Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интелектуалната собственост - краде ли се у нас?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗабелязах същото, затова го посочих и дадох и линка. Идеята е че може да се получи диалог, хайде да не казвам че съм сигурен че ще се получи. Остави ги Матеев и Импотех , поначало не е за тях тази работа.
Last edited by X_Y; 30.07.2021, 16:33.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗабелязах същото, затова го посочих и дадох и линка. Идеята е че може да се получи диалог, хайде да не казвам че съм сигурен че ще се получи. Остави ги Матеев и Импотех , поначало не е за тях тази работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Нека те успокоя: Погледни ВНИМАТЕЛНО заглавието на темата. Става дума за ИС В България, което, не е същото като ИС НА българи. Т.е., дори и отчайващо да си прав и да няма БГ интелект, ако чужд притежава такава собственост тук то...Custodite sortem vestram
Коментар
-
Забелязах същото, затова го посочих и дадох и линка. Идеята е че може да се получи диалог, хайде да не казвам че съм сигурен че ще се получи. Остави ги Матеев и Импотех , поначало не е за тях тази работа.Last edited by supertrader; 30.07.2021, 14:20.D.Y.F-091066
Коментар
-
Да се върнем малко по-назад: Въпросът ми към Матеев е -понеже, твърдеше за някакви недомислици но, виждаме, японците правят пазарен продукт и го продават вече, по сходен модел (нямах идея дори, че на рова, му казват " биполярни" батерии) КОЕ ТОЧНО, е "недомисленото", според него? Ако, така или иначе, в комплекса, наречен Батерия на EV , се влагат хиляди единици (от нещо си) то, то самото, да е със заложени характеристики предотвратяващи пожар и т.н.? Не в ли естествено да се предположи че, продуктът, не е само химия, ами и механика и концепция които, несъвършени, провалят и добри хим.изпълнения? И защо нещо да се срамуваме, едва ли не, ако с милиарди по-малко разходи от техните, даваме нещо по-пълноценно и десетки пъти, по-user friendly. Пишете ме тъп, не разбирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЗа да има ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, първо и НЕОБХОДИМО условие е наличието на ИНТЕЛЕКТ. А такъв в БГ НЯМА.
Коментар
-
Ето, ние се караме, и някои продължават да твърдят, че не било можело, а хората коли правят. По начин, по който, нашите хора...абе, казват че, не можело и точка. Интересно, как Матеев ще обясни на японците, че не може...Last edited by Pyramid; 29.07.2021, 21:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеFiscalist, викаш обратното на да си умен е по весело.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ма много си тъжен, бе.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВодеща автомобилна компания е харесала модулната батерия, концепцията напълно се покрива с изложената от Тодор в една друга тема, функционалностите в плюс които се очакват са същите които и аз посочих. Т.е. дизайнът определено е харесан вече и то не от кой да е.
Коментар
Коментар