Хриси, ако обичаш не ми пиши вече не лични, не обичам такъв вид комуникация във форума. Ето ти моя отговор:
Че аз просто цитирах теорията за информационния процес, по тази теория излиза, че при теб втората фаза липсва. Много е важно да разбереш, че не твърдя че не можеш да мислиш по принцип, аз не те познавам. Твърдя, че в този един конкретен случай втората фаза не се е състояла. Ако не искаш да се чувстваш обидена, не пиши неща от сорта на "закона го изисква, но аз не познавам закона". Така само показваш, че пишеш за неща, от които не разбираш. Когато подплътиш аргументите си факти и твои знания, тогава ще ти се извиня и то публично, а не на лични. Що се отнася до модератора и това, което е изтрил, ако искаш хората да уважават теб и това, което правиш, по-добре се научи да защитаваш мнението си сама, а не да се оплакваш на модератора и той да трие това, което не ти изнася.
И скъпа Християна, най-важната поука от тази притча е следната: Уважение не се изисква, а се печели.
До модератора: В този форум защитници на СЦИ са ме наричали оса, пепелянка и к***ва без причина и доказателства. Аз цитирах една теория и на базата на изказването на Хриси доказах една теза, нищо повече. Нещо май имаме тук лични предпочитания?
Първоначално изпратено от Hristiyana
И скъпа Християна, най-важната поука от тази притча е следната: Уважение не се изисква, а се печели.
До модератора: В този форум защитници на СЦИ са ме наричали оса, пепелянка и к***ва без причина и доказателства. Аз цитирах една теория и на базата на изказването на Хриси доказах една теза, нищо повече. Нещо май имаме тук лични предпочитания?
Коментар