If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днеска ще съм кротък тук във форума, рожденник съм, и тъкмо ставам, а вън тъмна нощ Еи сега да изгрее слънчицето и потеглям към Орландо
А за Тинчето, не вярвам да е Керкенеза.
Едно е грамотна спрямо него и друго, че стила не пасва. Дохтура както знаем е просто пърче и лесно разпознаваем.
Аз като излеза от прикритие ще разкажа радробно за експанзивните опити зад океана на зомбитата
Ами ЧРД и от мен тогава - жив и здрав. И наздраве довечера. Полей празника с хубав кубински ром и качествена пура Предполагам нямаш проблем в Орландо с намирането им.
Има един смел тарикат, който за да получи мечтаната баварка инвестира последните си кинти в създаването на три кухи БПта . В общи линии, ако човек иска, може и без пари да влезе у системЪтЪ. Ко шъ прай като никой на си мръдне гъзъ да зарибява балъци НИЗНАМ
Днеска ще съм кротък тук във форума, рожденник съм, и тъкмо ставам, а вън тъмна нощ Еи сега да изгрее слънчицето и потеглям към Орландо
Едно е грамотна спрямо него и друго, че стила не пасва. Дохтура както знаем е просто пърче и лесно разпознаваем.
Аз като излеза от прикритие ще разкажа радробно за експанзивните опити зад океана на зомбитата
За да спрат спекулацийте веднъж завинаги че КЗП има против дейноста на корпорацията, предлагам Пастор Петров да поръча 30 от най-големите билборда с отличителни знаци на корпорацията и немския холдинг, и да се разположат срещу и в непосредствена близост до офисите на тази прогнила организация КЗП в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.
Тогава всички грабовци тук, ще трябват да млъкнат веднъж за винаги, че КЗП е против Сейфуей и иновативните търговски практики които използва холдинга майка да да промотира продуктите си.
За да спрат спекулацийте веднъж завинаги че КЗП има против дейноста на корпорацията, предлагам Пастор Петров да поръча 30 от най-големите билборда с отличителни знаци на корпорацията и немския холдинг, и да се разположат срещу и в непосредствена близост до офисите на тази прогнила организация КЗП в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.
Тогава всички грабовци тук, ще трябват да млъкнат веднъж за винаги, че КЗП е против Сейфуей и иновативните търговски практики които използва холдинга майка да да промотира продуктите си.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Дай още инфо как ти върви зарибявката де ) Днес скука тук.. дори и Тинчето не пише )
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Щот си хейтър. Кажи им, че няма значение колко си некадърен, с нас ще направиш пачки, няма значение, че не различаваш немски от английски, с нас ще направиш експанзия в Европа и пачки, няма значение, че не можеш да си напишеш името без грешка, с нас ще носиш костюм, ще ръководиш бизнес... и ще направиш пачки...абе няма значение какво точно ще кажеш, просто им покажи един костюмиран ръб с БМВ и им кажи, че те също могат да са така...и да направят пачки...ще ти повярват не, ами даже самия теб ще убедят, че право говориш
Ах, если бы только найти индивида! Уж я так устрою, что он свои деньги мне сам принесет, на блюдечке с голубой каемкой
Абе верно ли пастора чисти шлаката? Перспективните в secret Saveway Teams, останалите ДГД? Или просто шушука на всеки насаме, че е перспективен, а останалите ще го Д, ама си ти трай и си плати тука бизнес деня...
Не е Черкеза - типично писане на мома-ямболийка, т.е. женско писане.
П.П. Отделно виж, че е и слаба актриса.
Някой пише с твоя ник в инвестор и реакцията е ... така ли?
И отделно.. вижте какво казва... Аз не пиша във форуми..... От къде знае, че е във форума, а не в под статия във сайта ??? Точно малката тупалка си пише тука...
Шшшш пичове, сега ще изловим провокаторите тук. Сега съм под прикритие и се договарям с едно БП, да ме закрачоли. До тук много аматьрско, линкове ми праща от ю туб на бръмбйрънков и неговите драсканици. Каза че не се обвързвам с договори, wtf? За финансово инфо ме праща в нап. Wtf again, къв нап кви пет лева кат има търговски регистър. Както и да е цирка пълен. Ще пиша с продължение
Дай още инфо как ти върви зарибявката де ) Днес скука тук.. дори и Тинчето не пише )
Г-н Петров каза че жалбата от КЗП е оттеглена, и в случая няма за какво да се хванете.
Между 600 и 4000лв. струва бизнес позиция която ти дава право да ръководиш хора и да получаваш дивиденти от техните покупки, а в една обикновена пирамида просто се прехвърлят едни пари, при нас чрез парите се купуват определени позиции които ти дават по-добра възможност за развитие. Това е просто бизнес, но за хора които искат, вярват и успяват.
Аз пък казвам че си много зле, що на него верваш, на мен не?
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
[QUOTE=Hristiyana;1059598060]Г-н Петров каза че жалбата от КЗП е оттеглена, и в случая няма за какво да се хванете.../QUOTE]
Това е толкова вярно, колкото и, че законът за гравитацията е оттеглен Г-н пасторът Петров се кри като мишка от връчване на заповедта и вдигна малко димна завеса, докато успее да направи класическия дедесарски номер- продажба на фирмата на друго лице Фактът, че не я продаде на безработен индобългарин, като всеки нормален мошеник, а на себе си под име ново и вънкашност чужда като Сейвуей Ала-Бала Холдинг май много въодушеви всички бизнес неПартньори да налеят в нея нови кинти, не ли? Ти, ъпгрейдна ли Небизнескласа си до ниво 3?
Шшшш пичове, сега ще изловим провокаторите тук. Сега съм под прикритие и се договарям с едно БП, да ме закрачоли. До тук много аматьрско, линкове ми праща от ю туб на бръмбйрънков и неговите драсканици. Каза че не се обвързвам с договори, wtf? За финансово инфо ме праща в нап. Wtf again, къв нап кви пет лева кат има търговски регистър. Както и да е цирка пълен. Ще пиша с продължение
Има вече продадени над 100 бизнес пакета, това не е ли бизнес?
Като станат 300 продадените бизнес пакети за добре дошъл, ще се открият офиси в големите градове и ще се сключат договори с вериги от типа на Пени и Ауди маркетите.
Всичко върви по бизнес план и божията благословия.
Ами, тук само ще се изсмея леко и нищо лично.
Въпросните вериги са от т.нар. дискаунтър вериги. И втората не е Ауди, а Алди.
П.П. Като не искате да цъкате по 20к на час така се получава
Ха, сега не ме питай откъде знам, щот' Падрето даже и среща няма да му пуснат, а ще го отсвирят директ.
ти лично, както и другите братя и сестри от кУрпорацията НЕ правите бизнес в Германия.
Имаш юзерска регистриция в неПирамидата и толкоз.
П.П. По твоята логика - аз трябва да тръгна да дрънкам наляво и надясно, че правя бизнес с Инвестор, защото имам регистрация тук.
Чаткаш ли? Или да ти го обясня по-бавно?
Има вече продадени над 100 бизнес пакета, това не е ли бизнес?
Като станат 300 продадените бизнес пакети за добре дошъл, ще се открият офиси в големите градове и ще се сключат договори с вериги от типа на Пени и Ауди маркетите.
Всичко върви по бизнес план и божията благословия.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар