Истинските патриоти са на Рожен. Вчера и днес пустош в ИП. Един гьол и един т.нар. дворец за тридесет кинта и очаквани хиляди дивиденти. Да, ама не! Облигационерите си чакат предоволната лихва, а гъсти облаци лека полека надвисват над угрижените акционери. Дивидента като морси пясък се изпълзва между дланите им и вместо това пълнят гушките на същите, които им пробутаха акции от номинал 1 лв на цената на 200-250 лв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнениеВеличие, Въздигане и Финансова независимост струй от вулканът на Българската култура. Няколко десетки хиляди посетители.
https://www.facebook.com/HistoricalP...3308507174267/
- 1 like
Коментар
-
Величие, Въздигане и Финансова независимост струй от вулканът на Българската култура. Няколко десетки хиляди посетители.
https://www.facebook.com/HistoricalP...3308507174267/Last edited by georgnank; 21.07.2019, 18:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеНещо ще се случи... какво е то, предстои да разбираме В социалните мрежи са активни - рисуват картини и гробници, правят видеа и фотошопи... В цял свят знаели за ИП.
Цялата активност не променя скептицизма ми.
От утре (20.07) започваме да функционираме всекидневно по обявеното работно време - от 10:00 до 21:00, а срещу посещение ще получавате и по една книга. Очакваме ви!
Коментар
-
Нещо ще се случи... какво е то, предстои да разбираме В социалните мрежи са активни - рисуват картини и гробници, правят видеа и фотошопи... В цял свят знаели за ИП.
Цялата активност не променя скептицизма ми.Last edited by RimogarDD; 19.07.2019, 15:44.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от taksidiot Разгледай мнение
Беше до 15.07. затворен...!? Още не са го отворили!? Притеснява ме, че бизнес планът ще закуца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Кога парата изчезне. Т.е., скоро.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеТук, кога беше рИфреша...?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеТук, кога беше рИфреша...?!?
- 1 like
Коментар
-
Тези ИП аз не ги броя вече за живи. Ще изтърбушат още малко баламурници и адио марийо. Пълен разрез между бизнес планa и реалността. Пълна бутафория, кич и розови краски за наивници. Няма бабата, дядото, девет годишна мечта и прочие, има само лихварство, надуване на балон и алчност обвита в патриотични дитирамби. Хората в сянка източват АД-то и ще приберат активите като стой та гледай. После пак Прокопиев и световния империализъм ще са виновниLast edited by mizernik81; 18.07.2019, 00:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеМного ми е интересно как от ИП биха коментирали заложените цели за стотици хиляди туристи в контекста на тенденциозния срив при черноморския туризъм.Last edited by Pyramid; 17.07.2019, 19:51.
- 1 like
Коментар
Коментар