IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
    Много партньори сме изразили това желания пред г-н Светослав Петров и г-н Станчо Рангелов. Вместо да си държим парите по банките, които могат всеки момент да рухнат както в Кипър, спокойно можем да си купуваме акции на Холдинга.
    Въпросът е, защо негова Светославост и Шрек и в момента не го правят... знаете ли, че няма нужда от IPO? Просто трябва една елементарна реорганизация в АД.

Защо не ви позволяват да си закупите част от бизнеса?

Защо не ви дават да получавате част от печалбите на "холдинга"? Защо ви лъже, че сте бизнес партньори като в общите условия е записал, че не сте? Защо ви лъже, че "закупувате" франчайз, което е фактически лъжа? Защо?
    Last edited by mktmkr; 16.03.2014, 11:55.

Коментар

Много партньори сме изразили това желания пред г-н Светослав Петров и г-н Станчо Рангелов. Вместо да си държим парите по банките, които могат всеки момент да рухнат както в Кипър, спокойно можем да си купуваме акции на Холдинга.
      В банка е много по-сигурно да ти стоят парите от колкото да ги кихнеш на пастора и Плешо. Дори от банката от 4000 лева на депозит ще имаш по-голяма доходност от пасивните доходи, които вземаш в пирамидата.

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
        Ми що не направите едно ipo на nyse.те от кога
        Чакат такива холдинги за да инвестират няколко милиарда

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Абе пич, това са 16-17% годишна възвръщаемост! Какъв бизнес може да почнеш с 6 бимби и да имаш такава огромна възвръщаемост
          Дай ми 6 бимби с писмена декларация, че не искаш да ти ги връщам. Обещавам ти 50 процента годишна възвръщаемост, докато ми намираш по 5 нови вложителя на година при същите условия.Обаче да се разберем,няма да ти разказвам детски приказки. Щото тая снимка отдолу с кокошките е от мюзикъл за деца под 10 години, Der Adler im Hühnerhof се казва. А сега ако слушкате и снасяте, на следващия бизнес-ден добрият чичко Станчо може да ви разкаже например бизнес- историята за вълка и трите прасенца И да не забравите възторжено да ръкопляскате

Коментар

И аз това се питам, тази тема единствено е създадена да черни репутацията ни. Какъв е интереса на Инвестора да толерира грубо и онеправдано отношение към потребителска общност от близо шейсет хиляди човека. Те в случая ще изгубят тази огромна аудитория от наши партньори и потребители.
            Каква потребителска общност? Нали ви гледам на бизнес дните. Надъхани пишлемета без грам стаж и опит в нищо. Сложили костюмите и се мислят за бизнесмени. Това не е никаква потребителска общност, а една група от плевели, които само задушават обществото.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
              Абе, secret Saveway Team Germany верно презентирали в Берлин?
              БЕЛОГЛАВ ОРЕЛ сред кокошки ли виждат очите ми?!? Братко фремд,да не си бил на живо на тази епична орнитоложко-бизнес ориентирана презентация? Фотото е покъртително!
              Attached Files
              Last edited by meko; 16.03.2014, 08:55.
              Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Ми що не направите едно ipo на nyse.те от кога
                Чакат такива холдинги за да инвестират няколко милиарда
                бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                  Ти чуваш ли се. Каква според теб е вашата репутация. Вие сте една пирамидка която в най-скоро време ще рухне. И доколкото си спомям не каза какви пари изкарваш от този ВЕЛИК БИЗНЕС който помага за БВП на Германия и на цяла Европа. Веднъж попитах един БП какви пари изкарва и ми каза, че за 1 година изкарал около 1000 или 1500 беше не помня честно казано при инвестирани 6000 лв. Искам да разбера какво му е великото на този биснес и с как ще създаде БИЛИОНЕРИ след като за 1 година човек си докарва грубо по 1000 лв или по малко от 100 лв на месец Аз ако работя като чистач. ще изкарвам много повече от ВЕЛИКИТЕ БП. А и още нещо, от кога пастора ви залъгва,че ще включи бензиностанция и верига супермаркети ????
                  Абе пич, това са 16-17% годишна възвръщаемост! Какъв бизнес може да почнеш с 6 бимби и да имаш такава огромна възвръщаемост

Коментар

• Това при нас го наричаме "абитуриентския" манталитет.

- Добър ден! Ама, аз съм на 19 години и всички са ми длъжни да ми дават, каквото си поискам, щот' съм 'ноу 'убав. Бихте ли ми дали веднага 4 бимберици, че бързам?

П.П. Те, така и с "плюенето" дет' видела Християн-читу. Щом не й давали - значи я плюели.

Ма, кинтите не се берат по дърветата, бря девойко сладка, както ти е обяснявал Падрето.

Коментар

И аз това се питам, тази тема единствено е създадена да черни репутацията ни. Какъв е интереса на Инвестора да толерира грубо и онеправдано отношение към потребителска общност от близо шейсет хиляди човека. Те в случая ще изгубят тази огромна аудитория от наши партньори и потребители.
                      Ти чуваш ли се. Каква според теб е вашата репутация. Вие сте една пирамидка която в най-скоро време ще рухне. И доколкото си спомям не каза какви пари изкарваш от този ВЕЛИК БИЗНЕС който помага за БВП на Германия и на цяла Европа. Веднъж попитах един БП какви пари изкарва и ми каза, че за 1 година изкарал около 1000 или 1500 беше не помня честно казано при инвестирани 6000 лв. Искам да разбера какво му е великото на този биснес и с как ще създаде БИЛИОНЕРИ след като за 1 година човек си докарва грубо по 1000 лв или по малко от 100 лв на месец Аз ако работя като чистач. ще изкарвам много повече от ВЕЛИКИТЕ БП. А и още нещо, от кога пастора ви залъгва,че ще включи бензиностанция и верига супермаркети ????

Коментар

• Клиничен случай. Диагноза - тежка, Лечение - невъзможно.
                        http://ikirkov.tumblr.com/post/55496431560/7-24

Коментар

Защо се държите като учителка спрямо мен, бъдете на ниво моля!
                          Ще намерите отговорите по-долу.
                          1. Ако не бяхме легални, сега щяхме да сме подсъдими. Не обещаваме бъдещи отстъпки, а просто ги реализираме. Няма нито един клиент на компанията който да не си е взел отстъпката. При сключване на договора са обещани, чак после реализирани. Но ти явно не разбираш много как се формулират нещата на юридически език.
                          2. Няма нужда да гледам. Тази компания се е изградила на базата на доверието през годините. И аз така си помислих, че нямаш доказателства
                          3. Говориш нелепици, в Германия има толкова много мошеници и престъпници, че ще тръгнат точно с нас да се занимават, хората които искат да допринесат за това, тяхната икономика да бъде все по устойчива а потребителите им да пазаруват на най-ниските възможни цени които им предлага пазара. Т.е признаваш, че сте мошеници, но немската полиция няма време да се занимава с вас, защото има и много други мошеници. Иначе вие на този етап не сте допринесли с нищо за немската икономика, това, че имате намерение да допринесете, звучи като обещание на комунисти преди избори. Продажбата на Бизнес пакети не допринася с нищо за икономическото развитие, тя е само преразпределяне на капитал от най долните към по-горните нива, тази продажба НЕ СЪЗДАВА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ. Сейвкард може евентуално да създаде минимална стойност, но айде за домашно виж немския payback пазар колко е наситен, кои са конкурентите и кои са им партньорите и искам утре пак за домашно да ми напишеш в кратка форма описание съдържащо пазарният потенциал, пазарното насищане, най-главните конкуренти и техните релативни пазарни дялове. Като го направиш това упражнение, може нещо да просветне и като отидеш на следващия бизнес ден да вземеш микрофона от Бръмков и да разкажеш на другите орлета на какво са те научили в Инвестора, да вземат и те най-накрая да чуят нещо смислено на Бизнес ден. А като я свършиш тая работа ще те науча как да четеш финансови отчети

Така по-добре ли е нивото?

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                            Ами пирамида сме, но от тези, които са обърнати! Всички Партнери получават много повече от само пари, защото не всички облаги в бизнеса са пряко свързани с финикийски знаци.

За темата си прав, призовавам да се изтрие отдавна, тя е изчерпана и изтъркана и ние вече сме признати за читава и правдива компания в най-правовата страна в ЕС - Германиа.

Обмислям да подема подписка за безвъзвратното затваряне на тази прогнила от злос и завист тема! Нека всички, които се интересуват да се свържат с мен и да помогнат на тази кауза да прочистим форума от тази напаст.
                            Абе, а кво стана с адвоката? Чакам го с нетърпение.
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

г-це Християна, мисля, че много точно сте напипали същността на проблема, но да не забравяме, че сайта е собственост на най-големия ни конкурент за завладяване на българската икономика - ТИМ. Това трябва да ви осветли нещата!
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Абе, secret Saveway Team Germany верно презентирали в Берлин?
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X