Явно неграмотността е на почит в SCI
Здравейте,
Не знам как бизнес партньорите от SCI все още успяват да примамят някакви хора да си дадат парите, за да закупят бизнес категории, при положение че 100% от тях са неграмотни. Дори и така извисеният в промитите глави на партньорите Пламен Брънков не може да пише правилно (честно да си призная, тайничко се надявах поне той да допуска по-малко грешки). Съжалявам, но от употребата на думи като „особеННо“, „търгУвия“ и др. подобни направо ми се доплаква
. Иначе като се замисли човек, няма как да са по-грамотни бизнес партньорите, защото, ако бяха, нямаше да си дадат парите – все пак неграмотността и простотията са тясно свързани, по-скоро първото в голяма степен доказва второто
. Наистина е жалко, че в името на едно лизингово БМВ със стикер, подобно на кола под наем, много хора са готови да продадат себе си и най-близките си приятели.
Здравейте,
Не знам как бизнес партньорите от SCI все още успяват да примамят някакви хора да си дадат парите, за да закупят бизнес категории, при положение че 100% от тях са неграмотни. Дори и така извисеният в промитите глави на партньорите Пламен Брънков не може да пише правилно (честно да си призная, тайничко се надявах поне той да допуска по-малко грешки). Съжалявам, но от употребата на думи като „особеННо“, „търгУвия“ и др. подобни направо ми се доплаква

Коментар