IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнение
    Подочувам, че напоследък доста бп-та бързали да си "ъпгрейднат" франчайза, докато струва "само" 3 бона, преди "евро-експанзията" Ей, много гадно и лукаво падре, докрай ще си изстиска "бизнес" балъците. Много мръсна гад.
    Преди да започне "афро-експанзията" сигурно пак ще ги накара да плащат. 5000лв ще е тогава, или 2500 евро. Те са голяма компания, няма да си играят с курсовете на БНБ я, направо 2 лева еврото и готово. Ще има и плюскане с Мария Илиева и Графа през 2 седмици, за по 500-600 лева естествено

Няма прошка, Светлю и Станю режат наред. Сигурно така е богоугодно според на пастора "шефа", знам ли...
    Last edited by RockSolid; 29.01.2014, 18:58.

Коментар

• Глупакът – това е човек, чиито действия водят до щети и загуби за друг човек или дори група от хора, като при това не носят полза за самия него и дори често се обръщат срещу самия него. Глупавите хора са опасни на първо място, защото разумните трудно могат да допуснат и да схванат логиката на неразумното поведение!!!Умният човек е способен да разбере логиката на бандита, тъй като тя е рационална - той винаги иска да получи повече блага, но не е достатъчно умен да ги спечели. В този смисъл бандитът е предсказуем, можеш да си изградиш защита срещу него.
      Да се прогнозират действията на глупеца обаче е невъзможно. Той вреди без причини, без цел, без план, на най-неочакваното място, в най-неподходящото време. Умният човек не притежава способността да предусети кога идиотът ще нанесе своя удар. Затова и атаката на глупака обикновено е изненадваща. И дори, когато стане очевидна е трудно да се защитиш, тъй като тя няма рационална структура. Това е случаят, за който Шилер казва. „Пред глупостта и боговете са безсилни."
      платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от SomeoneNew Разгледай мнение
        Здравейте нов съм във форума искам само да ви кажа едно голямо Благодаря!
        Сега ще ви кажа и защо.
        Преди няколко месеца едни не много близки приятели ме поканиха да се видим. До тук всичко точно, но целта на срещата явно не беше просто да се видим а да ми кажат, че са започнали да се занимават с нещо много готино и печелещо пари. Позаслушах се не правех сметката на момента кое, как и защо е така както ми говореха и си казах че това всичко е екстра пък и 3 бона дет се вика къде ли не си ги изгубил "инвестирайки" (да тогава бяха още само 3 бона). Сравнително интелигентен съм и доста математически грамотен, но на срещата те не ми говореха с цифри, а ми обясняваха как само трябва да ида на презентацията и там всичко щяло да ми стане ясно.
        Честно да си кажа след като се видях с тях около половин ден само доларчета ми бяха в очите, но се замислих малко, че безплатен обяд няма и реших да се поразровя в нета. Само тук да спомена, че вече ме бяха предупредили че имало хейтърски сайтове и да не им обръщам внимание.
        Едно от първите неща на които попаднах беше този форум, започнах да чета още от 1вата тема защото забелязах че това е тема номер 2. Там видях всякакви мнения, но почти нито едно добро. Обясняваше се точно какво представлява МЛМ и кога една пирамида просто прилича на МЛМ. Нещата бяха толкова добре обяснени, че набързо всичко около SCI ми стана ясно.
        От тогава гледам с интерес как се развиват нещата и се радвам че не се хванах на кукичката.
        А да и само да спомена, че в някоя от статиите, които възхваляваха SCI видях, че са написали че единия от собствениците е пастор и веднага ми светна лампичката.

Отново искам да ви благодаря за това, че ви има и искам да ви кажа, че трябва да поддържаме темата жива за да не допускаме още хора да се изпържат и да станат БП-та.
        А да и благодаря на д-р Черкезов за това, че с постоянните си глупости поддържа индексацията на темата. Предполагам, че не само мен ме е спасил по този начин
        Присъединявам се изцяло към казаното от SomeoneNew!
        С мен се случи нещо подобно в събота в едно "тяхно заведение" Много старание, много сугестия, слушам ги аз и се усмихвам разбиращо, ама като взеха да ми навират БМВ-енцата.....си викам: ох, много баламурско бе, айде кажи им тенкю и се спасявай
        И кафенцето си платих даже, а те с картата взеха неква отстъпка и ми я навират в очите да съм видел, че веднага се начислявала и въобще мед и масло тече отвсякъде
        Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Подочувам, че напоследък доста бп-та бързали да си "ъпгрейднат" франчайза, докато струва "само" 3 бона, преди "евро-експанзията" Ей, много гадно и лукаво падре, докрай ще си изстиска "бизнес" балъците. Много мръсна гад.

Коментар

• Благодаря!

Здравейте нов съм във форума искам само да ви кажа едно голямо Благодаря!
            Сега ще ви кажа и защо.
            Преди няколко месеца едни не много близки приятели ме поканиха да се видим. До тук всичко точно, но целта на срещата явно не беше просто да се видим а да ми кажат, че са започнали да се занимават с нещо много готино и печелещо пари. Позаслушах се не правех сметката на момента кое, как и защо е така както ми говореха и си казах че това всичко е екстра пък и 3 бона дет се вика къде ли не си ги изгубил "инвестирайки" (да тогава бяха още само 3 бона). Сравнително интелигентен съм и доста математически грамотен, но на срещата те не ми говореха с цифри, а ми обясняваха как само трябва да ида на презентацията и там всичко щяло да ми стане ясно.
            Честно да си кажа след като се видях с тях около половин ден само доларчета ми бяха в очите, но се замислих малко, че безплатен обяд няма и реших да се поразровя в нета. Само тук да спомена, че вече ме бяха предупредили че имало хейтърски сайтове и да не им обръщам внимание.
            Едно от първите неща на които попаднах беше този форум, започнах да чета още от 1вата тема защото забелязах че това е тема номер 2. Там видях всякакви мнения, но почти нито едно добро. Обясняваше се точно какво представлява МЛМ и кога една пирамида просто прилича на МЛМ. Нещата бяха толкова добре обяснени, че набързо всичко около SCI ми стана ясно.
            От тогава гледам с интерес как се развиват нещата и се радвам че не се хванах на кукичката.
            А да и само да спомена, че в някоя от статиите, които възхваляваха SCI видях, че са написали че единия от собствениците е пастор и веднага ми светна лампичката.

Отново искам да ви благодаря за това, че ви има и искам да ви кажа, че трябва да поддържаме темата жива за да не допускаме още хора да се изпържат и да станат БП-та.
            А да и благодаря на д-р Черкезов за това, че с постоянните си глупости поддържа индексацията на темата. Предполагам, че не само мен ме е спасил по този начин

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Питагоре, мен ако питаш тези бръкми трябва да спрем да ги раздаваме.
              Сума ти народ се избиха по пътищата с тях, даже съм направил отделна тема тук във форума по този въпрос.
              Нaпрaво им дaвaйте Кемперчетa със мини лaвчицa отстрaни зa инвaзиятa в щaтите.

Коментар

американските служби няма да гледат с добро око на нас
                Глупости, вчера видях Ранди Гейдж и Кийосаки с по един чувал стикери, лепяха ги по магазините в центъра на Ню Йорк, а Тръмп и Гейтс в съседната книжарница принтираха "SCI Евангелието към Успеха" и карти за отстъпка. Гледам и някакви чекове за по 2000 евро им стърчаха от джобовете, викам - КРАЙ, SCI налазиха и САЩ!

Коментар

Само се чудя дали да се водят преговори с Делян за Лафките.
                  От една страна ще бъде имидживо за компанията да прилапаме най-обширните обекти в страната, ставаме монополисти! Но от друга да не ни обвинят че сме от кръга КТБ, защото става лошо, американските служби няма да гледат с добро око на нас ако ни свързват с КТБ и биха ограничили инвазията ни в Латинска америка и Европа където имат силни позиции.
                  Без лафките не става според мен. На вас това е единственото, което ви липсва, за да покорите света - най-голямата национална верига лафки и Бареков, след тези удъри ще мачкате всичко наред, няма американци, няма извънземни.

Коментар

• Питагоре, мен ако питаш тези бръкми трябва да спрем да ги раздаваме.
                    Сума ти народ се избиха по пътищата с тях, даже съм направил отделна тема тук във форума по този въпрос.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Мисля че черкезов от злоба умишлено прави черен пиар срещу пирамидата. Набутал се е 3 бимберици и сега не може да ги прежали.

Коментар

• Абе защо така са оредели презентациите на "Божия бизнес"? Уж искате по 4000 лева вече, понеже света ще превземате, пък презентациите за кандидат-кръстоносците нещо наполовина. Черкезов, сигнализирай на Пастора и стягайте милионите отдели дето имате. Срамота, в Италия и Испания не са спали откакто разбраха, че ще правите бизнес с тях.

А, още нещо. Що "подарявате" по-нисък клас БМВ-та? Първите караха 530d xDrive, a сега 520d само със задно?

Знам, че е забранено от опорните точки да четете и коментирате, ама все пак поне някое отговорче за бедните глупави некомисионери?

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                          Начи баба току що каза, че ако, цитирам: "Николайчо, това хубаво момче", влезе в схемата на СЦИ, веднага, ама веднага си купува един БЦ от 4000 лв. Според мен идеята е гениална, хем ще разширите таргета, хем ще полирате имиджа със светлото име на Николай Бареков. Браво!
                          Само се чудя дали да се водят преговори с Делян за Лафките.
                          От една страна ще бъде имидживо за компанията да прилапаме най-обширните обекти в страната, ставаме монополисти! Но от друга да не ни обвинят че сме от кръга КТБ, защото става лошо, американските служби няма да гледат с добро око на нас ако ни свързват с КТБ и биха ограничили инвазията ни в Латинска америка и Европа където имат силни позиции.
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Наивник защо не, човека е искрен и честен. Приза си че е инвестирал близо 800 000лв. за учредяването на партията и че носи часовник 7К. Ето това се казва политически некоректен политик, в смисъл не лъже хората а в очите им казва истината. Каза че е приятел и с Пеевски. Има самочувствието на апостол на свободата и се е прицелил във върха.
                            Аз мисля че от СЦИ трябва да работим заедно с Бареков, даже ако можем да го направим почетен БП, стига да си плати разбира се

А ти защо се скри?
                            Начи баба току що каза, че ако, цитирам: "Николайчо, това хубаво момче", влезе в схемата на СЦИ, веднага, ама веднага си купува един БЦ от 4000 лв. Според мен идеята е гениална, хем ще разширите таргета, хем ще полирате имиджа със светлото име на Николай Бареков. Браво!

Коментар

• Черкеза има нещастието да подкрепя най-големите неудачници хахаха барабар с СЦИ. Като знам какви олигофрении пише, ми се струва че един вид ги оплюва по тънкия начин

Коментар

• Наивник защо не, човека е искрен и честен. Приза си че е инвестирал близо 800 000лв. за учредяването на партията и че носи часовник 7К. Ето това се казва политически некоректен политик, в смисъл не лъже хората а в очите им казва истината. Каза че е приятел и с Пеевски. Има самочувствието на апостол на свободата и се е прицелил във върха.
                                Аз мисля че от СЦИ трябва да работим заедно с Бареков, даже ако можем да го направим почетен БП, стига да си плати разбира се

А ти защо се скри?

Коментар

Working...
                                X