият аз губя смисъл да правя нещо, което няма да служи на никого, защото, ако хората виждаха смисъл в тези мои дела, щяха да използват сътвореното от мен и така то да има финансовото право да съществува", написа Михайлов в пост във фейсбук.
                    Аз нали ви казвам, че трябва да се стягат кударите и да се бяга? Парите са взети и усвоени, има и построени няколко бутафорни къщи, да "доказват добрите намерения", а ето, идват някакви, и си търсят фантасмагоричните изначално печалби, които НЕ СА БИЛИ ИЗОБЩО ПРЕДВИЖДАНИ ДА СЕ ПОЯВЯТ ( и Ивелинйата ЗНАЕ това!). Най-трагична е фигурата на Николай Марков, който бе използван и за благодарност, злепоставен /не без собственото си съдействие, щото какъв го дири там, ако е праведен?/, че му се и смеят.
                    Накратко, поемата за интелекта и подготовката на експерта по национална сигурност, става елегия с (неочакван?) край.
                    - Жива да не бях!

Коментар

Чета го този гълфон и си мисля, че Айнщайн за глупостта човешка е бил безкрайно прав.

Идеологът на "Исторически парк" и партия "Величие" Ивелин Михайлов обяви, че паркът и всичко, което прави, е към края си, като причината за това не са измамените от него хора, а кампанията срещу бизнеса му, която го е лишила от финансови средства.

"Паркът и всичко, което правя, е към своя край, защото ми се забранява всяка търговска и съзидателна дейност, която може да ми генерира средства, с които да продължа борбата. Хората искат от мен да съм свръхчовек, да намеря начин как да изкарам пари, да ги влагам в борбата за тях и България, да устоявам да бъда клеветен, съден и преследван от престъпните политици, но самият аз губя смисъл да правя нещо, което няма да служи на никого, защото, ако хората виждаха смисъл в тези мои дела, щяха да използват сътвореното от мен и така то да има финансовото право да съществува", написа Михайлов в пост във фейсбук.
                      Много ми харесва драмата и емоционалната манипулация, която вкарва във всяко негово изказване. Буквално е неспособен да се изкаже без да се опита да се направи на жертва. Гледах го отново в разговорите му с Жечев - наистина има 3-4 елементарни детски похвата, които превърта - все е жертва, все вкарва по нещо ''възвишено'', дето уж се борил за него, все някакъв престорен идеализъм, тук таме вкарва няколко неща за "обикновения човек" (не знам тоя негов "обикновен човек", дето повтаря за него дари кара като неговите коли), тук таме казва за "продажните политици", често напоследък мрънка за "евроатлантиците", защото е видял, че добре се кутира сред неговите фенове.....и така още няколко неща, едни и същи. Наистина като го чуеш 2-3 пъти как говори, все едно си му чул всички речи. Манипулационните му трикове са точно като на тийнейджър, който лъже и маже. Щом това работи върху големи хора, значи просто сме глуповата държава. MLM схемите, например, работят в цял свят, но тук е едно от малкото места, където искаме и да ни управлява толкова елементарен човек, с толкова елементарен подход.

Коментар

• Аз не разбирам тея обвинения за комунизъм. Той Ивелин е голям фен на милицията от бай тошово време и цялостно има сантимент към комунизма, както и неговия добър приятел Киро Брейка Госпожата от СЕМ, дето възхвалявам ИП и тя има такъв сантимент. Голяма част от близките на Ивелин и ИП също милеят за тея времена. Не знам момчето със снежинката какво толкова се е възпалило за комунягите и тн.
                        Иначе Ивелин е представляващ в 33 фирми, 17 от които действащи. Не ми се мисли всички негови приближени и роднини колко фирми имат на тяхно име. Тея консултанти при него са на минимални осигуровки или въобще без договори. Дължи на държавата 650 000 лева. Той е от хората, които разсипват държавата и заобикалят всяко едно правило. Същият е като мутрите след прехода, просто те залагаха повече на насилие, а той върти и превърта едни пари с различни схеми и множество фирми. И мутрите през 90те бяха честни бизнесмени, че даже ни убеждаваха, че ни охраняват.
                        Не е чудно, че има хора, които се кефят на цялото това нещо. Все пак сме държавата, която е издигнала в култ Жоро Илиев, ВИС 2, а в момента децата ходят с тениски на Любо Чука. И те така.

Коментар

• Чета го този гълфон и си мисля, че Айнщайн за глупостта човешка е бил безкрайно прав.

Идеологът на "Исторически парк" и партия "Величие" Ивелин Михайлов обяви, че паркът и всичко, което прави, е към края си, като причината за това не са измамените от него хора, а кампанията срещу бизнеса му, която го е лишила от финансови средства."Паркът и всичко, което правя, е към своя край,...

Коментар

• Фрости, уважаеми,
                            И какво направи ти бре, некомуняга, който не плаща стотинка данъци към бюджета. Сиви крадливи стиснати мишки, които живеят на гърба ня тези, които си плащат данъци, осигуровки и създават работни места.
                            Айде, излезте по улиците с останалите некомуняги необичащи да плащат данъци, иначе големи разбирачи и пометете боко тиквата, мустака, пеевски, доган и пр. Айде де, нали сте големи мъже , из форумите лаете и псувате. Съберете се 20к човека и ги пометете, виждали сте как става. Ама сте страхливи мишки, това сте вие, анонимни цвъркачи.

То па му умрял някой да му краде умрелия бизнес на хан търмък , препрал някой и друг милион от дрога, к.ви и окрадени еврофондове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                              Ако има измамени, що не подадат жалби в съда за измама?
                              Предполагам,защото осъзнават (поне донякъде) и своята вина, т.к.никой не ги е бил по главата...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                                търмъка си казва - кражбата ИП е към края си. Кой таковал таковал
                                Да де,ама сега трябва да се предотврати линча...

Коментар

Working...
                                X