Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеНа мен ми седяха сякаш вчера някой (Сребрин вероятно) им е дал някой лев набързичко за да ни учернят !!
Малко гузен не гонен бяга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеМисля, че не бяха запознати в детайли точно за какво става дума. Седяха ми сякаш вчера някой им е разяснил набързичко и така!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнениеЧеркезов, може да пуснете прИмоция специално за ислямския свят:
Бизнес център + покръстване от пастор Светлю - 50,000лв
П.С. Преди малко не зареждаше Facebook, Зукърбърг да не е станал Б.П. и да е дръпнал шалтера на сайтчето си преди да сте го сринали вие?
Моля преди да решиш да се подиграваш с титлата Пастор и личността на Светослав, прочети малко повече за него от самия него и се засрами и извини! https://www.facebook.com/svetoslav.petrov.752
Pastor Svetoslav Petrov
24 декември 2013 г. · Редактирано
Скъпи приятели,
Бъдни вечер наближава и Рождество е пред нас.
В тези часове се размислих и реших да ви напиша няколко реда.
Така както ги чувствам.
Колко изпълнени с наслада и удоволствие са тези моменти, около празника, с най-близките и любимите за нас хора, трапезата и атмосферата на вечерта.
Надеждата и очакването за по-доброто и благословено бъдеще.
Красиво и усмихнато е всичко, така искаме да бъде, нали!?
Замислих се за подаръците, нали имам цяло племе, което ги очаква.
Подаръците и ........ Подаръкът!
Подаръкът на Бог за теб, за мен....за всички нас хората!
„ Защото ни се роди Дете, Син ни се даде /подари/ ”.
Пророк Исая 9:6
„ Затова сам Господ ще ви даде знамение: Ето, девица ще зачне и ще роди син, И ще го нарече *Емануил ”.
* Емануил – Им-маниш-Елохим – Бог стана човек Пророк Исая 7:14
Бог избра да навлезе в света не чрез медия и PR кампания, мощни чудеса и знамения, с надпис в небето – Super Jesus, с които да впечатли, но по начина, по който всички ние се появяваме в него – като бебе!
Той не дойде до избрано елитно VIP съсловие или определена религиозна група, той дойде до всеки. Той беше упрекнат, наречен приятел на грешниците и считаше това за комплимент.
Защо дойде?
Дойде в наша полза, заради теб и мен:
• Да ни разкрие Истината.
• Да ни даде истински живот – не просто да съществуваш и оцеляваш!
• Да ни освободи от съжаленията и пропуските в нашето минало, безпокойството относно нашето бъдеще или прахосването на настоящето.
• Да имаш минало, което е простено, настояще, което е изпълнено със смисъл и бъдеще, което е подсигурено!
• Да ни даде прошка и спасение.
Ако най-голямата ни нужда бе знание и образование, Бог би ни подарил учител; ако бяха парите – може би инвеститор, банкер като Уорън Бъфет; управление – би ни дал политик, здраве – доктор.
Но най-голямата ни нужда бе да бъдем простени, да имаме отново взаимоотношение с Бог, затова Той ни подари Спасител. Бог ни даде Спасител!
Ако нямахме нужда от Спасител, той нямаше да се появи!
Рождество е относно Спасението.
„Дойдох да спася света, не да го осъдя”.
Евангелие на ап. Йоан 12:48
Всеки подарък е обвит с опаковка, но опаковката не е самият подарък!
Да приемеш подаръкът е повече от това да го получиш в ръцете си.
Да приемеш подаръкът е да приемеш съдържанието му!
Хората приемат опаковката, не съдържанието.
Харесват бебето Исус, но не приемат Сина Христос!
Мария роди опаковката, Бог даде Подаръкът!
Най-големия Рождествен подарък за теб е Исус!
Защо не го отвориш!
Много хора празнуват Коледа, без да отворят най–прекрасния подарък на Рождество – дара на спасение!
Моля те, не го прави.....
Разопаковай бебето и приеми Сина!
Честито Рождество Христово!Last edited by Черкезов; 24.01.2014, 15:52.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Просто трябва да зададат няколко ясни въпроса:
1. Какъв процент от приходите на компанията се формира като комисионни от посредническа дейност в търговията на дребно (затова, че предлагат отстъпки за клиентите и реклама за търговците) и какъв процент - от привличането на нови хора за сътрудници?
2. Какъв процент от изплатените бонуси на сътрудници идва от комисионни от потреблението на структурата под тях и какъв от привличането на нови хора?
3. Много важен въпрос - какъв е процентът бп-та, които са на плюс от цялата схема (при това е коректно да се извадят освен разходите по инвестицията във "франчайз", също и разходите по бизнес дни, събития, срещи, транспорт, тел. р-ди и др. по дейността им) спрямо общия брой участници, закупили "бизнес центрове"?
Като ги зададат ясно и директно и получат съответно ясни и коректни отговори, ще стане ясно пирамида ли е или да.
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеМисля, че не бяха запознати в детайли точно за какво става дума. Седяха ми сякаш вчера някой им е разяснил набързичко и така!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеИнтересно предаване, но хърсев и някои от другите надрънкаха доста глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнениеПастор Петров и там другия шеф, организират шествие пред сградата на БНТ с мотив " Долу ръцете от SCI" - Внимание, такса за участие 300 лв.,всички членове са поканени !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЗащо не поканиха адвокат Костов, п-р Петров , Станчо или някой друг от лидерите?!
Дори и аз щях да се представа на ниво.
Тия от БНТ според мен имат поръчка да отклоняват общественото внимание от истинските проблеми, защото с подобни предавания целят да има размирици в страната.
Не може да поканиш едни сешници там, да говорят колко сме лоши, при положение че тази телевизия се издържа и от нашите данъци, на над 50 000 човеци в СЦИ.
Сега сме в ситуация храни куче да те лае!
Драги БП предлагам утре да се съберем 10 000 човека пред БНТ и да им искаме обяснение! Нека всеки подготви по един ефектен плакат, може и на А4 да бъде но да е силно посланието изписано с ярко червени букви!
Д-р Черкезов, къде ще се събирате бе, мушмороци
, та вие в един форум не можете да пишете за света, тръгнали да се събират-зомбита пред БНТ, хахахахххахахахах
, Джаро ще ви ликвидира в следващия епизод на Под прикритие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЗащо не поканиха адвокат Костов, п-р Петров , Станчо или някой друг от лидерите?!
Тия от БНТ според мен имат поръчка да отклоняват общественото внимание от истинските проблеми, защото с подобни предавания целят да има размирици в страната.
Не може да поканиш едни сешници там, да говорят колко сме лоши, при положение че тази телевизия се издържа и от нашите данъци, на над 50 000 човеци в СЦИ.
Драги БП предлагам утре да се съберем 10 000 човека пред БНТ и да им искаме обяснение! Нека всеки подготви по един ефектен плакат, може и на А4 да бъде но да е силно посланието изписано с ярко червени букви!
Д-р Черкезов
Да не говорим, че Волен Сидеров разкри какви пари взимат!! Нормално ли е 15 000 на месец в държавната телевизия? ПОЗОР !!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Д-р Черкезов
Коментар
-
Защо не поканиха адвокат Костов, п-р Петров , Станчо или някой друг от лидерите?!
Д-р ЧеркезовДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар