Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интелектуалната собственост - краде ли се у нас?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЗа да има ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, първо и НЕОБХОДИМО условие е наличието на ИНТЕЛЕКТ. А такъв в БГ НЯМА.
Коментар
-
Импотех, едно е да предлагаш и обясняваш нещо на някой който хабер си няма и по принцип няма интерес към някаква иновация, или тези обяснения му идват малко като гръм от ясно небе дето има една приказка. Съвсем друго е обаче когато отсрещната страна по принцип се интересува, например мисли по въпроса как да направи да речем обувките които произвежда с нещо различни от тези на другите производители, или да добави екстра която никой не предлага. Тогава работата става съвсем друга и може да се получи диалог. Всъщност това за което се подигравате - иновациите с които някой си губел времето - движат икономиката, правят я да работи. Другия вариант е да не се предлага нещо ново, което потребителите да искат , а да им се предлагат чупливи боклуци..ето това е наистина ТЪПО.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЩо зарад нас бре, че не даваме пари на шапкари с купени дипломи ли? Ей, НАПРАВИ нещо, недей само да пишеш пълни глупотевини - Матейката е прав за теб , да знаеш
А ТИ? Кажи, какво ТИ направи за хип-хопа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
1.Няма нужда от магнаурска школа, за да си дОбър. Мога-правя.
2.Не се занимавам с Рашастан, ами, с Булгаристан. Ако там е зле, тук е триж по-зле. Благодарение на такива като вас. Ако има повече като мен, нещата имат шанс да се пооправят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
1. в Магнаурската школа ли бре, къде Не ще да е бил Харвард.
3. Многомерния, я виж виж Рашастан колко напреднала икономика е - ти по това ли си отличник ... не ни изненадват резултатите ти в Пунта Мара тогаз
2.Не се занимавам с Рашастан, ами, с Булгаристан. Ако там е зле, тук е триж по-зле. Благодарение на такива като вас. Ако има повече като мен, нещата имат шанс да се пооправят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
1.Сега, още съм отличник и пръв си получих дипломата от целия випуск.
2.После, за правото на грешка: АМА, РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ГО ПОЛЗВАТ ЗА СОБСТВЕНА СМЕТКА. И,
3.Ученето на икономика. Нещо съм захапал и нещо съм запомнил. Не е кой знае колко, щото, беше в бившия СССР и там, на някои неща, НЕ акцентираха. Обаче, съм запомнил, че икономиката, е наука за създаването и управляването на СТОЙНОСТТА, която - каква изненада! - е многомерна величина, и се създава, ама основно, С МИСЛЕНЕ. Та, ТОЗИ момент, съм го схванал, много добре осъзнал, и правя нещо по въпроса. Това, че и ти не разбираш, не ме изненадва. Както останалите, имаш право на грешка -ползваш.
Засега толкова.
3. Многомерния, я виж виж Рашастан колко напреднала икономика е - ти по това ли си отличник ... не ни изненадват резултатите ти в Пунта Мара тогаз
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Хората си го ползваЛИ... Срещу какъв ресурс (някои) хора ЩЕ си го ползват?
Пирамидален, нали се биеше в гърдите, че си отличник, нам кВо си?... В техническите ВУЗ-ове се учеше (вероятно и сега се учи) една наука - ИКОНОМИКА. Май си позабравил нещо, а?
Ти нямаш понятие от тия неща, ве. Не чуваш петела, ама - ИЧ!
Е, какъв отличник, кВи медали, кВи 5 леА, а? ))
2.После, за правото на грешка: АМА, РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ГО ПОЛЗВАТ ЗА СОБСТВЕНА СМЕТКА. И,
3.Ученето на икономика. Нещо съм захапал и нещо съм запомнил. Не е кой знае колко, щото, беше в бившия СССР и там, на някои неща, НЕ акцентираха. Обаче, съм запомнил, че икономиката, е наука за създаването и управляването на СТОЙНОСТТА, която - каква изненада! - е многомерна величина, и се създава, ама основно, С МИСЛЕНЕ. Та, ТОЗИ момент, съм го схванал, много добре осъзнал, и правя нещо по въпроса. Това, че и ти не разбираш, не ме изненадва. Както останалите, имаш право на грешка -ползваш.
Засега толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеПирамида поне прави нещо. Вие какво правите? Чашите се и създавате ток.
Last edited by X_Y; 29.07.2021, 09:54.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Пирамида поне прави нещо. Вие какво правите? Чашите се и създавате ток.Last edited by X_Y; 29.07.2021, 09:53.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЩото всеки има право да греши, и хората си го ползват, колко му е.
Хората си го ползваЛИ... Срещу какъв ресурс (някои) хора ЩЕ си го ползват?
Пирамидален, нали се биеше в гърдите, че си отличник, нам кВо си?... В техническите ВУЗ-ове се учеше (вероятно и сега се учи) една наука - ИКОНОМИКА. Май си позабравил нещо, а?
Ти нямаш понятие от тия неща, ве. Не чуваш петела, ама - ИЧ!
Е, какъв отличник, кВи медали, кВи 5 леА, а? ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеТака е супертрейдър.
Добрата идея е обувните заводи да дойдат. Обаче не идват. То и за търбичката никой не дойде, за тръбите от Козлодуй до София никой не дойде, за мултиплексорното сондиране също.
Не се ли сещаш защо?
Last edited by X_Y; 29.07.2021, 09:52.
Коментар
Коментар