IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fake_user Разгледай мнение
    А на мен би ми било много интересно да видя реакцията на СЦИ-те за разлепените из града ми листи формат А5 на които се предупреждава населението и се описва действието на пирамидата и начина по който тя изсмуква мозъка и финансовите средства на заблудените бързо забогатяващи.
    Знаем кой е, адвокат Костов отдавна е наплюнчил черния химикал и сега очакваме прокуратурата да повдига дела, ако не го направи до следващата седмица, вече и аз спокойно ще потвърдя че мафията си има държава, България!
    Във фейсбук групата има едни които се издадоха че са Грабовци.
    Не знам защо толкова сме им трън в очите, при положение че нашия фокус въобще не е БЪЛГАРИЯ!
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от fake_user Разгледай мнение
      А на мен би ми било много интересно да видя реакцията на СЦИ-те за разлепените из града ми листи формат А5 на които се предупреждава населението и се описва действието на пирамидата и начина по който тя изсмуква мозъка и финансовите средства на заблудените бързо забогатяващи.
      Пусни някоя снимка да видим и ние

Коментар

• А на мен би ми било много интересно да видя реакцията на СЦИ-те за разлепените из града ми листи формат А5 на които се предупреждава населението и се описва действието на пирамидата и начина по който тя изсмуква мозъка и финансовите средства на заблудените бързо забогатяващи.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
          Ти защо говориш за СЦИ като "ние" при условие, че отдавна си разоблечен като смешник и анонимник, чужд за корпорацията и там никой не те познава и не е чувал за теб.
          Освен това колонизацията е отхвърлена още миналия век от целия свят, но явно ти живееш още в 17-ти век. И накрая моля те разясни ни ти за Волен ли си, за Бареков ли, за Яне-то ли? Не психологическа помощ, а от усмирителна риза имаш нужда, да са ти вързани ръцете, за да не пишеш щуротии.
          Казвам колонизираме в добрия и положителен смисъл, така както макдоналдс и майкрософт са го направили в услуга на човечеството.
          2. Ако бях чужд на корпорацията, защо повече от година няма нито един човек от СЦИ който да е писал тук и да казва че не ме познава и да пита кой съм?!
          3. Как може да ме наречеш анонимник, при положение че профила ми тук стана причина Сергей да влиза в обяснителен режим в парЛАМЕНТА http://www.bnews.bg/topics-5189
          4. Подкрепям политиците с твърд характер и ясен ум като Стефан Стамболов, Волен, Никито и Делян.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            mizernik81 Защо се сърдиш, хора които вършат подривна дейност естествено е че ще бъдат изхвърляни като диви котета от нашите редици. Това не е комунизъм, просто естествен подбор, отделят се болните , за да оцелеят и да не се заразят здравите Това не са опорни точки, а просто здрав разум.
            Ако искаме да колонизираме света, ще трябва да играе и тояшката от време на време, номера с моркова е за поне средни интилигентни БП.

Ти защо говориш за СЦИ като "ние" при условие, че отдавна си разоблечен като смешник и анонимник, чужд за корпорацията и там никой не те познава и не е чувал за теб.
            Освен това колонизацията е отхвърлена още миналия век от целия свят, но явно ти живееш още в 17-ти век. И накрая моля те разясни ни ти за Волен ли си, за Бареков ли, за Яне-то ли? Не психологическа помощ, а от усмирителна риза имаш нужда, да са ти вързани ръцете, за да не пишеш щуротии.
            Last edited by X_Y; 28.01.2014, 10:36. Причина: Не обиждайте.

Коментар

• mizernik81 Защо се сърдиш, хора които вършат подривна дейност естествено е че ще бъдат изхвърляни като диви котета от нашите редици. Това не е комунизъм, просто естествен подбор, отделят се болните , за да оцелеят и да не се заразят здравите Това не са опорни точки, а просто здрав разум.
              Ако искаме да колонизираме света, ще трябва да играе и тояшката от време на време, номера с моркова е за поне средни интилигентни БП.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                Комунизма завладя корпорацията !!!
                След поредицата отзиви в медиите напоследък за завръщането на пирамидите "Нова, БНТ, в-к Уикенд, в-к Марица" има спуснати чисто нови опорни точки свише, с цел ограничаване на външни влияния и демотивация на зомбитата. Първия придворен трубадур в пасторския антураж Брънков веднага излезе с възмутителен призив. Всеки заподозрян в инакомислене, от сега нататък ще бъде дамгосан като "враг на народа" Вероятно от общи познати аз също съм заподозрян в подривна дейност и изгонен от "SCI Dream team" и още 2 групи. 5-6 от доскорошните ми "приятели" от SCI са ме изтрили от фейса без никакво обяснение. Изглежда самия пастор не вярва в чистотата на идеята си, защото щеше да я държи отворена към обществото, а не да спуска директиви, с които да си капсулира бизнеса. Разреди презентациите и зачести литургиите в християнския център. Лидерите по високите етажи дават признаци на неврвност от занижените комисионни последните месец-два. Шушукания, интриги и апатия започва да залива редиците на войската от БП. Края наближава, добре че се осъзнах навреме. За 09,02,2014 всички надъхано се мобилизират да разбият на пух и прах скептиците с невероятни новини. Лично за мен това ще им бъде лебедовата песен.
                Сбогом СЦИ, здравей Свобода !
                http://vbox7.com/play:1c92cb6701 по-здрав за зомбитата

Коментар

• Комунизма завладя корпорацията !!!
                  След поредицата отзиви в медиите напоследък за завръщането на пирамидите "Нова, БНТ, в-к Уикенд, в-к Марица" има спуснати чисто нови опорни точки свише, с цел ограничаване на външни влияния и демотивация на зомбитата. Първия придворен трубадур в пасторския антураж Брънков веднага излезе с всенароден възмутителен призив. Всеки заподозрян в инакомислене, от сега нататък ще бъде дамгосан като "враг на народа" Вероятно от общи познати аз също съм заподозрян в подривна дейност и изгонен от "SCI Dream team" и още 2 групи. 5-6 от доскорошните ми "приятели" от SCI са ме изтрили от фейса без никакво обяснение. Изглежда самия пастор не вярва в чистотата на идеята си, защото щеше да я държи отворена към обществото, а не да спуска директиви, с които да си капсулира бизнеса. Разреди презентациите и зачести литургиите в християнския център. Лидерите по високите етажи дават признаци на неврвност от занижените комисионни последните месец-два. Шушукания, интриги и апатия започва да залива редиците на войската от БП. Края наближава, добре че се осъзнах навреме. За 09,02,2014 всички надъхано се мобилизират да разбият на пух и прах скептиците с невероятни новини. Лично за мен това ще им бъде лебедовата песен.
                  Сбогом СЦИ, здравей Свобода !
                  Last edited by mizernik81; 28.01.2014, 09:43.

Коментар

Ще си позволя да подаря на Паула един цитат, чрез който надявам се да промени отношението си към мен и всички братя от СЦИ.

“Като за начало е смислено да кажем “Благодаря” там, където не очакват благодарност, да пожелаем всичко най-добро на някой, който ни дразни, да “харесаме" или мило да коментираме пост, картинка или видео на човек, с когото сме в сложни отношения. Просто да се опитваме да бъдем добри, дори когато това е трудно и да продължаваме да се опитваме, без значение колко е трудно.”
                    Цитат от "Фейсбук щастие", Ангел Тодоров
                    Много добре казано, чак се разчувстах. Но това по никакъв начин не може да промени отношението ми към СЦИ. Мисля, че достатъчно съм писала в този форум защо, но от добра воля и защото се разчуствах ще повторя още веднъж:

1. Светльо и Станчо са двама измамници, които използват всепризнати похвати от социалната психология с цел масово манипулиране с цел лично облагодетелстване. Структурата им по закон е нелегална пирамида, завоалирана зад продукт с ниска стойност, който т. нар. дистрибутори БП дори не се и напъват да разпространяват. Но това е най малкият проблем.
                    2. Няма нищо по-грозно и долно от това да си играеш с мечтите и надеждите на хората, и сякаш това не стига, когато тези хора не успяват, пак с манипулативни техники да им внушаваш, че не са се старали достатъчно, при положение, че в такива схеми, долните нива никога не печелят, колкото и да се стараят. Колко хуманно е това да вземеш на един беден човек парите, времето, надеждите и накрая за капак да му внушиш чувство за малоценност?
                    3. СЦИ е вредител от морален характер за обществото, защото насърчава едни от най-вредните качества на индивида - алчността, арогантността и мързела.

.......... и така мога да си пиша до утре, ама ми писна ..................................

за това последно, ама не по важност: не ги харесвам тея двамата, Станчо с дебилната физиономия и голото потно теме и пастора с ехидната, мазна, измамническа усмивка. Мега противни са и за всеки с елементарен усет за хората би трябвало да е ясно, че от тея двамата не може да се пръкне нищо друго освен измама и фалш.

Коментар

• Ще си позволя да подаря на Паула един цитат, чрез който надявам се да промени отношението си към мен и всички братя от СЦИ.

“Като за начало е смислено да кажем “Благодаря” там, където не очакват благодарност, да пожелаем всичко най-добро на някой, който ни дразни, да “харесаме" или мило да коментираме пост, картинка или видео на човек, с когото сме в сложни отношения. Просто да се опитваме да бъдем добри, дори когато това е трудно и да продължаваме да се опитваме, без значение колко е трудно.”
                      Цитат от "Фейсбук щастие", Ангел Тодоров
                      Attached Files

Коментар

Благодаря ти братко, всеки път преди да правя супер клекове по системата на Рандал Стросен си пускам тази яка песен, за да се заредя с интензивен свръх-звуков пауър за да издържа на жестокото натоварване!
                        Успешна седмица и много светли дни изпълнение с осъзнаването че другите са много по-важни от собственото ни аз!

П.П.
                        Наивника нещо го няма, да не би да са го направи изпълнителен директор на Холдинг Варна?
                        Само напред и нагоре!
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          YESSSSSSSS!!! Браво, Докторе! Специален поздрав за Вас! http://www.youtube.com/watch?v=y87vks5DEWU
                          Благодаря ти братко, всеки път преди да правя супер клекове по системата на Рандал Стросен си пускам тази яка песен, за да се заредя с интензивен свръх-звуков пауър за да издържа на жестокото натоварване!
                          Успешна седмица и много светли дни изпълнение с осъзнаването че другите са много по-важни от собственото ни аз!

П.П.
                          Наивника нещо го няма, да не би да са го направи изпълнителен директор на Холдинг Варна?
                          Last edited by Черкезов; 28.01.2014, 00:01.

Коментар

Мила , първо профила Просперити е на мой брат по съдба и карма, но в никакъв случай не е мой. Модератора може да го докаже и настоявам да го направи че ми омръзна тук , за всеки трети профил или нестандартно отворена тема ме обвиняват мене Нямам толкова време за тук, живота ми е кратък като сапунен мехур и гледам да помагам и за други за каузи от ежедневието.
                            Второ, защо сте си загубили чувството за хумор?! Моля осъзнайте се! И не е простотия, наистина имам нужда от предимно вечерна психологическа помощ, защото трудно заспивам, или ако заспя започвам да сънувам как Пастор Петров си докосва челото до моето и ми дава благословия, обзема ме толкова силна радост че или изпадам в безсъзнание или се събуждам без да мога да мигна повече. Така че моля не преиначавайте мойте слова, през призмата на мръсното си подсъзнание
                            YESSSSSSSS!!! Браво, Докторе! Специален поздрав за Вас! http://www.youtube.com/watch?v=y87vks5DEWU
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                              Не Ви прави чест, докторе! Понеже дамата тотално затапи другото Ви аз и нямайки какво друго да кажете, решихте да го обърнете на сексистки простотии. Много незряло!
                              Мила , първо профила Просперити е на мой брат по съдба и карма, но в никакъв случай не е мой. Модератора може да го докаже и настоявам да го направи че ми омръзна тук , за всеки трети профил или нестандартно отворена тема ме обвиняват мене Нямам толкова време за тук, живота ми е кратък като сапунен мехур и гледам да помагам и за други за каузи от ежедневието.
                              Второ, защо сте си загубили чувството за хумор?! Моля осъзнайте се! И не е простотия, наистина имам нужда от предимно вечерна психологическа помощ, защото трудно заспивам, или ако заспя започвам да сънувам как Пастор Петров си докосва челото до моето и ми дава благословия, обзема ме толкова силна радост че или изпадам в безсъзнание или се събуждам без да мога да мигна повече. Така че моля не преиначавайте мойте слова, през призмата на мръсното си подсъзнание

Коментар

• Доктора им разказа играта!!!
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X