Първоначално изпратено от cycle
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеЗдравеите господа инвеститури. Интерисува ме откаде мога да си купя акций, гледах шоуто на Слави. Благодаряви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеЗдравеите господа инвеститури. Интерисува ме откаде мога да си купя акций, гледах шоуто на Слави. Благодаряви.
Чичо Гошо ли не знаеш как се ползва...?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНашето момче при Славчо
BTW, някакви "финансови курсове" ми споделиха че се организират с едни карти за "отстъпки" при бъдещо посещение на "парка"...
Коментар
-
Искали питане.
Прабългарите са били известни като шерифите на своето време. Всички са знаели, че където са те, там има мир и благоденствие", разказа Ивелин Михайлов.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2017/07...-dekara.347012
Коментар
-
Българи патриоти
Повишете критерийте!
По- цялата земя всички народи мечтаят за Исторически парк. Ако имах акций за 100 бимберици днес нямаше да ги продам защото януари месец 2020 ще са на цена 100 бимберици в евро!
Това е структоро определящ проект за културата и икономиката на татко вината. Отук на сетне другите народи ще кланят глава пред българското човечество.
Признайте кой от вас вече се е записал на втората инвесторска обиколка.
Аз мисля че намерих финансовият си гуро за цял живот
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Грешката е умишлена ! Явно не долавяш иронията на колегата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеискам да кеширам . къде мога да продам 10 акций
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар