IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интелектуалната собственост - краде ли се у нас?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Нима? И го твърдиш като...КАКЪВ?
    Брутален реалист
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      За да има ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, първо и НЕОБХОДИМО условие е наличието на ИНТЕЛЕКТ. А такъв в БГ НЯМА.
      Нима? И го твърдиш като...КАКЪВ?

Коментар

• За да има ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, първо и НЕОБХОДИМО условие е наличието на ИНТЕЛЕКТ. А такъв в БГ НЯМА.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Импотех, едно е да предлагаш и обясняваш нещо на някой който хабер си няма и по принцип няма интерес към някаква иновация, или тези обяснения му идват малко като гръм от ясно небе дето има една приказка. Съвсем друго е обаче когато отсрещната страна по принцип се интересува, например мисли по въпроса как да направи да речем обувките които произвежда с нещо различни от тези на другите производители, или да добави екстра която никой не предлага. Тогава работата става съвсем друга и може да се получи диалог. Всъщност това за което се подигравате - иновациите с които някой си губел времето - движат икономиката, правят я да работи. Другия вариант е да не се предлага нещо ново, което потребителите да искат , а да им се предлагат чупливи боклуци..ето това е наистина ТЪПО.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid

Аха. И ТИ си експертът по тях.
            Всеки е експерт по успехите ти.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
              Що зарад нас бре, че не даваме пари на шапкари с купени дипломи ли? Ей, НАПРАВИ нещо, недей само да пишеш пълни глупотевини - Матейката е прав за теб , да знаеш
              Ами ето, направил съм.
              А ТИ? Кажи, какво ТИ направи за хип-хопа?

Коментар

1.Няма нужда от магнаурска школа, за да си дОбър. Мога-правя.
                2.Не се занимавам с Рашастан, ами, с Булгаристан. Ако там е зле, тук е триж по-зле. Благодарение на такива като вас. Ако има повече като мен, нещата имат шанс да се пооправят.
                Що зарад нас бре, че не даваме пари на шапкари с купени дипломи ли? Ей, НАПРАВИ нещо, недей само да пишеш пълни глупотевини - Матейката е прав за теб , да знаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

1. в Магнаурската школа ли бре, къде Не ще да е бил Харвард.
                  3. Многомерния, я виж виж Рашастан колко напреднала икономика е - ти по това ли си отличник ... не ни изненадват резултатите ти в Пунта Мара тогаз
                  1.Няма нужда от магнаурска школа, за да си дОбър. Мога-правя.
                  2.Не се занимавам с Рашастан, ами, с Булгаристан. Ако там е зле, тук е триж по-зле. Благодарение на такива като вас. Ако има повече като мен, нещата имат шанс да се пооправят.

Коментар

1.Сега, още съм отличник и пръв си получих дипломата от целия випуск.
                    2.После, за правото на грешка: АМА, РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ГО ПОЛЗВАТ ЗА СОБСТВЕНА СМЕТКА. И,
                    3.Ученето на икономика. Нещо съм захапал и нещо съм запомнил. Не е кой знае колко, щото, беше в бившия СССР и там, на някои неща, НЕ акцентираха. Обаче, съм запомнил, че икономиката, е наука за създаването и управляването на СТОЙНОСТТА, която - каква изненада! - е многомерна величина, и се създава, ама основно, С МИСЛЕНЕ. Та, ТОЗИ момент, съм го схванал, много добре осъзнал, и правя нещо по въпроса. Това, че и ти не разбираш, не ме изненадва. Както останалите, имаш право на грешка -ползваш.
                    Засега толкова.
                    1. в Магнаурската школа ли бре, къде Не ще да е бил Харвард.
                    3. Многомерния, я виж виж Рашастан колко напреднала икономика е - ти по това ли си отличник ... не ни изненадват резултатите ти в Пунта Мара тогаз

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Хората си го ползваЛИ... Срещу какъв ресурс (някои) хора ЩЕ си го ползват?

Пирамидален, нали се биеше в гърдите, че си отличник, нам кВо си?... В техническите ВУЗ-ове се учеше (вероятно и сега се учи) една наука - ИКОНОМИКА. Май си позабравил нещо, а?

Ти нямаш понятие от тия неща, ве. Не чуваш петела, ама - ИЧ!

Е, какъв отличник, кВи медали, кВи 5 леА, а? ))
                      1.Сега, още съм отличник и пръв си получих дипломата от целия випуск.
                      2.После, за правото на грешка: АМА, РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ГО ПОЛЗВАТ ЗА СОБСТВЕНА СМЕТКА. И,
                      3.Ученето на икономика. Нещо съм захапал и нещо съм запомнил. Не е кой знае колко, щото, беше в бившия СССР и там, на някои неща, НЕ акцентираха. Обаче, съм запомнил, че икономиката, е наука за създаването и управляването на СТОЙНОСТТА, която - каква изненада! - е многомерна величина, и се създава, ама основно, С МИСЛЕНЕ. Та, ТОЗИ момент, съм го схванал, много добре осъзнал, и правя нещо по въпроса. Това, че и ти не разбираш, не ме изненадва. Както останалите, имаш право на грешка -ползваш.
                      Засега толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                        Пирамида поне прави нещо. Вие какво правите? Чашите се и създавате ток.
                        Той прави ама полза никаква.
                        Last edited by X_Y; 29.07.2021, 09:54.
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Пирамида поне прави нещо. Вие какво правите? Чашите се и създавате ток.
                          Last edited by X_Y; 29.07.2021, 09:53.
                          Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Щото всеки има право да греши, и хората си го ползват, колко му е.

Хората си го ползваЛИ... Срещу какъв ресурс (някои) хора ЩЕ си го ползват?

Пирамидален, нали се биеше в гърдите, че си отличник, нам кВо си?... В техническите ВУЗ-ове се учеше (вероятно и сега се учи) една наука - ИКОНОМИКА. Май си позабравил нещо, а?

Ти нямаш понятие от тия неща, ве. Не чуваш петела, ама - ИЧ!

Е, какъв отличник, кВи медали, кВи 5 леА, а? ))

Коментар

• Матеев, имаш ли на разположение феромагнитна течност?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                Така е супертрейдър.
                                Добрата идея е обувните заводи да дойдат. Обаче не идват. То и за търбичката никой не дойде, за тръбите от Козлодуй до София никой не дойде, за мултиплексорното сондиране също.
                                Не се ли сещаш защо?
                                Щото всеки има право да греши, и хората си го ползват, колко му е.
                                Last edited by X_Y; 29.07.2021, 09:52.

Коментар

Working...
                                X