IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интелектуалната собственост - краде ли се у нас?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Никога не съм работил с Мъск. Предложих му, няма реакция, и толкова. Не би трябвало теб да те притеснява
    Ти с едно предложение ли ще си останеш до Мъск?
    Тук надуваш главата на Матеев по няколко пъти на ден, а на Мъск - само веднъж си му писал? Как да разбере той (Мъск), че има сериозен човек отсреща?
    Оффф, забравих, че форумът ти е приоритетен!

Коментар

• Мисля че не е патентована, поне според мен не би трябвало да е с това описание.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

бОли те ...! Ти, нали работиш с Мъск по батерията, а при него кинтите да повече.
        Японците много завършени продукти могат да изкарват, но ти си на светлинни години пред тях, заедно с Мъск, разбира се. Дръж се за него.

Пишете ли си още с Мъск?
        Никога не съм работил с Мъск. Предложих му, няма реакция, и толкова. Не би трябвало теб да те притеснява

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          А дали японците са я патентовали, с тези патенти не съм наясно. Как може да се разбере дали е патентована ? Интересно ми е защото държа на думата си, при всички електромобили в крайна сметка ще се наложи да има поне един или два модула от този тип.
          Твърде вероятно. Мислиш ли че, ако не бяха, биха се така яко представили?

Коментар

Ами едва ли има смисъл повече, те хората от Япония, завършен продукт на пазара изкарват, а нашият - пак неразбрал.

бОли те ...! Ти, нали работиш с Мъск по батерията, а при него кинтите да повече.
            Японците много завършени продукти могат да изкарват, но ти си на светлинни години пред тях, заедно с Мъск, разбира се. Дръж се за него.

Пишете ли си още с Мъск?
            Last edited by RUBLA; 30.07.2021, 20:08. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• А дали японците са я патентовали, с тези патенти не съм наясно. Как може да се разбере дали е патентована ? Интересно ми е защото държа на думата си, при всички електромобили в крайна сметка ще се наложи да има поне един или два модула от този тип.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                Отдавна трябваше да сте готови с батерията с общ електролит?
                Някой се беше наел да го направи за два месеца още април месец?

Ами едва ли има смисъл повече, те хората от Япония, завършен продукт на пазара изкарват, а нашият - пак неразбрал.

Коментар

• Отдавна трябваше да сте готови с батерията с общ електролит?
                  Някой се беше наел да го направи за два месеца още април месец?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Прочее, в патентната заявка, точно върху това, НЕ се акцентира изобщо. Тънки клетки, безкорпусни, точка.

Коментар

Помня добре, пишеха това не може да бъде, батерията ще се запалела и щяла да гръмне и не било вярно че батерия може да се направи по този начин. А и за многото волтове от клетки в един корпус също не можело да бъде. За какво въобще се занимаваме с тях, били от умните и училите ! Наистина ли го вярват пък това !
                      Е, не знам. Поне Матеев казва, аспирант бил даже. Ама не искам повече да се заяждам, контрапродуктивно е. Видя се, че сме прави, и точка.

Коментар

• Помня добре, пишеха това не може да бъде, батерията ще се запалела и щяла да гръмне и не било вярно че батерия може да се направи по този начин. А и за многото волтове от клетки в един корпус също не можело да бъде. За какво въобще се занимаваме с тях, били от умните и училите ! Наистина ли го вярват пък това !
                        D.Y.F-091066

Коментар

Имхотеп, мен ако питаш дори като стане това с батериите няма да сте се усетили въобще, това нещо при Тойотата откъде мислиш е дошло. Да се определи като биполярна батерията с този дизайн е грешно, биполярни електронни - електрически части са такива чиито изводи нямат поляритет.
                          Така наречените "биполярни" КОЛЕКТОРИ, са елементи/плочи, свързвани последователно, без извод навън от тях. Самите батерии, обаче - вижте пак схемите - са си най-обикновени, ( + ) от единия, ( - ) от другия извод, и -край. А т.нар "колектори", разделят общия съд с електролит на единични клетъчни обеми на нещо дето, и Импотехът и Матеев, твърдяха, че не било можело да бъде.
                          Last edited by Pyramid; 30.07.2021, 19:22.

Коментар

• Имхотеп, мен ако питаш дори като стане това с батериите няма да сте се усетили въобще, това нещо при Тойотата откъде мислиш е дошло. Да се определи като биполярна батерията с този дизайн е грешно, биполярни електронни - електрически части са такива чиито изводи нямат поляритет.
                            D.Y.F-091066

Коментар

Не личи ти да умееш нещо друго, освен да бръмчиш.
                              А при теб и колегата ти си личи.
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Май си прав. Жалко, поне единият от тях, уж се бара умен...
                                Жалко е друго: вече не ти дава парите си.
                                Няма как да го определиш като умен.
                                Няма как да му благодариш за лекциите, които ти изнесе тук, пред всички.
                                Не ме опровергавай. От години се знаем.

В заключение: "бара се умен", именно защото си е взел поука от онова прецакване, в което си бил участник.

Коментар

Working...
                                X