IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

И кои сте против тоя прословут Исторически Парк ? - я да ви изброим

- ти,
    - дъртия ояден комунист борисов "тиквата",
    - намагнитения от американските ни партньори Шиши,
    - Копейкин,
    - партийката на Чалгаря,
    - наркомана с изкривена мутра - симо-тека,
    - Цаньо-анабола
    - Полковник Морков
    - олигарха Прокопиев с перките
    ...

Нормален човек само като ви види групичката и може да повърне...
    Добре де, заложил си на тях, пил си една голяма студена вода, какво толкова? Не се самонаказвай повече. Здраве да е, нови пари ще изкараш.
    Last edited by Pyramid; 18.07.2024, 07:12.

Коментар

• Едно трябва да му призная на Ивелин. Последните месеци погледах малко видеа на неговите хора от Тогедър, ИП и там всичките му хиляди знайни и незнайни фирми и асоциации. Пичът има много добър нюх да подбира объркани лапета. Всичките са буквално като част от култ. Има едно мега объчкано девойче и един друг - висок и слаб, дето направо все едно нямат собствено мислене. Нямам идея какво точно им е обещал и откога ги обработва, ама пичът има талант.
      Гледах, че канят Марк Де Турк в подкастите си, който, разпространява Сциентологията в България. Самите тугедърци, доколкото си спомням, май продаваха или рекламираха книги за Сциентология. Та....мисълта ми е, че Ивелин има някаква дарба да намира объркани и не много интелигентни хора. Дарба си е, няма к'во да си кривим душата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
        Прости, успокой се, брат, в края на комунизма съм бил в детската. Не си много стабилен с нервите, щом ти се привиждат на всеки ъгъл дърти комунисти и те са виновни за нещастието ти. Свободен си да се дянеш където искаш по света, границите са отворени. Много хубаво ще е тази държава да се освободи от перачи на пари, луди евроатлантици, параноици, крадци, измекяри които не плащат данъци и всякаква подобна сволоч. Дано.

И кои сте против тоя прословут Исторически Парк ? - я да ви изброим

- ти,
        - дъртия ояден комунист борисов "тиквата",
        - намагнитения от американските ни партньори Шиши,
        - Копейкин,
        - партийката на Чалгаря,
        - наркомана с изкривена мутра - симо-тека,
        - Цаньо-анабола
        - Полковник Морков
        - олигарха Прокопиев с перките
        ...

Нормален човек само като ви види групичката и може да повърне...
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Прости, успокой се, брат, в края на комунизма съм бил в детската. Не си много стабилен с нервите, щом ти се привиждат на всеки ъгъл дърти комунисти и те са виновни за нещастието ти. Свободен си да се дянеш където искаш по света, границите са отворени. Много хубаво ще е тази държава да се освободи от перачи на пари, луди евроатлантици, параноици, крадци, измекяри които не плащат данъци и всякаква подобна сволоч. Дано.
          Ще ми се, тук да не се нападаме за глупости и на мен. Нека сме по-щедри, не бива винаги с рогата.

Коментар

Точно затова му трябва да се занимава с политика - да ви изхвърли всичките дърти крадливи комуняги от властта.
            Българите не щат повече корумпираната ви репресивна комунистическа държава по съветски модел, в която нагло крадете бизнесите на хората...

Копейкин и той се наредил на опашка да джавка против Исторически Парк...
            Нали уж Ивелин му издаваше книгите... баси подлогата...

... мани мани... винаги съм казвал - при дърти комунисти частен бизнес не вирее...

Бай дъ уей... оф-топик, нали в темата за имотите имаше един наивник господин Силистра, който напираше да се връща от Западна Европа в комунистическата тоталитарна кочина на боко-тиквата, Шиши и Чалгаря, ...

ами да идва тоя... явно му е скучен живота и си търси силни преживявания... няма да се изненадам, ако дъртите комунистическите номенклатури го емнат още от летището и му запорират кинтите...
            Успокой се де, човек. Ивелинката още си има имунитет. Не знам докога ще го пази това но, не сме ли уж за демокрация и отговорност? В смисъл, ако някой е злоупотреби, да си я понесе? Поправи ме ако греша но, нали уж всички
            трябва да сме равни пред Закона? Без разлика комунисти, "демократи" или, да речем, мормони.

Коментар

• Прости, успокой се, брат, в края на комунизма съм бил в детската. Не си много стабилен с нервите, щом ти се привиждат на всеки ъгъл дърти комунисти и те са виновни за нещастието ти. Свободен си да се дянеш където искаш по света, границите са отворени. Много хубаво ще е тази държава да се освободи от перачи на пари, луди евроатлантици, параноици, крадци, измекяри които не плащат данъци и всякаква подобна сволоч. Дано.

Коментар

Заседава комисията в НС , коята ще нищи парка. Ивелинчо, що ти трябваше мамин да се занимаваш с политика, ще ядеш мазната опашка
                Точно затова му трябва да се занимава с политика - да ви изхвърли всичките дърти крадливи комуняги от властта.
                Българите не щат повече корумпираната ви репресивна комунистическа държава по съветски модел, в която нагло крадете бизнесите на хората...

Копейкин и той се наредил на опашка да джавка против Исторически Парк...
                Нали уж Ивелин му издаваше книгите... баси подлогата...

... мани, мани... винаги съм казвал - при дърти комунисти частен бизнес не вирее...

Бай дъ уей... оф-топик, нали в темата за имотите имаше един наивник господин Силистра, който напираше да се връща от Западна Европа в комунистическата тоталитарна кочина на боко-тиквата, Шиши и Чалгаря, ...

ами да идва тоя... явно му е скучен живота и си търси силни преживявания... няма да се изненадам, ако дъртите комунистическите номенклатури го емнат още от летището и му запорират кинтите...
                Last edited by Frosty; 17.07.2024, 21:20.

Коментар

• Гледах цялото клипче на Жечев за репресиите в Доспат. Там беше и Ивелинчо с цялата му банда. Винаги съм знаел, че е схемаджия, дето си милее само за кинтите, ама някакси все съм вярвал, че поне плоския му национализъм донякъде е истински. Реално той беше отишъл там за да използва мъката на хората за политическа агитация. Рядко гнусен човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                    https://otupor.com/sonya-momchilova-...e-hora-v-nego/
                    Възможно е Момчилова да е инвеститор, толкова възторжено описва ИП!?
                    Да добавим и това: https://safenews.bg/sonya-momchilova...-se-spasyavaj/
                    Е тя госпожата си е абсолютно дъно. Про-путинска пропаганда, реве за комунизма и Бай Тошо, все американците и джендърите са и криви за нещо. Общо взето дори да не са е един кюп с Ивелин по няква линия (някаква сделчица, далаверка тук там) тя си е една мъжка Ивелинка, само дето не говори на мйеко.

Коментар

• https://otupor.com/sonya-momchilova-...e-hora-v-nego/
                      Възможно е Момчилова да е инвеститор, толкова възторжено описва ИП!?
                      Да добавим и това: https://safenews.bg/sonya-momchilova...-se-spasyavaj/
                      Last edited by sinbad; 17.07.2024, 16:56.

Коментар

• Заседава комисията в НС , коята ще нищи парка. Ивелинчо, що ти трябваше мамин да се занимаваш с политика, ще ядеш мазната опашка

Коментар

Пхахахах ебаси простотията. Ако реши тиквата или шиши да го затрият ще изчезне за една нощ и никой повече няма да чуе за тоя сектант. Нямат дори парламентарна група, боли го бойко за подполковника…евтините внушения отдавна са ни известни, сега ще кажеш че сме платени и купени от шиши ли))) ама ти с тваята дълбока инвеститорска мисъл май си набутал на кана някоя хилядарка, признай си
                          Спокойно, не съм инвестирал нищо. Казах, че само обмислям да се присъединя към сектата на Ивелин.
                          Когато инвестирам, едно от желязните ми правила, които спазвам е:

"Никога не вкарвай пари при комунисти в комунистически държави!"

така че няма как да се набутам...
                          Last edited by Frosty; 15.07.2024, 20:16.

Коментар

Прекалено много вярваш на детски клипчета, пълни с евтини внушения.
                            Според мен, очевидно е, че въпросният ю-тубър изпълнява политическа поръчка на дъртите комунисти окопали се във властта - тиквата и Шиши, като целта е да компрометира Исторически Парк, Ивелин и новата му партия......
                            Пхахахах ебаси простотията. Ако реши тиквата или шиши да го затрият ще изчезне за една нощ и никой повече няма да чуе за тоя сектант. Нямат дори парламентарна група, боли го бойко за подполковника…евтините внушения отдавна са ни известни, сега ще кажеш че сме платени и купени от шиши ли))) ама ти с тваята дълбока инвеститорска мисъл май си набутал на кана някоя хилядарка, признай си

Коментар

Според мен, очевидно е, че въпросният ю-тубър изпълнява политическа поръчка на дъртите комунисти окопали се във властта - тиквата и Шиши, като целта е да компрометира Исторически Парк, Ивелин и новата му партия......
                              хубаво остави го цанов (въпреки, че на ивелин цирка се разпадна сам)

КФН преди доста време каза, че има неща за съд... просто 'прокуратурата' ги проспа...защото имат интерес явно да ги държат на каишка.

ПП Сарийски (доказан анти евро фен) поне имаше доблест и каза - тези са измамници с тях не искам да имам общо... ако не вярваш на други на него може да повярваш..
                              Last edited by bertram; 15.07.2024, 14:43.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

изгледай на Цанов последните влогове

това, което правят(са правили) ивелин и тугедърците е незаконно и ако се беше случило в САЩ или Германия или ФРанция и тн... да е в панделата отдавна...

Коментар

Working...
                                X