If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колко трябва да ти е ай кю то за да разбереш че той е провокатор.
Направи се на палячо и после взе да хвърля змии и гущери по нас.
Някой му е спуснал опорни точки.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Мизерник,чест ти прави постъпката.Вместо да лъжеш и мамиш всички около себе си,ти си решил да си преглътнеш грешката и "отвориш" очите на другите.Наистина достойна постъпка.
Много искам да видя физиономиите на СЦИ-те,когато пирамидата рухнеее!
Хора,работата със sci е ясна.Това е поредната финансова пирамида,а с индивиди като падрето,станчо и черкеза имам чувство,че с тях са блудствали извънземни
Много по здрави на Сребролин, предай му моля те да ми се обади и ако иска да дойде в залата да потренираме.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Хора,работата със sci е ясна.Това е поредната финансова пирамида,а с индивиди като падрето,станчо и черкеза имам чувство,че с тях са блудствали извънземни
Чети внимателно какво съм написал, свързани хора и общности.
55 000 карти които могат да се ползват от баби, дядовци, роднини, братя, сестри, братовчеди.
Минимума е 150 000 а на теория максимума от човеци които могат да се възползват от картите подминава цифрата от 500 000 човеци.
Не бе пак не си разбрал...всички сме свързани с SCI...не 500 000, а направо 7 000 000...всъщност не знам дали щяхме да съществуваме, ако ги нямаше тези карти...
Я кажи изпълнихте ли таргета за Пловдив, че срокът мина отдавна...набрахте ли баламите по план...чух, че сметките не излизали, както беше предречено. Скоро щели да пускат и залози за датата на фалиране на тая пробита пирамида...ако издъжи до 2015, печелиш 1:100
На 29 дек 2013 г. в ТВ7 пасторът и неговият съратник в измамата обвиниха телевизията, че е УБИДИЛА общност от 25 000 души, както и друга общност от 5000 души (общо взето много общности много нещо) с предишния си репортаж. Да не твърдиш, че сте набрали още 130 000 балъка за 20-на дена?!??!?!
Чети внимателно какво съм написал, свързани хора и общности.
55 000 карти които могат да се ползват от баби, дядовци, роднини, братя, сестри, братовчеди.
Минимума е 150 000 а на теория максимума от човеци които могат да се възползват от картите подминава цифрата от 500 000 човеци.
basic
Вече няколко пъти съм упрекнал потребителите че убиждат общност от над 150 000 човека свързани пряко с бизнес партньорите, не само това, на тези хора им зависи хляба от това
На 29 дек 2013 г. в ТВ7 пасторът и неговият съратник в измамата обвиниха телевизията, че е УБИДИЛА общност от 25 000 души, както и друга общност от 5000 души (общо взето много общности много нещо) с предишния си репортаж. Да не твърдиш, че сте набрали още 130 000 балъка за 20-на дена?!??!?!
Знаем кой е, адвокат Костов отдавна е наплюнчил черния химикал и сега очакваме прокуратурата да повдига дела, ако не го направи до следващата седмица, вече и аз спокойно ще потвърдя че мафията си има държава, България!
Във фейсбук групата има едни които се издадоха че са Грабовци.
Не знам защо толкова сме им трън в очите, при положение че нашия фокус въобще не е БЪЛГАРИЯ!
Абе то много плюнчене на химикали, пък ефект няма. Тоз адвокат Костов ако толкова време беше плюнчил моя черен химикал досега щеше да е получил мастилото. Но пък от друга страна сигурно пасторските химикали нищо не пускат... ако е така да пробва да наплюнчи нещо друго. Или да търси по- големи черни химикали. Или по- черни черни химикали...
Вече няколко пъти съм упрекнал потребителите че убиждат общност от над 150 000 човека свързани пряко с бизнес партньорите, не само това, на тези хора им зависи хляба от това
ахххх божеее, е как да вярваш на човек, който се мисли за велик, но пише по този начин
такива едно време в нашия клас просто веднага им се пишеше една голяяяяма двойкааа
Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Предлагам да сперм да си губим времето като занимаваме с .. черкези, гагаузи и татари и да осведомим обществото какви ги вършат тези. И най-добрия начин е както те го правят - от уста на уста а като гледам вече са започнали и с брошурите и флаерите в пощенската кутия
мрежови маркетинг в истинският му смисъл
добре дошли
Първо не съм анонимен а съм един от мастърите тук.
Второ, дори и майка ми не ми е държала сметка както ти го правиш.
Ти си новата, ти трябва да се представиш коя си, съпруг, работа и каква цел имаш тук.
Аз не съм г-н а Доктор Черкезов и вместо да ми задаваш въпроси като на разпит вземи прочети от начало темата, вече 10 пъти съм обяснил кой съм и за какво се боря.
Както отбеляза Питагор, в началото бях резервиран, но като проучих хората внимателно, тяхната житейска съдба и стремежа им към духовно просветителство на нацията чрез двата основани с лични средства христянски храма, си промених на 1000 градуса мнението!!
Адвокат Костов по добре да не разпитвате за него че той е на една ръка разстояние, следи и чете всичко тук, за справка питай Божиновица как изпищя неочаквано и си глътна големия език.
Черкезов 14.08.2012, 14:58
"Ако ми позволите и аз да се изкажа!
Ако замисъла на бизнеса беше наистина хората да печелят заедно, щеше да бъдат по открити нещата, като при козметиките, водораслите и тн.
Собствениците на фирмите като в една истинска пирамида ги няма на сайта ми.
Д-р Черкезов "
Черкезов 14.08.2012, 15:18
"Може и да имат добри намерения отчетата. Например да акумулират 10 милиона евро и да ги дадът на трейдър да им прави 300% на полугодие печалба на уоуустрийт!"
Ето ги първите реакции на Черкезов относно пирамидо-сектата в старата тема. Предлагам всичко вкупом да му благодарим, че с коментарите си осмива пирамидата и поддържа разговора в темата. Имаш голяма заслуга за това, че темата излиза на първо място в Google. Браво Черкезов!
Г-н Черкезов, отново прах в очите. Аз съм реален човек. Нито имам общо с Грабо, нито с друг Ваш конкурент, ако изобщо могат да се нарекат такива, предвид разностранността на дейностите на организациите. При Вас се разчита на алчността и глупостта на хората, които присъединявате. При Грабо, доколкото съм запозната предлагат реални продукти и услуги с намаление, с или без карта. Дори стойността на картата им е в пъти по-ниска и не предполага подновяване чрез заплащане на допълнителна стойност след 2 години. Нагъл сте
И кой е този адвокат Костов? Така подхвърлено, името има същата стойност като "Черкезов". Какъв сте Вие в SCI? Каква позиция заемате там? Защо винаги говорите в първо лице множествено число? Нима Ви е по-лесно да се криете зад "цялото"? Застанете с името си и кажете нещо смислено на хората тук. Отдавна са засегнали много сериозни въпроси, на които все още не са получили един ясен отговор. Учудвам се, че все още не сте обвинили хората във форума, че с поведението си "обиждат 50 000 човека".
Грабовци,
Всичко което искаме е свободата да си въртим бизнеса.
Не можем да живеем без мечти!
Оставете ни на мира поне още 3 години и няма да ни видите повече в България, ще ви я оставим на вас!
Не коментирайте моята молба, просто затворете очи и помислете върху моето предложение рано сутрин когато утрото е най-мъдро и да си стискаме ръцете в името на МЛМ индустрията да заровим томахавките!
Коментар