IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интелектуалната собственост - краде ли се у нас?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Така е , иновациите и развитието на света се случва защото много необразовани незавършили седми клас се занимават с тези неща.
    Не личи ти да умееш нещо друго, освен да бръмчиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Забелязах същото, затова го посочих и дадох и линка. Идеята е че може да се получи диалог, хайде да не казвам че съм сигурен че ще се получи. Остави ги Матеев и Импотех , поначало не е за тях тази работа.
      Така е , иновациите и развитието на света се случва защото много необразовани незавършили седми клас се занимават с тези неща.
      Last edited by X_Y; 30.07.2021, 16:33.
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Забелязах същото, затова го посочих и дадох и линка. Идеята е че може да се получи диалог, хайде да не казвам че съм сигурен че ще се получи. Остави ги Матеев и Импотех , поначало не е за тях тази работа.
        Май си прав. Жалко, поне единият от тях, уж се бара умен...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Нека те успокоя: Погледни ВНИМАТЕЛНО заглавието на темата. Става дума за ИС В България, което, не е същото като ИС НА българи. Т.е., дори и отчайващо да си прав и да няма БГ интелект, ако чужд притежава такава собственост тук то...
          Мерси баце, тъп съм, и не разбирам !
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Забелязах същото, затова го посочих и дадох и линка. Идеята е че може да се получи диалог, хайде да не казвам че съм сигурен че ще се получи. Остави ги Матеев и Импотех , поначало не е за тях тази работа.
            Last edited by supertrader; 30.07.2021, 14:20.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Да се върнем малко по-назад: Въпросът ми към Матеев е -понеже, твърдеше за някакви недомислици но, виждаме, японците правят пазарен продукт и го продават вече, по сходен модел (нямах идея дори, че на рова, му казват " биполярни" батерии) КОЕ ТОЧНО, е "недомисленото", според него? Ако, така или иначе, в комплекса, наречен Батерия на EV , се влагат хиляди единици (от нещо си) то, то самото, да е със заложени характеристики предотвратяващи пожар и т.н.? Не в ли естествено да се предположи че, продуктът, не е само химия, ами и механика и концепция които, несъвършени, провалят и добри хим.изпълнения? И защо нещо да се срамуваме, едва ли не, ако с милиарди по-малко разходи от техните, даваме нещо по-пълноценно и десетки пъти, по-user friendly. Пишете ме тъп, не разбирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                За да има ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, първо и НЕОБХОДИМО условие е наличието на ИНТЕЛЕКТ. А такъв в БГ НЯМА.
                Нека те успокоя: Погледни ВНИМАТЕЛНО заглавието на темата. Става дума за ИС В България, което, не е същото като ИС НА българи. Т.е., дори и отчайващо да си прав и да няма БГ интелект, ако чужд притежава такава собственост тук то...

Коментар

• Ето, ние се караме, и някои продължават да твърдят, че не било можело, а хората коли правят. По начин, по който, нашите хора...абе, казват че, не можело и точка. Интересно, как Матеев ще обясни на японците, че не може...
                  Last edited by Pyramid; 29.07.2021, 21:38.

Коментар

Fiscalist, викаш обратното на да си умен е по весело.
                    Е кажи баце не е ли така
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Fiscalist, викаш обратното на да си умен е по весело.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• https://www.greencarcongress.com/202...0720-aqua.html
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ма много си тъжен, бе.
                          Що бе, то да си умен не било весело. Боли ме фара
                          Custodite sortem vestram

Коментар

Водеща автомобилна компания е харесала модулната батерия, концепцията напълно се покрива с изложената от Тодор в една друга тема, функционалностите в плюс които се очакват са същите които и аз посочих. Т.е. дизайнът определено е харесан вече и то не от кой да е.
                            Линк, дали може?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение

Брутален реалист
                              Ма много си тъжен, бе.

Коментар

• Водеща автомобилна компания е харесала модулната батерия, концепцията напълно се покрива с изложената от Тодор в една друга тема, функционалностите в плюс които се очакват са същите които и аз посочих. Т.е. дизайнът определено е харесан вече и то не от кой да е.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X