IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Братко, материално момче като тебе, никога няма да разбере, докато не се обърнеш към истинската си същност която няма его. Чак тогава можеш да имаш прозрения за необикновеното човешко тяло, и за безграничния потенциал на ума който може всичко.
    Още глупости говориш. Преди време питах, питам пак, какво стана с монсанто, не ги споменаваш?
    И още, беше фалирал на форекс, там как излезе от батака?
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
      Не, аз не разбирам, как може да ги плещиш тези глупости?
      Братко, материално момче като тебе, никога няма да разбере, докато не се обърнеш към истинската си същност която няма его. Чак тогава можеш да имаш прозрения за необикновеното човешко тяло, и за безграничния потенциал на ума който може всичко.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Не съм толкова напред с материала, но живот и здраве когато п-р Петров се просветли в настоящето си тяло, той ще може да го прави и ще предаде знанията си на всичките му ученици надявам се. Просто като си помислиш за някое място, ще можеш да се материализираш там. Това е свързано с премахване на илюзията за его, и в последствие идентификацията на ума с тялото като твърд елемент. Звучи сложно, но може да бъде просто, ако си натрупал заслуги в този живот и си човек функция, също като п-р Петров, роден с единствената идея да помага на другите същества да живеята и да се възнесат по-добре в кръговия процеса на смърт, раждане и прераждане.
        Не, аз не разбирам, как може да ги плещиш тези глупости?
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
          Миналата година в разгара си, по презентации всяка седмица се събираха над 200 човека, в началото на тази година отидох да видя как е положението и да си сверя часовника със стария екип как вървят нещата при тях. Имаше доста по-малко хора, помислих си че е от времето, празници, това-онова. Преди няколко дни отидох отново на презентация и останах потресен - не бяха заети дори първите 3-4 реда. Имаше не повече от 50 човека, 80 % от които бяха стару муцуни и не повече от 10 нови зяпачи. Бях забравил какво е усещането да изпаднеш в транс пред джуркащите се слайдове с десетки хиляди евра. Признавам си че за момент от 3-4 минути отново изпаднах в онова чувство, което ме запали. Успях да дойда на себе си, за разлика от другите, които си тръгнаха с мътни погледи, блуждаещи в нищото. БП-тата пиха по едно кафе в лоби бара на хотела и айде всеки от къде е. Аааа забравих да добавя, че един мотивиран новобранец се присламчи и неподозиращ къв съм що съм взе да ме къпе с хубави приказки, екипна дейност, добра инвестиция и дрън-дрън. Заклевам се, че повече няма кракът ми да стъпи там
          Ъмм ..

... на подобни СКАМ компании първо фалира мрежата, защото става безсмислено да поддържат ъпгрейд, който никога не може да се избие.

Па, те почват да им го вдигат в същото време.

После следва - закриване на едната фирма и пускане на нова, да си преместят регистрациите и да избягат от Закона за он-лайн търговия.

П.П. Миналата година ви бях казал какво ще се случи - не ме имайте за пророк, а просто подобна схемичка ми е до болка позната от цял свят как я денсят.

Тия даже я денсят нескопосано - щото могат да ги разпилеят в Съда в момента, ако решат.

Ама на мИня нищо лошо не са ми направили и ме боли ханша.

Да му мисли високо-интелегентната Хриси, дет' не различава немски от английски, па била с езикова гимназия ( уж ).

Че те само на първата година учат 80 хил. думи по основния език ( ма, тя откъде да го знае т'ва )

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
            Абе ти да не си Doctor Who? Timelord-а, който може да се телепортира във времето и пространството?
            Не съм толкова напред с материала, но живот и здраве когато п-р Петров се просветли в настоящето си тяло, той ще може да го прави и ще предаде знанията си на всичките му ученици надявам се. Просто като си помислиш за някое място, ще можеш да се материализираш там. Това е свързано с премахване на илюзията за его, и в последствие идентификацията на ума с тялото като твърд елемент. Звучи сложно, но може да бъде просто, ако си натрупал заслуги в този живот и си човек функция, също като п-р Петров, роден с единствената идея да помага на другите същества да живеята и да се възнесат по-добре в кръговия процеса на смърт, раждане и прераждане.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Първо име - Доктор
              Второ - Николай
              Трето - Черкезов
              Абе ти да не си Doctor Who? Timelord-а, който може да се телепортира във времето и пространството?

Коментар

Как се казваш (първо име)?
                Първо име - Доктор
                Второ - Николай
                Трето - Черкезов

Коментар

Така се запалва спортния хъс за пари в умовете на нашите братя и сестри.
                  Това се казва автогенен тренинг, всичко което те заобикаля ти говори че ще станеш богат. Това е метод който работи, дори и Господ не може да го отрече.
                  Как се казваш (първо име)?

Коментар

Така е ... в Saveway поне мечтите са безплатни. БП-тата пари е ясно, че няма да видят, но пастора им дава възможността да помечтаят
                    Така се запалва спортния хъс за пари в умовете на нашите братя и сестри.
                    Това се казва автогенен тренинг, всичко което те заобикаля ти говори че ще станеш богат. Това е метод който работи, дори и Господ не може да го отрече.

Коментар

Учете се от БП на предприемачество, вместо да хи хулите..

https://www.facebook.com/saveway.bulgaria

SCI Save Company International
                      преди 6 часа

Снимка: Представете си, че имате 500 000лв. Кое е първото нещо, което бихте направили с тях?

4Харесвам · · Сподели
                      Водещи изказвания
                      43 души харесват това.

Yulian Asparuhoff Благотворителност(10% от сумата)
                      Вече не харесвам · Отговор · 3 · преди 6 часа

Любов Янева Ще си взема жилище и ще си отворя сладкарница
                      Вече не харесвам · Отговор · 2 · преди 6 часа

Atanas Atanasov Е нали се сещате, че така няма да кажа, нека първо поговорим за дяловото ми участие.
                      Вече не харесвам · Отговор · 1 · преди 6 часа

Борислав Бойчев Бизнес

Ники Заложна Студентски Щеги умножа... като за начало х2

Иван Вълков Ще ви продам идеята си за половината (това към всички се отнася :Д)

Dimitar Genov ще инвестирам в 5 вида бизнес по 100 000
                      Вече не харесвам · Отговор · 1 · преди 5 минути

Todor Deliev Ще сбъдна мечтите на много хора...
                      Вече не харесвам · Отговор · 1 · преди около час

Daniel Chavdarov Milanov Shte si kupq 500 000 top4eta za tenis na masa
                      Вече не харесвам · Отговор · 1 · преди 2 часа

Боян Цанев Първо ще погася заемите на приятелите си , а с остатъка ще реша после!
                      Вече не харесвам · Отговор · 1 · преди 3 часа

Алфа Самец 50% бих имвистирал в недвижими имоти, 10% в МЛМ, 10% Благотворителност, 10% за дребни материални неща, а с последните 20% смятам да обиколя (с любимия човек) едни най-екзотичните точки на планетата......... Добре ли е? )
                      Харесвам · Отговор · преди 4 часа

Ayhan Gazi 50% имот 20% банката 30% малък бизнес
                      Вече не харесвам · Отговор · 1 · преди 5 часа · Променено

Andrian Andreev Mesoto bih po4nal da gi broiq da vidq dali 6te moga haha
                      Харесвам · Отговор · 1 · преди 3 часа

Axel Eisenhower Lambo

Angel Kanev Инвестиране
                      Вече не харесвам · Отговор · 1 · преди 39 минути

Katrin Kostova biznes
                      Вече не харесвам · Отговор · 1 · преди 4 часа
                      Напишете коментар...

Така е ... в Saveway поне мечтите са безплатни. БП-тата пари е ясно, че няма да видят, но пастора им дава възможността да помечтаят

Коментар

• Учете се от БП на предприемачество, вместо да хи хулите..

https://www.facebook.com/saveway.bulgaria

SCI Save Company International
                        преди 6 часа

Снимка: Представете си, че имате 500 000лв. Кое е първото нещо, което бихте направили с тях?

4Харесвам · · Сподели
                        Водещи изказвания
                        43 души харесват това.

Yulian Asparuhoff Благотворителност(10% от сумата)

Любов Янева Ще си взема жилище и ще си отворя сладкарница
                        Вече не харесвам · Отговор · 2 · преди 6 часа

Atanas Atanasov Е нали се сещате, че така няма да кажа, нека първо поговорим за дяловото ми участие.

Борислав Бойчев Бизнес

Ники Заложна Студентски Щеги умножа... като за начало х2

Иван Вълков Ще ви продам идеята си за половината (това към всички се отнася :Д)

Dimitar Genov ще инвестирам в 5 вида бизнес по 100 000
                        Вече не харесвам · Отговор · 1 · преди 5 минути

Todor Deliev Ще сбъдна мечтите на много хора...
                        Вече не харесвам · Отговор · 1 · преди около час

Daniel Chavdarov Milanov Shte si kupq 500 000 top4eta za tenis na masa
                        Вече не харесвам · Отговор · 1 · преди 2 часа

Боян Цанев Първо ще погася заемите на приятелите си , а с остатъка ще реша после!
                        Вече не харесвам · Отговор · 1 · преди 3 часа

Алфа Самец 50% бих имвистирал в недвижими имоти, 10% в МЛМ, 10% Благотворителност, 10% за дребни материални неща, а с последните 20% смятам да обиколя (с любимия човек) едни най-екзотичните точки на планетата......... Добре ли е? )
                        Харесвам · Отговор · преди 4 часа

Ayhan Gazi 50% имот 20% банката 30% малък бизнес
                        Вече не харесвам · Отговор · 1 · преди 5 часа · Променено

Andrian Andreev Mesoto bih po4nal da gi broiq da vidq dali 6te moga haha
                        Харесвам · Отговор · 1 · преди 3 часа

Axel Eisenhower Lambo

Angel Kanev Инвестиране
                        Вече не харесвам · Отговор · 1 · преди 39 минути

Katrin Kostova biznes
                        Вече не харесвам · Отговор · 1 · преди 4 часа
                        Напишете коментар...

Коментар

• Миналата година в разгара си, по презентации всяка седмица се събираха над 200 човека, в началото на тази година отидох да видя как е положението и да си сверя часовника със стария екип как вървят нещата при тях. Имаше доста по-малко хора, помислих си че е от времето, празници, това-онова. Преди няколко дни отидох отново на презентация и останах потресен - не бяха заети дори първите 3-4 реда. Имаше не повече от 50 човека, 80 % от които бяха стару муцуни и не повече от 10 нови зяпачи. Бях забравил какво е усещането да изпаднеш в транс пред джуркащите се слайдове с десетки хиляди евра. Признавам си че за момент от 3-4 минути отново изпаднах в онова чувство, което ме запали. Успях да дойда на себе си, за разлика от другите, които си тръгнаха с мътни погледи, блуждаещи в нищото. БП-тата пиха по едно кафе в лоби бара на хотела и айде всеки от къде е. Аааа забравих да добавя, че един мотивиран новобранец се присламчи и неподозиращ къв съм що съм взе да ме къпе с хубави приказки, екипна дейност, добра инвестиция и дрън-дрън. Заклевам се, че повече няма кракът ми да стъпи там

Коментар

• ПРИЗИВ ОТ ФЕЙСБУК ГРУПАТА ПРОТИВ ПИРАМИДАТА

Жади Димитрова
                            Обръщам се към хората от Пловдив! Другата седмица правим репортаж който ще бъде излъчен по БТВ или по Нова срещу СЦИ...всеки който има материали,снимки,клипчета нека ги представи или ако не иска да се показва по телевизията да ги изпрати на лично за да ги покажем https://www.facebook.com/groups/sci.ignore/
                            Last edited by Barona; 13.03.2014, 19:34.
                            Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                              http://www.blitz.bg/news/article/255623
                              -Чакайте експанзия към САЩ.
                              А те поне имат някакви продукти.....

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/255623
                                Щатите подгониха Herbalife, разследват я дали не е финансова пирамида
                                -Чакайте експанзия към САЩ.

Коментар

Working...
                                X