IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хриси, ако обичаш не ми пиши вече не лични, не обичам такъв вид комуникация във форума. Ето ти моя отговор:

Първоначално изпратено от Hristiyana
    писах на модератора да ти изтрива мненията когато ме обвиняваш в липса на мозъчна дейност. Падаш прекалено ниско. Настоявам да ми се извиниш.
    Че аз просто цитирах теорията за информационния процес, по тази теория излиза, че при теб втората фаза липсва. Много е важно да разбереш, че не твърдя че не можеш да мислиш по принцип, аз не те познавам. Твърдя, че в този един конкретен случай втората фаза не се е състояла. Ако не искаш да се чувстваш обидена, не пиши неща от сорта на "закона го изисква, но аз не познавам закона". Така само показваш, че пишеш за неща, от които не разбираш. Когато подплътиш аргументите си факти и твои знания, тогава ще ти се извиня и то публично, а не на лични. Що се отнася до модератора и това, което е изтрил, ако искаш хората да уважават теб и това, което правиш, по-добре се научи да защитаваш мнението си сама, а не да се оплакваш на модератора и той да трие това, което не ти изнася.

И скъпа Християна, най-важната поука от тази притча е следната: Уважение не се изисква, а се печели.

До модератора: В този форум защитници на СЦИ са ме наричали оса, пепелянка и к***ва без причина и доказателства. Аз цитирах една теория и на базата на изказването на Хриси доказах една теза, нищо повече. Нещо май имаме тук лични предпочитания?

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
      Натам бия: по твои собствени думи вие заобикаляте регулаторни изисквания, бидейки реално партньори на Сейвуей и участвайки в съставянето на неистински частен документ, който декларира че не сте такива. Кои са тези регулаторни изисквания ясно, че не знаеш, интересно ми беше знаеш ли, че това, което така любезно описа се нарича документно престъпление?

П.С. С две думи какво предпочитате да сте- наивници или престъпници?
      Заобикалянето на законите не е престъпление, особено когато е за благото на общността от бизнес партньори!
      В цял свят го правят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
        А парите в банките се управляват от хора които освен че не познаваш, не са българи и не живеят в България. От ционистите никой добро не е видял.
        Що бе, аз съм българин и живия в България. Даже съм християнин, кръстен съм и аз съм бил кръстник.. ерго не съм ционист А последното нещо, което бих направил е да си дам парите да ги управлява пастор завършил ЮЗУто

Логиката ви за бизнеса, собствеността и "франчайзинга" е тотално сбъркана, но се съмнявам, че някой може да ви убеди в обратното. SAVEWAY е не само пирамида, но и секта! Просто си погледнете "бумащината" - там навсякъде пише, че вие не сте никакви и нямате право на нищо

Май пак си спорим с Черкезов под нов псевдоним..
        Last edited by mktmkr; 16.03.2014, 13:01.

Коментар

• Моля, да избягвате нападките както и недоказаните обвинения. В противен случай, темата ще бъде заключена.

Коментар

Накъде биеш не разбирам?
            Къде сме подправяли документи??????
            Натам бия: по твои собствени думи вие заобикаляте регулаторни изисквания, бидейки реално партньори на Сейвуей и участвайки в съставянето на неистински частен документ, който декларира че не сте такива. Кои са тези регулаторни изисквания ясно, че не знаеш, интересно ми беше знаеш ли, че това, което така любезно описа се нарича документно престъпление?

П.С. С две думи какво предпочитате да сте- наивници или престъпници?

Коментар

Според Вас, ни сме зло което съществува за да ощетява други хора, така ли??????
              Не. Вие съществувате, за да забогатее вашия Падре!
              Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Регулаторни изисквания ли? А Наказателния Кодекс да сме поглеждали наскоро?

Чл. 309. (1) Който сам или чрез другиго състави неистински частен документ или преправи съдържанието на частен документ и го употреби, за да докаже, че съществува или не съществува или че е прекратено или изменено някое право или задължение, или някое правно отношение, се наказва за подправка на документ с лишаване от свобода до две години.

Викаш кой точно регулаторен орган се опитвате да заблудите, че не сте партньори?
                Накъде биеш не разбирам?
                Къде сме подправяли документи??????

Коментар

Реално погледнато сме си партньори, само заради регулаторни изисквания, думичката партньор е заменена с член. Нищо фатално не е станало.
                  Регулаторни изисквания ли? А Наказателния Кодекс да сме поглеждали наскоро?

Чл. 309. (1) Който сам или чрез другиго състави неистински частен документ или преправи съдържанието на частен документ и го употреби, за да докаже, че съществува или не съществува или че е прекратено или изменено някое право или задължение, или някое правно отношение, се наказва за подправка на документ с лишаване от свобода до две години.

Викаш кой точно регулаторен орган се опитвате да заблудите, че не сте партньори?

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                    Я да ни светнеш кои регулаторни изисквания наложиха това, че нещо силно се съмнявам, че знаеш за какво говориш.
                    Не знам, не се интересувам от юридически бумащини, просто така ме информираха.

Коментар

Реално погледнато сме си партньори, само заради регулаторни изисквания, думичката партньор е заменена с член. Нищо фатално не е станало.
                      Я да ни светнеш кои регулаторни изисквания наложиха това, че нещо силно се съмнявам, че знаеш за какво говориш.

Коментар

Ти с колко члена поддържаш контакти?

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                          В банка е много по-сигурно да ти стоят парите от колкото да ги кихнеш на пастора и Плешо. Дори от банката от 4000 лева на депозит ще имаш по-голяма доходност от пасивните доходи, които вземаш в пирамидата.
                          Дръж си тогава парите в банка. Аз предпочитам парите ми да ги управлява човек когото познавам, имам му пълно и безрезервно доверие, човек когото мога да пипна и прегърна приятелски, просто истински приятел.
                          А парите в банките се управляват от хора които освен че не познаваш, не са българи и не живеят в България. От ционистите никой добро не е видял.

Коментар

Какви партньори?

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА УЧАСТИЕ В ПРОГРАМИТЕ НА SAVEWAY

Версия: 17.02.2014

3. Правни взаимоотношения
                            3.2 Нито едно условие в Договорните документи или в което и да е споразумение между Члена и SAVEWAY не превръща Члена в служител, подчинен, работник, представител или в партньор на SAVEWAY, нито Членът има право да се представя като такъв.

3.4 Членът не е упълномощен да представлява SAVEWAY и по-специално по отношение на Програмите на SAVEWAY (или която и да е от съставните им части в техните рамки) и/или в процеса на търсене, набиране и регистриране на нови Членове. Членът няма право да получава пари в брой или да извършва събиране на пари от името на SAVEWAY. Членът може само да препоръчва кандидати за членство, като стриктно се съблюдават всички процедури, определени от SAVEWAY.

Май някой не си е отварял виртуалния офис наскоро?

Коментар

• Ще намерите отговорите ми по-долу.

Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
                              Въпросът е, защо негова Светославост и Шрек и в момента не го правят... знаете ли, че няма нужда от IPO? Просто трябва една елементарна реорганизация в АД.

Защо не ви позволяват да си закупите част от бизнеса? Ние сме част от бизнеса и печелим благодарение на това.

Защо не ви дават да получавате част от печалбите на "холдинга"? Получаваме 9 различни бонуса. Защо ви лъже, че сте бизнес партньори като в общите условия е записал, че не сте? След като печелим благодарение на Холдинга, значи сме бизнес партньори независимо как сме оформени по документи. Защо ви лъже, че "закупувате" франчайз, което е фактически лъжа? Защо?
                              След като сме в бизнес мрежата на Холдинга и се възползваме от нейните привилегии, които обикновените хора не могат да ползват, следователно ползваме франчайзинг, независимо как е оформено по документи.

Коментар

Много партньори ...
                                Какви партньори?

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА УЧАСТИЕ В ПРОГРАМИТЕ НА SAVEWAY

Версия: 17.02.2014

3. Правни взаимоотношения
                                3.2 Нито едно условие в Договорните документи или в което и да е споразумение между Члена и SAVEWAY не превръща Члена в служител, подчинен, работник, представител или в партньор на SAVEWAY, нито Членът има право да се представя като такъв.

3.4 Членът не е упълномощен да представлява SAVEWAY и по-специално по отношение на Програмите на SAVEWAY (или която и да е от съставните им части в техните рамки) и/или в процеса на търсене, набиране и регистриране на нови Членове. Членът няма право да получава пари в брой или да извършва събиране на пари от името на SAVEWAY. Членът може само да препоръчва кандидати за членство, като стриктно се съблюдават всички процедури, определени от SAVEWAY.

Май някой не си е отварял виртуалния офис наскоро?

Коментар

Working...
                                X