Идат като овци, блеят като овци! Що е то: хейтърите на ИМ и ИП! Ауу
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Това го казвам иронично.
Иначе част от идеята на дружеството за допълнително развитие на парка е да се отдават къщи за гости и прочее, които ще се намират в рамките на селото. И от тази гледна точка това е още един инвестиционен балон за надъване от ИП - земи в околието, къщи, дворове, имоти.
Даже за кратко време имаха "програма" за инвестиция, не в парка, а в къщи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеНе и ако къщата е в село Неофит Рилски, вече струва 50,000
Всякакви имоти в района са инветиционен терен с неограничен потенциал, много по-добре от морето или планината
Коментар
-
Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнениеhttps://www.facebook.com/ivelin.miha...0134044203814/
Желаещия и борещия се променят света! Орлета, Нетрадиционни Финансови Консултанти, Истински Българи
Коментар
-
https://www.facebook.com/ivelin.miha...0134044203814/
Желаещия и борещия се променят света! Орлета, Нетрадиционни Финансови Консултанти, Истински Българи
Коментар
-
Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнениеВсичко върви както е планирано и се въздига. Орлетата не се оплакват. Престанете с тез инсиноаций.Last edited by Pyramid; 22.07.2019, 09:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Това..., болднатото и подчертано..., би трябвало да означава... в кюпа....
Лъзгай на късо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение.....Настоявам ИЛМ да направи видео и да разкаже на кой етап от бизнес плана му се намираме, защо не е предвиден масраф за лихви, който е чудовищен и как ще компенсира отклонението от розовите краски, с които орлетата му рисуват проекта. Аз съжалявам, че т.нар. инвеститори в един момент ще се окажат вътрешно, но нищо не мога да направя за тях, когато са заслепени от алчност. Не може сутрин да говориш за българщина, вяра, несломим дух и сетне да говориш за 80 лв. вход защото и на дисниленд имало скъп ход и да сурвакаш акционерите с 20 % лихва. Вие да сте чули и видели да предлагат на някой да стане облигационер и да прибира лихва вместо дивидент?! няма и да видите, защото искат вкусния пай за себе си, а за клетите акционери само празни обещания. Аз толкова долна и нагла схема, експлоатирайки вярата на наивните хорица не съм си и помислял
Лъзгай на късо.
Коментар
-
Ми то и другия уикенд като се окаже лошо времето и после влиза Август и после айде чао на сезона с тълпите от туристи. Тук-таме ще прилъжат някой пенсионерски клуб да ошушкат и без това плитките джобове на бабите. Настоявам ИЛМ да направи видео и да разкаже на кой етап от бизнес плана му се намираме, защо не е предвиден масраф за лихви, който е чудовищен и как ще компенсира отклонението от розовите краски, с които орлетата му рисуват проекта. Аз съжалявам, че т.нар. инвеститори в един момент ще се окажат вътрешно, но нищо не мога да направя за тях, когато са заслепени от алчност. Не може сутрин да говориш за българщина, вяра, несломим дух и сетне да говориш за 80 лв. вход защото и на дисниленд имало скъп ход и да сурвакаш акционерите с 20 % лихва. Вие да сте чули и видели да предлагат на някой да стане облигационер и да прибира лихва вместо дивидент?! няма и да видите, защото искат вкусния пай за себе си, а за клетите акционери само празни обещания. Аз толкова долна и нагла схема, експлоатирайки вярата на наивните хорица не съм си и помислял
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеИстинските патриоти са на Рожен. Вчера и днес пустош в ИП. Един гьол и един т.нар. дворец за тридесет кинта и очаквани хиляди дивиденти. Да, ама не! Облигационерите си чакат предоволната лихва, а гъсти облаци лека полека надвисват над угрижените акционери. Дивидента като морси пясък се изпълзва между дланите им и вместо това пълнят гушките на същите, които им пробутаха акции от номинал 1 лв на цената на 200-250 лв
Мноо пусто за "отворените врати"....
- 1 like
Коментар
Коментар